Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, jarecki napisał:

biden musi sie jeszcze ułożyć , na razie za krótko jest prezydentem choć te jego decyzje zbyt pochopne są i troche nie przemyslane , wydaje mi sie żę jego pomysłem było tak samo jak i pomysłem PO  w polsce jest przejąć władze i cofnąć decyzje poprzednika .           

Za to wejście/krzepę  ma nieporównywalne do żadnego innego prezydenta. Oficjalnie nie podano jego stanu zdrowia i niektórzy spekulują na celowość tego posunięcia, gdyż widzą już zastępcę w osobie Kamal'i Harris. Ogólnie ciężko poruszać się w sieci, mając świadomość ciągłej dezinformacji fakenews'owej.

'W zeszłym roku Harris wystartowała w prezydenckich prawyborach Partii Demokratycznej, walcząc m.in. z Joe Bidenem. Harris zawiesiła swoją kampanię, a w sierpniu tego roku Biden wskazał ją jako kandydatkę na wiceprezydenta – jak sam podkreślił, „historia Kamali Harris to historia Ameryki”.

Opublikowano

Jeśli taką euforie powoduje u ciebie spotkanie pinokia z Macronem to znak że faktycznie mało kto chce z nami gadać. Przypomnij mi z kim istotnym spotkał się Morawiecki przez ostatnie pół roku?

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał:

co by cię satysfakcjonował?

Pewnie  Putin  albo  Kim  :D  :D  :D  

162888220_2844928372433959_8485405393647

Opublikowano (edytowane)

Co z tego spotkania wynikło? Zwykła propaganda. Pogadali o szczepionce i tyle.

A co do parówek wydał się kolejny wałek pisu i ludzie tym nie zakrzyczycie tak jak prawdy. Kumoterstwo i kolesiostwo kwitnie i ludzie to widzą.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Może sobie pisać Duda co chce ale na pewno nie jest mu miło tego słuchać. W sumie do siedzenia przy biurku i podpisywania to on tylko się nadaje.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@Denwer to co tu wrzucasz te twarze zmontowane do innych ludzi aby właściciela twarzy dodatkowo upokorzyć to dno dna. Rynsztok jak w tvp. Nie potraficie merytorycznie tylko oblewacie pomyjami.

Wlewasz na to forum szambo jak Kurski ludziom do domów.

Opublikowano
21 minut temu, hubertuss napisał:

@Denwer to co tu wrzucasz te twarze zmontowane do innych ludzi aby właściciela twarzy dodatkowo upokorzyć to dno dna. Rynsztok jak w tvp. Nie potraficie merytorycznie tylko oblewacie pomyjami.

mi się podoba 

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał:

Co raz to więcej ludzi wychodzi na ulice czemu tego nie pokażą tylko w Polsce robią z ludzi durni

a co  ci  się  nie  podoba    obecna sytuacja  jest  dobra  nauczyła  że  wiele  rzeczy  można  załatwić  przez  telefon   albo  przez  internet co   przedtem było  nie do  pomyślenia .  Wielu  znajomych  pracuje  zdalnie   i  się  cieszy   że  nie musi  do  biura  jechać   i  siedzieć w biurze  tylko elegancko  w  domu  sobie  ogarną  robotę  szybciej  i  więcej  wolnego. 

162853997_2844981222428674_1047583968712

Opublikowano
26 minut temu, hubertuss napisał:

Proletariackie chamstwo z dołów społecznych reprezentuje taki poziom ze to do nich trafia i im się podoba.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

a co  ci  się  nie  podoba    obecna sytuacja  jest  dobra  nauczyła  że  wiele  rzeczy  można  załatwić  przez  telefon   albo  przez  internet co   przedtem było  nie do  pomyślenia .  Wielu  znajomych  pracuje  zdalnie   i  się  cieszy   że  nie musi  do  biura  jechać   i  siedzieć w biurze  tylko elegancko  w  domu  sobie  ogarną  robotę  szybciej  i  więcej  wolnego. 

162853997_2844981222428674_1047583968712

bedziesz to jadł? 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v