Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Jednym był Tales z Miletu a drugim Sedes z Bakelitu.

kuźwa, a tera Pafnucy z Kocka. :D

Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał:

Tak , zwalniamy i niech sobie radzą.

To w ten sposób rolnicy następni w kolejce.

8 minut temu, mirro napisał:

Nad tym problemem długo zastanawiało się dwu greckich filozofów. Jednym był Tales z Miletu a drugim Sedes z Bakelitu. :lol:Wyszło im to jednak średnio i teraz Polacy wrócili do rozkminienia tego problemu. Choć po drodze jest w ciul ważniejszych problemów.:lol:

Widzisz według Unii, nie ma ważniejszych problemów.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/unia-europejska-strefa-wolnosci-dla-osob-lgbt-sygnal-dla-polskich-wladz/14q9qkc,79cfc278

Co to ten IQ, LGBTIQ ?

Skutki uboczne wychodzą.

https://www.medonet.pl/porozmawiajmyoszczepionce,czy-szczepionka-astrazeneca-zostanie-w-polsce-zawieszona--minister-komentuje,artykul,89524495.html

Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

osobiście mnie lgbt nie obchodzi ale nie znoszę już codziennie o nich słuchać

To z pretensjami do swoich ulubieńców. 🤨

Opublikowano
6 minut temu, dsbh napisał:

To w ten sposób rolnicy następni w kolejce.

Przecież rolnicy cały czas są w tej kolejce, tylko ze względów wyborczo politycznych nikt nie chce im tego jasno wyklarować.:lol:

Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał:

Widzisz według Unii, nie ma ważniejszych problemów.

Przyczyna- skutek. Przyczyna- działania oszołomów w Polsce. Skutek- reakcja unijnych oszołomów na polskich oszołomów.Zabawa trwa w najlepsze.:lol:

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

No prawda, z tego co mi wiadomo, to większosc kręgowcow ma macice :) Niby dwa kierunki studiów, a nie wie że nie tylko ludzie mają macice :)

159721478_4125491547462619_9355451989944

45 minut temu, pafnucy napisał:

a co tam mnie to.

jednak się zastanawiam. dlaczego stref wolnych od lgbt nie wypada mieć, a strefy z nimi już tak?

Bo  taka  to  wolność  słowa  jest  i  przekonań 

159177852_493174305028172_19137265476106

159248019_3840626379293100_3815824046815

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
22 minuty temu, mirro napisał:

Przyczyna- skutek. Przyczyna- działania oszołomów w Polsce. Skutek- reakcja unijnych oszołomów na polskich oszołomów.Zabawa trwa w najlepsze.:lol:

Albo nie ma ważniejszych spraw do realizacji albo jest to odwrócenie uwagi od innych problemów.

22 minuty temu, mirro napisał:

Przecież rolnicy cały czas są w tej kolejce, tylko ze względów wyborczo politycznych nikt nie chce im tego jasno wyklarować.:lol:

A to politycy mają problem. Zlikwidować ok. 1 mln gospodarstw, czy stracić x razy tyle wyborców.

Opublikowano (edytowane)

ale co z tego że ma?

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@Denwer a to krowa nie ma macicy ?? Albo klacz ?? A może maciora jej nie ma ? 

dzieci chcesz im dawać do adopcji, czy co?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

Bo  taka  to  wolność  słowa  jest  i  przekonań 

159177852_493174305028172_19137265476106

Dać Ci lajka za to czy nie dać 🤔 ?

Opublikowano

Przy czym sedes z bakelitu był w trakcie rozważań pod Talesem z Miletu i generalnie można to odnieść do autorów skutku i reakcji. Przewiduję, że nasze głupki zwyciężą w tej zabawie bo mają przewagę doświadczenia.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, pafnucy napisał:

dzieci chcesz im dawać do adopcji, czy co?

Niczego takiego nie napisałem.

A co do tej całej debaty w UE o LGBT, to nasz rząd ma dwie opcje do wyboru, albo LGBT+fundusz odbudowy, albo brak LGBT i brak funduszu odbudowy.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

Przewiduję, że nasze głupki zwyciężą w tej zabawie bo mają przewagę doświadczenia.

Pewno szybko ogłoszą zwycięstwo, tak na wszelki wypadek.:lol:Ale nie poszaleją.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v