Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, henio2 napisał:

https://www.pudelek.pl/andrzej-piaseczny-skanduje-na-imprezie-urodzinowej-je-ac-pis-i-konfederacje-i-wszystkich-ku-wa-tam-co-tego-6594766134606624a.      Do czego to się nie posuwają takie pseudo gwiazdki by chociaż jeszcze błysnąć nim całkiem zgasną 😋

No tu mogła być wypowiedz niejednoznaczna. No i zależy co autor miał na myśli. Jeśli miało to znaczyć, "olać ich"  to raczej znaczenie lekceważące niż chęć dojechania na metrze kwadratowym.

4 godziny temu, henio2 napisał:

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/zamieszki-na-kapitolu-kontrowersyjny-wpis-tvp-info-posel-po-zapowiada-pozew/nssyv3d,79cfc278   bardzo trafne porównanie nie szkoda marnować sądom czas?

Obrońcy demokracji za trzy grosze 🤣😜

Sprawa jest prosta. Gościowi od pasków pojebało się w kwestii czy PiS lubi Trumpa i jego zwolenników, czy nie lubi. 

Opublikowano

Wartość dóbr wytworzonych w softwearze - dobre. Masz na myśli PKB w ujęciu produkcyjnym widzę. To teraz dajmy na to jeszcze zapłać od tego podatek.. To co pokazał wykładowca to największa wada wskaźnika. Jest zbytnim uproszczeniem. Firma to kawałek PKB i jeżeli ma swoje wskaźniki wysokie to PKB w krajach gdzie się znajduje na tym korzysta nic więcej. Może chodziło o przybliżenie do PNB? Ale to też do dupy. Taks girma nie rozpocznie inwestycji aby podnieść swój PKB ale podniesie PKB kraju gdzie to się odbywa. Bzdura jak na mój baniak...

Opublikowano

32 minuty temu, mirro napisał:

No tu mogła być wypowiedz niejednoznaczna. No i zależy co autor miał na myśli. Jeśli miało to znaczyć, "olać ich"  to raczej znaczenie lekceważące niż chęć dojechania na metrze kwadratowym.

Sprawa jest prosta. Gościowi od pasków pojebało się w kwestii czy PiS lubi Trumpa i jego zwolenników, czy nie lubi. 

To bardziej wyraziste jest jak JANDA mówiła ,,SRAM '' i mija się z prawdą w sprawie szczepionek. A teraz Olbrychski 👃płacze nad jej losem  płacze jak ciężko  przeżywa hejt .🤣

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, pafnucy napisał:

piękny awatar @Denwer

Dziękuję   twój   także  bardzo  ładny 

136166519_867768057317394_78155812508170

Opublikowano
14 minut temu, Dariowola napisał:

To bardziej wyraziste jest jak JANDA mówiła ,,SRAM '' i mija się z prawdą w sprawie szczepionek. A teraz Olbrychski 👃płacze nad jej losem  płacze jak ciężko  przeżywa hejt .🤣

Jest wiele ważniejszych problemów niż wypowiedzi tych, czy innych. Tak więc jebać to i robić swoje.

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Konfederację  tyż😱  jak  on mógł  jak sie  szwadrony  konfederatów  dowiedzą  to  ....:ph34r:

Konfederację to pewnie gówno obchodzi. PISowskie szwadrony niespełnionych emerytów są na takie rzeczy wyczulone.

Opublikowano
Dnia ‎2021‎-‎01‎-‎03 o 10:26, Tomasz0611 napisał:

Nie musisz mi tu wrzucać jakiegoś życiorysu pani Przyłębskiej. Tylko ślepiec nie widzi, że to osoba wiernie wykonująca polecenia prezesa PiS ;) Tak samo Pawłowicz i Piotrowicz są NIEZALEŻNYMI sędziami w TK ;) 

Kompetentna jak wszystko w PIS-ie.

136654808_107518134628981_4094190192218204239_n.jpg

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, henio2 napisał:

https://www.pudelek.pl/andrzej-piaseczny-skanduje-na-imprezie-urodzinowej-je-ac-pis-i-konfederacje-i-wszystkich-ku-wa-tam-co-tego-6594766134606624a.      Do czego to się nie posuwają takie pseudo gwiazdki by chociaż jeszcze błysnąć nim całkiem zgasną 😋

Robota mu się w TVP znudziła albo Kurski za mało płacił 🤣.

https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-kolejni-zaszczepieni-poza-kolejnoscia-na-liscie-malzenstwa-p,nId,4974634

Pomijając już kto się zaszczepił.

A gdy tylko Centrum Medyczne Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego przekazało taką informację, to po prostu tam pojechał. I został zaszczepiony niemal z marszu" - czytamy.

Czyli szczepią jak leci, bez żadnych badań ?

Opublikowano (edytowane)

Kocham was krowy moje bo was doję - stara i aktualna prawda. Trump wydoił ich jak chciał. Bazując na ich paranojach, antyrosyjskich nastrojach i fobiach obiecał paru gamoniowatych wojaków którzy będą chronic przed watpliwym niebezpieczeństwem, w zamian za wieloletnie zobowiązania w zakupach gazu i uzbrojenia. Jeśli podejście do paliw kopalnych się teraz zmieni to moze okazac sie że gazowy kontrakt z Rosją nie był zły. PIS kochał USA rządzone przez Trumpa a teraz nie wiedzą co maja biedaki zrobić. Zabrakło wyobraźni dla takiego scenariusza.

Partia dba o nas coraz bardziej      PiS podniesie podatek. Cios w palaczy! (msn.com) 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
29 minut temu, Ulman napisał:

Kocham was krowy moje bo was doję - stara i aktualna prawda. Trump wydoił ich jak chciał. Bazując na ich paranojach, antyrosyjskich nastrojach i fobiach obiecał paru gamoniowatych wojaków którzy będą chronic przed watpliwym niebezpieczeństwem, w zamian za wieloletnie zobowiązania w zakupach gazu i uzbrojenia. Jeśli podejście do paliw kopalnych się teraz zmieni to moze okazac sie że gazowy kontrakt z Rosją nie był zły. PIS kochał USA rządzone przez Trumpa a teraz nie wiedzą co maja biedaki zrobić. Zabrakło wyobraźni dla takiego scenariusza.

Partia dba o nas coraz bardziej      PiS podniesie podatek. Cios w palaczy! (msn.com) 

W tej sytuacji Ewa mówi. Cieszcie się wiosną, śpicie spokojnie ,nie przejmujcie się niczym wszystko jest pod kontrolą 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v