Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

@witejusNie brnij już w te brednie. Oczywiście, że tym samolotem przewożono żołnierzy. Żołnierze nie muszą się nie myć by mieć ślady materiałów wybuchowych na odzieży. Poza tym mają ze sobą broń. Oni korzystając z samolotu nie korzystają z miejsca prezydenta tj salonki. Tylko miejsc gdzie podczas wypadku siedzieli goście. A przypomnę, że większość próbek z których wyłowiono ślady trotylu zebrano z siedzeń. Nawet wczoraj w szczujni jakiś kolo mówił, ze z ponad 60 kawałków siedzeń próbki wzięli. Więc o jakim rozmazaniu po samolocie bredzisz?

Co do boru to mieli ze sobą broń. Której amunicja podczas pożaru eksplodowała w wielu miejscach wrakowiska. Więc chyba sam rozumiesz. Czy myślisz jak mówił Macierewicz, że to ruscy dobijali naszych strzałem w tył głowy. Jak pisałem nie masz żadnych argumentów tylko brednie i błędy ortograficzne.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

Wleźli  do  samolotu  z karabinami  co  by w razie  jak jaki talib   będzie  to  od razu  zastrzelą. Broń  mieli   w ramach bagażu  podręcznego  :D  :D  :D 

Bardzo ładnie przedstawił ten pan a ty z jego pomocą sposób w jaki rozprzestrzenia się brednie o zamachu w smoleńsku. Oczywiście, że żołnierze byli przewożeni z bronią tym samolotem. Bo jak niby broń mieli nadać dpd do Iraku czy Afganistanu lub w inne miejsca

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Nawet wczoraj w szczujni jakiś kolo mówił, ze z ponad 60 kawałków siedzeń próbki wzięli

to biorąc próbki wiedzieli na których siedzeniach są ślady prochu ,mówiąc w skrócie,a z tych gdzie nie było śladów nie brali?

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

I znowu brednie wklejasz. Oczywiście, że policjant, który przybył na miejsce wypadku ma prawo wybić szybę tak jak każdy z nas. Gdy m a podejrzenie, że ofiara jest w środku lub gdy przeszukuje miejsce wypadku w poszukiwaniu ofiar ich fragmentów lub innych dowodów.

1 minutę temu, witejus napisał:

to biorąc próbki wiedzieli na których siedzeniach są ślady prochu ,mówiąc w skrócie,a z tych gdzie nie było śladów nie brali?

Zebrali ponad 60 kawałków siedzeń z tego samolotu. Nie wiedzieli które to siedzenia i kto na nich był. Zbadali je na obecność materiałów wybuchowych i znaleźli ich ślady. Dlaczego pisałem wcześniej. Próbki były losowo zebrane z miejsca wypadku a nie, że wiedzieli, które to siedzenia itd.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Denwer napisał:

oj chłopie. przejrzyj  kronikę wypadków. wypadek wypadkowi nie równy.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

I znowu brednie wklejasz. Oczywiście, że policjant, który przybył na miejsce wypadku ma prawo wybić szybę tak jak każdy z nas. Gdy m a podejrzenie, że ofiara jest w środku lub gdy przeszukuje miejsce wypadku w poszukiwaniu ofiar ich fragmentów lub innych dowodów.

toś teraz doyebał do pieca🤣widziałeś w jakich okolicznościach sołdat wybijał szyby?

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

I znowu zmanipulowane śmieci. Byłeś kiedyś w samolocie. Skoro te brednie wypisujesz to chyba nigdy. Ten tu 204 spadł na brzuch. Pasażerowie byli na górze. Tu 154 spadł do góry kołami. Jak ktoś wie jak od środka wygląda kadłub samolotu to zrozumie. Ale ty nigdy w samolocie nie byłeś to nie rozumiesz. Bo jak byś rozumiał to byś bredni nie wklejał.

Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

toć  konfedracja  wszystkich  rozliczy  obniży  podatki   zlikwiduje  ZUS  KRUS  itd   Polska  będzie  mlekiem  i  miodem  płynęła  i słynęła  do naszego kraju    będą  ciągły  całe  rzesze  migrantów  z  Niemiec  Francji  nawet  z ameryki  :D  :D  :D  

171435631_2844701532449347_5144192032379

Kuźwa Denwer tego twojego bełkotu nie da się czytać bo jak nie PO to zaraz Konfiguracja i potem na odwrót. 😳

Weź się chłopie ogarnij bo zniżasz loty a jak tak dalej pójdzie to będziesz bredził w mule po same uszy. 

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

toś teraz doyebał do pieca🤣widziałeś w jakich okolicznościach sołdat wybijał szyby?

Przeszukiwał miejsce wypadku? Ale to jest dla was temat zastępczy. Bo odwracacie uwagę takimi bredniami od faktu dlaczego samolot spadł. To, że sołdat wybija szyby to co przez to samolot się rozbił?

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Tak  bo rusek  co  szyby  we wraku  tupolewa  wybijał  to  rannych  szukał  za szybą   :D  :D    

4 minuty temu, pafnucy napisał:

tak  ale  jeden  rozlatuje  się na strzępy  a inne  nie   

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, pafnucy napisał:

Jeśli samolot spada na brzuch to ludzie nie giną zwłaszcza gdy się nie zapali i kadłub nie rozłamie.

7 minut temu, galan99 napisał:

Nie jeden samolot wykosił las i tak się nie rozleciał jak ten w Smoleńsku co zaczepił o 1 brzozę i tak się rozpadł .

Jak kosił w pozycji kołami do dołu i spadł tak, że kadłub się nie rozpadł to większe szanse przeżycia. Jak spada do góry nogami i kadłub się rozpada to wiesze szanse zgniecenia ludzi.

4 minuty temu, galan99 napisał:

Skod wiesz że do góry kołami byłeś tam wiedziałeś .

A co ty zdjęć z wypadku nie widziałeś jak koła do góry sterczą? A może ruscy go odwrócili?

3 minuty temu, Denwer napisał:

Tak  bo rusek  co  szyby  we wraku  tupolewa  wybijał  to  rannych  szukał  za szybą   :D  :D    

tak  ale  jeden  rozlatuje  się na strzępy  a inne  nie   

Nie wiem dlaczego wybijał. To jest i tak nie związane z tym dlaczego samolot spadł. Zaraz może napiszesz, że to dlatego spadł bo ruski potem szybę wybił? To jest wasze odwracanie uwagi.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, hubertuss napisał:

Przeszukiwał miejsce wypadku?

tak,szukał kart kredytowych ,pierścionków i kosztowności,za co później przydupnik Tuska przepraszał

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)

9 minut temu, hubertuss napisał:

Przeszukiwał miejsce wypadku?

wybijając  szybę   :D  :D  ty naprawdę  jesteś   ograniczony  umysłowo  i to  ostro    tłumaczyć  dewastację  wraku  przeszukiwaniem miejsca wypadku  :D  :D  dobre  naprawdę  dobre  brednie  

OTYwL3VfMS9jY18yOWFlOC9wLzIwMjEvMDQvMDkv

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

Ludzie co ma wybicie szyby do przyczyn wypadku lotniczego? Nie wiem czy ruski szukał kart czy ofiar. Wy tez nie wiecie. Ale to jest temat zastępczy. Bo nie macie argumentów na zamach. A wybicie szyby nie spowodowało tego, że samolot spadł.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Nie wiem czy ruski szukał kart czy ofiar.

nadal  brniesz  w brednie  że  wybijał  szyby  bo  czegoś  szukał   gdzie  mógł   obejść  ten kawałek samolotu    :D  :D  :D  

3 minuty temu, hubertuss napisał:

Ale to jest temat zastępczy

To nie temat zastępczy  tylko  pokazuje  jak   było zabezpieczone  i  zbadane  miejsce  katastrofy.  Tylko  że  ty  tego nie  ogarniasz   wyprali  ci  ten mały  mózg  i  tyle.    Fajnie  się  kompromitujesz  nawet  nie wiesz  jaką  radochę  mam  dziś  :D  :D  :D  dawno  tak  dobrego  humoru  nie miałem    dzięki    pisz  dalej   chętnie  się  jeszcze  pośmieję  :D  :D  

Opublikowano

no faktycznie. zabawne. tyle lat. sporo kasy na badania, a w koło Macieju te same brednie.

Opublikowano (edytowane)

Bardzo fajnie, że się śmiejesz. Bo jak mówią: Po czym poznasz głupiego? Po śmiechu jego. Tak samo wiesz jak ja czego szukał ruski czy mógł coś obejść czy nie. Ale przynajmniej się śmiejesz z tego, że nie wiesz, z tego, że nie masz argumentów itd. 

Możesz se wmawiać jakieś zabezpieczenie miejsca zdarzenia i tym podobne a i tak nie masz dowodów na zamach. I z tego się śmiejesz. Bo jak mówi przysłowie.....Po czym......

PS niby tak słabo zabezpieczyli, szyby bili. A trotyl na siedzeniach znaleźli.

Opublikowano

@Denwer nie brnij dalej bo Smoleńsk na obecną chwilę to temat który ma na celu odwrcenie uwagi od nieudolności rządzących w sprawie covida. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v