Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

Mnie tam żaden gej nie molestuje.

Reszty też nie molestują, tylko że ta reszta czuje się pominięta w zalotach i na siłe chce być molestowana.:lol:

• Haha 2
Opublikowano
37 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@Denwer a to krowa nie ma macicy ?? Albo klacz ?? A może maciora jej nie ma ? 

159721478_4125491547462619_9355451989944

158937038_3462014507236137_2409521410108

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Tylko proletariat może ocalić świat ale NIE  demokracja . Demokracja to kapitalista wyzyskiwacz ludzi .

Możesz rozwinąć te zacną myśl, bo to pogląd typowego komunisty za którego z pewnością się nie uwazasz

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, PRZMAS19821982 napisał:

a u nas przewaznie odwrotnie -jak pokazuje chocby kilka ostatnich wyborow....

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

w czasie pokoju ludzie nie mają co robić i bawią się w LGBT

a popatrz taki prezes w stanie wojennym mial przyjaciela esbeka ,niby wojna byla a on i tak bawil sie z kolega.

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

LGBT w polsce | Niepoprawni.pl

osobiście mnie lgbt nie obchodzi ale nie znoszę już codziennie o nich słuchać

e ksiezy i zakonnikow na pewno jest mniej niz 1 % a i tak rzadza reszta polakow 😛

Opublikowano

Jarosław Kaczyński w drodze do sądu , gdzie ma zamiar udowodnić, że nie jest gejem

Ev0m4Y4WYAI0cpP?format=jpg&name=small

Opublikowano

Długo to LGBT będziecie męczyć ?

https://www.onet.pl/informacje/onetwarszawa/warszawa-powstanie-jeden-z-najdluzszych-mostow-pieszo-rowerowych-swiata/x04k3z7,79cfc278

Co ważne, most ma się przyczynić również do rozwoju gospodarczego Pragi. Może być bowiem częściej odwiedzana zarówno przez turystów, jak i samych mieszkańców stolicy.

@dysydent coś o turystyce wspomniał.

180 mln zł za 500 metrów długości i 6 do 16 szerokości. No i jak na prezydenta Trzaskowskiego przystało będą ławeczki :P.

http://tunel-swinoujscie.pl/

Tunel przy tym faktycznie wychodzi dużo drożej, tylko teraz należało by sprawdzić ile faktycznie kosztował by most dla ruchu kołowego, doliczyć przeglądy, konserwacje. Większość funduszu pochodzi z Unii. Dlaczego w takim razie poprzedni rząd, nie otrzymał takiej dotacji na przekop ?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

przypomnial mi sie ten slawny eurodeputowany z wegier -racyl ty tez tak jak on ?🤣 po rynnie 🤣

EwNcfSlXMAEl--R?format=jpg&name=360x360

Edytowane przez racyl
Opublikowano

racyl- co to ma wspolnego z tematem ??? ja  pokazalem oblude homofobicznego lobby-im wiekszy homofob tym wieksza szansza ze jest kryptogejem- przyklad wegierskiego polityka jasno to pokazuje, ilu polskich politykow ma ten sam problem ??  prezes.prezydent, prymas -na poczatek od gory zaczne😛

Opublikowano

Cudowne przypadki z życia Kaczyńskich-Kalksteinów …

1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie, dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR.

2) Cud drugi, żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle. W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce.

3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV.

4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji kręgu doradców Lecha Wałęsy, nie zostaje internowany.

5) Cud piąty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki i jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989.

6) Cud szósty, Jarosław Kaczyński jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji, ujawnia swoja teczkę dopiero po naciskach prasy.

52905730_418563955618967_525043364917778

Opublikowano (edytowane)

prócz dotacji z unni Świnoujscie musi mieć chyb 15 % wkładu własnego , a kto w ogóle jest inwestorem bo nie GDDKIA .              Tak sobie przejrzałem oferty pracy jak zmieniła się sytuacja , kilka lat temu oferty pracy typu ,, praca w niemczech dobre zarobki 10 tys brutto  mies .''           było dobrą ofertą a teraz te 10 tys mazupełnie inne znaczenie jak 5 tys brutto mies. w polsce to prawie norma .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
9 godzin temu, racyl napisał:

Cudowne przypadki z życia Kaczyńskich-Kalksteinów …

1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano, osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie, dostaje od stalinowskiej władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR.

2) Cud drugi, żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej pensji jak pączki w maśle. W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut, a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce.

3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia, nasze orły zabawiają się w reżimowej TV.

4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji kręgu doradców Lecha Wałęsy, nie zostaje internowany.

5) Cud piąty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania lojalki i jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989.

6) Cud szósty, Jarosław Kaczyński jako jedyny opozycjonista ma sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się powszechnej lustracji, ujawnia swoja teczkę dopiero po naciskach prasy.

52905730_418563955618967_525043364917778

to w sumie można by rzec że cudak z niego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v