Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

a tu przydał się za PO na covida przyjęcia  do szpitali tylko dla wybranych 

PO to nawet COVIDa do Polski sprowadzić nie umiała.🤣

• Haha 2
Opublikowano

Słowo na niedzielę : RÓŻNICA A.Sandauer powiedział : "NIE RÓŻNICE POGLĄDÓW DZIELĄ LUDZI, LECZ RÓŻNICE POZIOMÓW." W poniższym przypadku mamy do czynienia z jednym i drugim. Widać to gołym okiem : Premier Tusk trenuje bieganie, a pis SPIER....NIE Chyba mają przeczucie

Ev3AwBcXAAAUcyM?format=jpg&name=medium

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

tylko  że  bez  skutecznie  ale  próbuj 

a ja nie mam zamiaru. pytam jedynie czy pretensje za tobyś miał do kogoś?

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

A ty  mi wyglądasz  co  najwyżej  na  szkołę  podstawową  max  co bym  ci  dał  ;)

A uważaj sobie co chcesz, a ja wiem swoje i niczym się chwalił nie będę bo sensu nie widzę.

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

pytam jedynie czy pretensje za tobyś miał do kogoś

próbuj  to  sie  przekonasz 

do jutra

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

Słowo na niedzielę : RÓŻNICA A.Sandauer powiedział : "NIE RÓŻNICE POGLĄDÓW DZIELĄ LUDZI, LECZ RÓŻNICE POZIOMÓW." W poniższym przypadku mamy do czynienia z jednym i drugim. Widać to gołym okiem : Premier Tusk trenuje bieganie, a pis SPIER....NIE Chyba mają przeczucie

Ev3AwBcXAAAUcyM?format=jpg&name=medium

Tusk to zdrajca i tak już zostanie... - Ministerstwo śmiesznych obrazków -  KWEJK.pl

Opublikowano (edytowane)

A któż to tak biegnie razem z policjantami?

Ev3caX7WgAMYUIY?format=jpg&name=large

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja chciałbym żyć w świecie w który wierzy prawa strona. Gdzie PiS to dosłownie komuniści, wszyscy są zlewaczali, a wszystkie media propagują upadek tradycyjnych wartości.

Ev0uH_nWYAI-4TD?format=jpg&name=900x900

Mateusz M. wsłuchujący się w głos suwerena..  😂

Ev5J3nnWEAI26Rr?format=png&name=small

Opublikowano
27 minut temu, Denwer napisał:

A  jak @Ulman obrażał  panie  które  siedzą  na  kasie  czy  sprzątają  i  pisał  o  nich z pogardą   czy  ludzi  którzy  handlują  swoimi  warzywami  czy owocami  na targu  nazywał  "cieciami"  to  ci nie  przeszkadzało  @Ulman

Co o nich pisałem z pogardą?

Nie cieciami tylko żukmenami.

21 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Tusk to zdrajca i tak już zostanie... - Ministerstwo śmiesznych obrazków -  KWEJK.pl

3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

68 Zdrajcy ideas | polityka, fakty, integracja europejska

Czemu ani za jedno ani za drugie wspaniały patriotyczny prawy i sprawiedliwy rząd nie może mu za to nawet zarzutów postawić? Może są idiotami i kłamcami? A może jedynie okłamują idiotów?

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v