Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, sabuliga napisał:

Nie ukrywam ze moje studia mnie deprymuja chciałbym wiedzieć jak będzie wyglądać moja przyszłość.

Salibuga, na litośc boską, ja Cię proszę.

Opublikowano

dobrze wiesz a może i nie wiesz🤔 mniejsza o wiekszość

podtrzymujesz?

10 minut temu, Denwer napisał:

Wyrażam  zgodę  na  publikacje  mojego  Imienia  i  Nazwiska  na tym portalu 

Opublikowano (edytowane)

Denwer czemu post edytowałeś? już nie wyrażasz zgody na upublicznianie adresu?

haha Sołtys przewidział. :D

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, soltys48 napisał:

dobrze wiesz a może i nie wiesz🤔 mniejsza o wiekszość

podtrzymujesz?

15 minut temu, Denwer napisał:

Ale  @pafnucy pisał  że  złe  rzeźnie  importują  świnie  z zagranicy . Więc  poprosiłem go o komentarz  jak ocenie   import   trzody  przez  swoich   kolegów   tylko  tyle  a może  aż  tyle  ??

Tak twierdzę  nie  podawałem publicznie  mojego  adresu  e-mail   jeśli  twierdzisz  że  podałem  to  poproszę screena  masz  w ich  robieniu  doświadczenie  co  nie  ???

I już  ci  tu  pisałem   i  napiszę  jeszcze  raz  zrób  sobie  screena 

Wyrażam  zgodę  na  publikacje  mojego  Imienia  i  Nazwiska  na tym portalu   jeśli  takowe  sugeruje   że  jestem  w jakiejkolwiek  radzie  sołeckiej.

Masz  odwagę  ???

No właśnie  nie wiem  gdzie  upubliczniłem  mój  adres  e-mail   oświecisz  mnie ???

4 minuty temu, pafnucy napisał:

Denwer czemu post edytowałeś? już nie wyrażasz zgody na upublicznianie adresu?

Niby  co  edytowałem co  ??

i co  przewidział  co ???  że  świnie będzie  importował  bez  biużeterii   czy  że  będzie   moimi postami  manipulował  ???

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Niby  co  edytowałem co  ??

zgodę na publikację?

Opublikowano

@pafnucy  ślepy  jesteś   czy  niedowidzący.  Bo  że obłudnik  z ciebie  to  już  wiem.

Opublikowano
3 godziny temu, sabuliga napisał:

Nie ukrywam ze moje studia mnie deprymuja chciałbym wiedzieć jak będzie wyglądać moja przyszłość.

zapytaj @Ulman  on ze stolca wróży , a 2 opcja wróżbita z tvn Michał Przybyłowicz

Michał Przybyłowicz, polski Ken, konkurencją dla Anelli

Żywy Ken ma syna Antka. Zdjęcia prywatne Michała Przybyłowicza | Viva.pl

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

ŚLEPY. NIE TU SPOJRZAŁEM.

Także  widzisz  niczego  nie  edytowałem 

Tak jak i  nie  upubliczniałem mojego  adresu  e-mali

Jak  i  nie jestem  w żadnej radzie  sołeckiej   

Dobra  nara    czekam aż  @soltys48  powie  gdzie  upubliczniłem  adres  e-mail 

Opublikowano

Już ostatnie pytanko koziołeczku, dlaczego odpowiadasz wybiórczo na moje zarzuty?? Zarzuciłem ci ,z e miałeś tu wcześniej konto-zaprzeczysz?

3 minuty temu, Denwer napisał:

Także  widzisz  niczego  nie  edytowałem 

Tak jak i  nie  upubliczniałem mojego  adresu  e-mali

Jak  i  nie jestem  w żadnej radzie  sołeckiej   

Dobra  nara    czekam aż  @soltys48  powie  gdzie  upubliczniłem  adres  e-mail 

Opublikowano

kiedys niejaki marekfarmer z koronowa pokazywal skan decyzji o odszkodowaniu suszowym za kukurydze -na nim byl numer dzialki na ktorej byla, wystarczy z jeden mrozny dzien i ktos ambitny moze znalezc. marecek jesli nie koziolkiem jest to  szewcem 😂.....

22 minuty temu, Roman176 napisał:

chyba rysia z nowoczesnej ? 

zdradzieckich wsiach nie było nic w górach świętokrzyskim było a u was nie ? 

u nas moda na maczety przyszla pozniej a w kileckiem to scyzoryki byly dawno,az dziw ze cie twoja nigdy nim nie pogonila-gdyby poczytala to co piszesz na af to juz byl bys eunuchem 😛

pokaz w ewangeli zapis  w ktorym jest mowa o trzech krolach- rozdzial i wers..po pijaku moze byc trudno wiec ci podam

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

Już ostatnie pytanko koziołeczku, dlaczego odpowiadasz wybiórczo na moje zarzuty?? Zarzuciłem ci ,z e miałeś tu wcześniej konto-zaprzeczysz?

już kiedyś przyznał że marecek to on.

Opublikowano
35 minut temu, Denwer napisał:

Ale  @pafnucy pisał  że  złe  rzeźnie  importują  świnie  z zagranicy . Więc  poprosiłem go o komentarz  jak ocenie   import   trzody  przez  swoich   kolegów   tylko  tyle  a może  aż  tyle  ??

Rzeźnie złe ale świnie dobre. Tak samo jak źli Niemcy ale Milka i VW dobre. Co cie dziwi skoro robia dokładnie co ty?

29 minut temu, Roman176 napisał:

cena czyni cuda czytałem gdzieś na forum tu ze my mamy dobre bez antybiotyków chów .. a niemieckie i duńskie bez nie wychowasz .... znaczy nasze czy u nas produkowane przez Duńczyka tego niewiem 

Oni maja wszystko złe a my mamy wszystko dobre.  Paranoja z mania przesladowczą.

17 minut temu, Roman176 napisał:

zapytaj @Ulman  on ze stolca wróży , 

Jak na twoje mozliwości to niezwykle inteligentny dowcip

Opublikowano
52 minuty temu, jacus napisał:

kiedys niejaki marekfarmer z koronowa pokazywal skan decyzji o odszkodowaniu suszowym za kukurydze -na nim byl numer dzialki na ktorej byla, wystarczy z jeden mrozny dzien i ktos ambitny moze znalezc. marecek jesli nie koziolkiem jest to  szewcem 😂.....

u nas moda na maczety przyszla pozniej a w kileckiem to scyzoryki byly dawno,az dziw ze cie twoja nigdy nim nie pogonila-gdyby poczytala to co piszesz na af to juz byl bys eunuchem 😛

pokaz w ewangeli zapis  w ktorym jest mowa o trzech krolach- rozdzial i wers..po pijaku moze byc trudno wiec ci podam

wydarzenia opisane przez świętego Mateusza były jedynie rozbudowaną przenośnią skierowaną do środowiska semickiego. Żydzi znali doskonale Stary Testament i łapali metaforę "w lot". Chodzi o porównanie postaci Jezusa do Mojżesza i królewską godność zarówno jednego, jak i drugiego.

Opublikowano
1 minutę temu, cinek1808 napisał:

Właśnie miałem napisać . Dzieję się ostro w USA. Mała wojna domowa

Bo tak sie zachowują patrioci, prawdziwi prawicowi amerykanie. PISiaki tez taki cyrk by odstawiły gdyby PIS stracił władzę.

Opublikowano

albo biden przyklapnął  się ze zakaz zezwoleń na broń  ochrona środowiska itp ....  najgorsze słowa wypowiedziane dla ameryki 

Były wiceprezydent Joe Biden planuje ponowne przystąpienie USA do porozumienia paryskiego. Stawia sobie ambitny cel: USA mają całkowicie przestawić się na czystą energię i osiągnąć cel zerowej emisji netto do 2050 roku. Biden chce również położyć kres dopłatom do paliw kopalnych, co jest krokiem naprzód w stosunku do programu Narodowego Komitetu Demokratów (DNC), który niedawno usunął ten fragment ze swojego manifestu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v