Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał:

przypadek?nie sądzę

To co ty sądzisz lub nie sądzisz to twoja sprawa. Jak pisałem lepiej zrobić taki błąd niż 11 lat wierzyć w jakieś dyrdymały bez żadnych dowodów.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

To se posłuchajcie tego . Tak od 2.20 minuty nagrania. Lewaccy terroryści nafaszerowali samolot heksogenem. 😂 Oczywiście to tylko wskazanie kto go używa ale jakież płynne powiązanie z atakami na kościoły. Antoni jest za***isty. 

https://www.radiomaryja.pl/informacje/tylko-u-nas-a-macierewicz-obecnosc-materialow-wybuchowych-na-pokladzie-tu-154m-potwierdzily-laboratoria-z-polski-wloch-usa-i-wielkiej-brytanii-mam-nadzieje-ze-teraz-juz-nikt-nie-bedzie-ukrywac/

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, witejus napisał:

lepiej wierzyć w to co zaserwowała Anodina

Nie musisz wierzyć w to co zaserwowała Anodina. Ale tam żadnego zamachu nie było. To był wypadek lotniczy. Zamachu nie udowodniono a wypadek tak. I zrobiła to komisja Milera.

@mirro ja bym powiedział, że ci lewaccy terroryści nafaszerowali czymś Antoniego i całą grupę obłąkanych idiotów tgz ludu smoleńskiego.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

i nie wierzę ,wy wyznawcy Tuska w to wierzycie

tak z ciekawości. a Ty wierzysz że to był zaplanowany zamach? 🤔

Opublikowano

i nie wierzę ,wy wyznawcy Tuska w to wierzycie

A ja tam nie wierzę że te raporty cokolwiek zmieniły. Cały HEAD już dawno został połamany na różne sposoby, więc można spokojnie czekać na kolejną tragedię. A przeznaczenie działa choć powoli, jednak nieubłaganie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

z perspektywy czasu i historii Związku Radzieckiego obecnych rządów Putina myślę ze tak ,popatrzcie jak Putin likwiduje swoich przeciwników ,sądzicie że Putin puścił w niepamięć to że Kaczyński pokrzyżował mu plany zajęcia Gruzji?

Edytowane przez witejus
Opublikowano

Przeceniasz rolę Kaczyńskiego. Gdyby chcieli nawet by nie dolecieli do Gruzji. Nikt by nie wiedział skąd nadleciała rakieta. Jeszcze oskarżyliby Gruzinów że omyłkowo zestrzelili Kaczyńskiego. 

• Like 1
Opublikowano

zamach ? 😂  od 6 lat lat pisowcy mając dosłownie wszystko nie umieją tego dowieść

kaczyński czy inny europejski błazen co straszy putina sankcjami żadnego wrażenia nie robi na putinie. nakładają na rosje sankcje a i tak robią z nimi interesy, tylko takie pisogłupki potrafią zawsze wychodzą przed szereg

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał:

z perspektywy czasu i historii Związku Radzieckiego obecnych rządów Putina myślę ze tak ,popatrzcie jak Putin likwiduje swoich przeciwników ,sądzicie że Putin puścił w niepamięć to że Kaczyński pokrzyżował mu plany zajęcia Gruzji?

Taaa, Putin bał się Kaczyńskiego, dobre żarty. 

• Haha 1
Opublikowano

to dlaczego jak Putin zajmował Krym i inne rejony Ukrainy reakcja dyplomacji europejskiej i Polskiej była ta

4 minuty temu, mirro napisał:

Przeceniasz rolę Kaczyńskiego.

ka mikra? pamiętali doskonale katastrofę Smoleńską

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Taaa, Putin bał się Kaczyńskiego, dobre żarty. 

Bać się nie bał. Ale ruskie czołgi tego nie wiedziały i uciekły.😂

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, mirro napisał:

Bać się nie bał. Ale ruskie czołgi tego nie wiedziały i uciekły.😂

dowcipnisiu,Stalin bał się Trockiego? Putin boi się Nawalnego? ,a głupota Nawalnego to mnie roz**bała🤣 tylko idiota kładzie się pod walec

Edytowane przez witejus
Opublikowano

to dlaczego jak Putin zajmował Krym i inne rejony Ukrainy reakcja dyplomacji europejskiej i Polskiej była ta

ka mikra? pamiętali doskonale katastrofę Smoleńską

Skoro Tusk poklepywał się z Putinem to nie mieli o czym pamiętać, ponieważ Putin nie miał za co im grozić paluszkiem. Polityka zagraniczna i tak była w gestii rządu a działania Prezydenta Kaczyńskiego szły trochę jakby z boku. Przyjmując narrację iż był marginalizowany przez Tuska, to lepiej z punktu widzenia Rosji było go ośmieszać niż zabijać. 

3 minuty temu, witejus napisał:

dowcipnisiu,Stalin bał się Trockiego?

To może Kaczyński bał się brata? Skoro już idziemy po tej linii.

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Przyjmując narrację iż był marginalizowany przez Tuska, to lepiej z punktu widzenia Rosji było go ośmieszać niż zabijać. 

co siedzi w głowie Putina to tylko on wie,Tusk to tchórzliwy kundel i bał się słówko pisnąć przeciw Putinowi bojąc się że może być następny w kolejce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v