Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Była w historii pandemia we Włoszech w jednym mieście gdzie zamknięto nawet i kościoły było wiele wiecej zgonów niż w mieście gdzie ludzie się modlili w kościołach. W Bogu nasza nadzieja a nie w możnych tego świata

W Bogu nasza nadzieja a nie w możnych tego świata. Dzięki tej pandemii poważnie zastanowilem się nad swoim życiem

Opublikowano
15 minut temu, pafnucy napisał:

bo u zdrowego hipochondryka ciężko coś wykryć. Ty fizycznie zdrowy,tylko z główką chyba coś nie tak.

i to pomoże?

czemu hipochondryk zobaczymy jak by cię tak bolało

Opublikowano
19 minut temu, Cebulj napisał:

czemu hipochondryk zobaczymy jak by cię tak bolało

a skąd wiesz czy mnie nie bardziej? nie każdy się żali przed obcymi.

18 minut temu, Mariusz2903 napisał:

jakie komentarze po meczu pod wodzą nowego trenera eksperyment w 1 połowie mu nie wypalił 

a kto grał?

Opublikowano
2 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

Jesteś zmieszany w podjęciu decyzji... Na którą stronę przejść 

wierzenia w płaską czy kolistą ziemię to tylko odskocznia od codzienności tak jak u wszystkich dom praca rodzina to jest ważne życie to nie bajka 

2 minuty temu, pafnucy napisał:

a skąd wiesz czy mnie nie bardziej? nie każdy się żali przed obcymi.

a kto grał?

polska - węgry

Opublikowano
23 minuty temu, akooo napisał:

W Bogu nasza nadzieja a nie w możnych tego świata. Dzięki tej pandemii poważnie zastanowilem się nad swoim życiem

I jakie wnioski? Jest dobrze, mogłoby być lepiej , czy tak ciulowo że brak nadziei na poprawę?:lol:

No ale że trzeba było aż umierania 500 Polaków dziennie na Covida żebyś zastanowił się nad swoim życiem? Toż nawet ja, człowiek bez sumienia, tak długo bym nie czekał.:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

polska - węgry

i kto zwyciężył?

Opublikowano

O dziwo nikt

2 minuty temu, pafnucy napisał:

i kto zwyciężył?

26 minut temu, Mariusz2903 napisał:

jakie komentarze po meczu pod wodzą nowego trenera eksperyment w 1 połowie mu nie wypalił 

Z naszą reprezentacją żaden eksperyment nie wychodzi... Bo porostu grać im się nie chce. No i nigdy nie byli zgrani że sobą 

Opublikowano
Mariusz2903 napisał:

lata międzywojenne czy 50 te wtedy się coś działo na Antarktydzie po 2 wojnie światowej ląd przestał być eksploatowany

Alee.. Tak Ci powiedział guru z sekty, tak sądzisz czy na jutubie było? Wpisz sobie: baza im. Henryka Arctowskiego.

Jesteś słaby. Mariusz. Skoro tak prędko wątpisz w wiarę w naleśnika...

Opublikowano
5 minut temu, DTaras napisał:

Alee.. Tak Ci powiedział guru z sekty, tak sądzisz czy na jutubie było? Wpisz sobie: baza im. Henryka Arctowskiego.

wiedze na dzień dzisiejszy czerpie tak jak wszyscy z internetu ale oglądałem ciekawy dokument ostatnio w TW Trwam wieczorem tytuł 

odległy nie znany ląd 

Opublikowano
27 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

O dziwo nikt

Z naszą reprezentacją żaden eksperyment nie wychodzi... Bo porostu grać im się nie chce. No i nigdy nie byli zgrani że sobą 

że grają jak grają to każdy wie ale reprezentacja trochę więcej pokazuje niż kluby ligowe w pucharach europejskich tam to jest blamaż już kilkanaście lat

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

że grają jak grają to każdy wie

to po co to oglądać?

Opublikowano

Mariusz, a kiedy stwierdziłeś, ze ziemia jednak płaska jest? bo chyba w szkole nauczano Ciebie że to kula?

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

to po co to oglądać?

jak się nie interesujesz sportem i nie jesteś kibicem to nie oglądasz ja na sporcie się dobrze znam i interesuje mnie może nie wszystkie dyscypliny ale większość

Opublikowano

a co tu patrzeć? najczęściej wciry dostają i kupę kasy za to biorą.      to nie jest normalne.

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

Mariusz, a kiedy stwierdziłeś, ze ziemia jednak płaska jest? bo chyba w szkole nauczano Ciebie że to kula?

szkoła to mało mnie nauczyła życie to szkoła przetrwania

Opublikowano
39 minut temu, mirro napisał:

I jakie wnioski? Jest dobrze, mogłoby być lepiej , czy tak ciulowo że brak nadziei na poprawę?:lol:

No ale że trzeba było aż umierania 500 Polaków dziennie na Covida żebyś zastanowił się nad swoim życiem? Toż nawet ja, człowiek bez sumienia, tak długo bym nie czekał.:lol:

A wiesz wnioski takie że wiele do zrobienia mam z sobą samym. Już dawno miałem takie przemyślenia a covid to może jakoś nasilił ale tak masz rację trzeba było takiej tragedii abym się głębiej zastanowił nad tym wszystkim a i tak jeszcze mam wiele do zarzucenia sobie.

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

i to pomoże?

Na pewno  nie  zaszkodzi

Opublikowano

no to co natchnęło Cię tą płaską ziemią? co się stanęło że twierdzisz inaczej jak większość ?

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

a co tu patrzeć? najczęściej wciry dostają i kupę kasy za to biorą.      to nie jest normalne.

tak jak w polityce a słuchasz i oglądasz i piszesz jeszcze o tym

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v