Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał:

kosztem wszystkich podatników.

pewnie żyjesz z emerytów domowych i tak ci  na tym zalęzy

nie jest to prawda ale widzę niektórych jak wydadzą na leki i jedzenie i nic nie zostaje mam tylko matkę i 4 rodzeństwa to sam bym przecież tego nie wziął 

10 minut temu, Ulman napisał:

a potem mamy 100 mld deficytu budzetowego , pewnie drugie tyle ukryte i za***ane pieniądze z OFE. 

na razie się nie martw deficytem ludzie dostają pieniądze robią zakupy i gospodarka się kręci 

ja osobiście te pieniądze bym przeznaczył na coś innego np. polski samochód traktor ciężki sprzęt żeby Polska coś produkowała a nie tylko import 

• Haha 2
Opublikowano
43 minuty temu, soltys48 napisał:

Funkcjonariusz sop🤣

40 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko ktoś z dysfunkcjami nie poznaje naszego premiera Mateusza Morawieckiego pseudonim "Pinokio" na tym zdjęciu. Uchwyconego w momencie uciekania przed garstką rolników w gumofilcach ;) 

Obaj  jesteście  D*******      chorymi  z nienawiści  

Morawiecki  ma płaszcz  a  wasz  rzekomy  morawiecki  ma kurtkę  i  inną koszulę   więc  kiedy  się  przebrał  co   inteligenci  za  1grosz  :D  :D   i  poco  miał  biec  gdzieś  na pola  jak  limuyny  miał  tuż  obok   ale  macie  zryte  te  banie   dwa  forumowe  bła***  :P  :P  

DSC08615-560x420.jpg

DSC08581-560x420.jpg

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Mariusz2903 napisał:

na razie się nie martw deficytem ludzie dostają pieniądze robią zakupy i gospodarka się kręci 

ja osobiście te pieniądze bym przeznaczył na coś innego np. polski samochód traktor ciężki sprzęt żeby Polska coś produkowała a nie tylko import 

Ty jesteś nienormalny czy tylko udajesz?

Kredyt przeżreć a potem się zobaczy i coś produkować po to żeby produkować . Komuna z ludzi jeszcze nie wyjdzie przez wiele lat a jak jesteś koło trzydziestki to znaczy że i pokolenie albo dwa to zajmie

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Denwer napisał:

D*******    bła***  :P  :P  

No i po co ukrywasz te obelgi pod gwiazdkami ?? Musisz wyzywać, inaczej nie potrafisz ? Może i fotografia nie uwiecznia premiera, ale i tak zachował się jak tchórz uciekając.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

nie jest to prawda ale widzę niektórych jak wydadzą na leki i jedzenie i nic nie zostaje

O jejku, jejku a gdzie słynny program z lekami darmowymi dla seniorów? Czyżby coś nie pojszło ? A może to zwykłą ściema była?

Opublikowano

za***iste marzenia, szczególnie że od razu dałeś sobie odpowiedź dlaczego nie do realizacji.😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Obaj  jesteście  D*******      chorymi  z nienawiści  

Morawiecki  ma płaszcz  a  wasz  rzekomy  morawiecki  ma kurtkę  i  inną koszulę   więc  kiedy  się  przebrał  co   inteligenci  za  1grosz  :D  :D   i  poco  miał  biec  gdzieś  na pola  jak  limuyny  miał  tuż  obok   ale  macie  zryte  te  banie   dwa  forumowe  bła***  :P  :P  

DSC08615-560x420.jpg

DSC08581-560x420.jpg

Przebrał się w biegu. A tak na poważnie oni se z ciebie jaja robi a a ty si e rzucasz i bronisz Pinokia jak by to prawda była. Naród se łacha ciągnie z pisowskich dygnitarzy jak to jeżdżą po Polsce i cyrki organizują by odwrócić uwagę od kombinacji Obajtka.

Opublikowano

komisję śledczą do tego powinno się powołać.

1 minutę temu, Ulman napisał:

Tusk im te programy storpedował i to jego wina że się nie udało.:D

Opublikowano (edytowane)

A to nie widzieliście jak wśród rolników pod Wrześnią Donald biegł? A Obajtka do zlodziejstwa i przekrętów z pałacykiem to kto namówił jak nie Tusk?

A kto chciał dać w zeszłym roku podwyżki pisowskiemu rządowi i posłom a potem zabrał? Przecież sami politycy pis mówili, że Tusk.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 2
Opublikowano

nie jest to prawda ale widzę niektórych jak wydadzą na leki.

Takie osoby to na odwyk się nadają bo są poprostu uzależnione od leków i guzik im pomagają. 

2 minuty temu, Ulman napisał:

Tusk im te programy storpedował i to jego wina że się nie udało.:D

image.png.6702b41aa26bffffbbb83baba7e8ec6a.png

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

. A tak na poważnie oni se z ciebie jaja robi a a ty si e rzucasz i bronisz Pinokia jak by to prawda była.

ci co to wstawiali to nie dla jaj ale mysleli że tak było , ten co to stworzył to dla jaj a reszta uwieżyła .

no rząd próbował , nawet dał kase usrsusowi na stworzenie nowoczesnewj przekładni do traktoru a ursus kupił  projekt a i tak upadł 

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

jakieś leki są chyba darmowe , nie wszystkie ale są .

Chyba ale czy napewno?🧐

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Takie osoby to na odwyk się nadają bo są poprostu uzależnione od leków i guzik im pomagają.

poważnie?

słyszałeś o chorobach przewlekłych?

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

poważnie?

słyszałeś o chorobach przewlekłych?

Tylko te choroby przewlekłe to przez brak opamiętania w zażywaniu leków od których jest łatwo się uzależnić. 🤨

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v