Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

I co z tego  jak patriotyczne i popierające Orlen pisiaki napychają kieszenie znienawidzonemu Putinowi🤣

Jesli chodzi o gospodarke to ja nic do Rosjan nie mam i jak najbardziej błąd że nie prowadzimy handlu w dwie strony  z Putinem , dla rolnictwa jest to złoty i chłonny rynek 🤷‍♂️ , więc nie podniecaj się tak bo gacie zmoczysz

5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@Denwer, że tak powiem, s**erdalaj z tymi niezłomnymi, w 1947 napadli gospodarstwo moich pra-pradziadków i zabrali wszystko co się nadawało do jedzenia, przez co ledwo uszli z życiem, a teraz z nich się robi bohaterów. Części rzeczywiście należy się pamięć, ale część z nich to byli zwykli bandyci.

To może SB robić bohaterami 🤔

Opublikowano
15 minut temu, Cebulj napisał:

Sorry ze nie na temat ale może wiecie co to moze byc. Mam przewlekle zapalenie migdalkow. Ostatnio przez dwa tygodnie trochę mnie bolalo gardlo w piątek mocno się nasiliło ale wczoraj była znaczna poprawa a dzisiaj jedynie nie mam komfortu w gardle. Ale co ciekawe od soboty po obiedzie pojawia się temperatura 37.1 ale po wypiciu herbaty temperatura spada. Wiecie co to moze byc.

@Denwerty biegły w tym temacie może pomożesz?

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, soltys48 napisał:

ty biegły w tym temacie

od  tego  donoszenia  w głowie  ci  się  poprzestawiało  ???

Opublikowano
22 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@Denwer, że tak powiem, s**erdalaj z tymi niezłomnymi, w 1947 napadli gospodarstwo moich pra-pradziadków i zabrali wszystko co się nadawało do jedzenia, przez co ledwo uszli z życiem, a teraz z nich się robi bohaterów. Części rzeczywiście należy się pamięć, ale część z nich to byli zwykli bandyci.

wiedziałem że to napiszesz stały tekst przeciwników polityki historycznej obecnego rządu moim rodzicom za komuny zabierali obowiązkowy kontygent

taka była władza ludowa na pewno byś się nie zdobył na taki czyn jak niezłomni mogli podpisać papiery i żyć spokojnie wybrali walkę chwała im za to

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Cebulj napisał:

Sorry ze nie na temat ale może wiecie co to moze byc. Mam przewlekle zapalenie migdalkow. Ostatnio przez dwa tygodnie trochę mnie bolalo gardlo w piątek mocno się nasiliło ale wczoraj była znaczna poprawa a dzisiaj jedynie nie mam komfortu w gardle. Ale co ciekawe od soboty po obiedzie pojawia się temperatura 37.1 ale po wypiciu herbaty temperatura spada. Wiecie co to moze byc.

ja wiem.

przerzuty z d*py ci się robią.

lekcje odrobione?!

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/zaskakujacy-sondaz-partyjny-pis-na-drugim-miejscu-jest-nowy-lider/jzw68yt,79cfc278

Platforma ma problem. Po wyborach może nie rozdawać kart, tylko godzić się na to co jej zaproponują.

a w Pisie wojna.

https://www.onet.pl/informacje/onetkielce/wojna-w-porozumieniu-takze-w-swietokrzyskiem-iskrzy-po-zmianie-szefa-partii/bcebw0m,79cfc278

Gowin bez Pisu nic nie znaczy. PSL w zależności od sondaży raz jest w sejmie raz nie, czyli pozostaje mu Hołownia.

Opublikowano
34 minuty temu, Denwer napisał:

156017404_3816820501673688_5852080361569

Tych dwu Panów na górze przegina w jedną stronę a Pan Premier przegina w drugą stronę, Wniosek z tego jeden, że wszyscy trzej są pogięci. 

Żołnierzom Wyklętym zaś koło fiuta lata krytyka ze strony Schetyny i zachwyt ze strony Premiera. Jednak od tego ostatniego wymagałbym więcej wyważenia w opiniach, bo to i powaga stanowiska zbowiązuje.

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Ursus932 napisał:

To może SB robić bohaterami 🤔

Nie o to chodzi. Chodzi o to, że z niektórych robi się bohaterów, mimo tego, że byli bandytami. Do takich jak Pilecki, to trzeba mieć szacunek, bo mało kto by z własnej woli poszedł do Auschwitz, ale ci co rabowali wsie w imię walki z Komuną nie powinni być gloryfikowani.

Tak walczą z Komuną, a z prokuratora który sądził ludzi w Stanie Wojennym zrobili sędziego Trybunału Konstytucyjnego.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

wiedziałem że to napiszesz stały tekst przeciwników polityki historycznej obecnego rządu moim rodzicom za komuny zabierali obowiązkowy kontygent

Historia to historia i nie ma służyć nikomu ani niczemu. Możemy z niej czerpać doświadczenia ale nie wolno dopasowywać do potrzeby chwili.

No tylko że jak trzeba było oddać kontyngent a potem przyszli leśni po swój to już dużo nie zostało do przeżycia.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, dsbh napisał:

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/zaskakujacy-sondaz-partyjny-pis-na-drugim-miejscu-jest-nowy-lider/jzw68yt,79cfc278

Platforma ma problem. Po wyborach może nie rozdawać kart, tylko godzić się na to co jej zaproponują.

To raczej PiS ma problem, tyle transferów socjalnych, walki z PO, walki z kastą, dochodzeń smoleńskich, propaganda telewizyjna i wszystko psu w dupe xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, henio2 napisał:

😜 

No przecież ktoś z rodziny może nakręcić za darmo ale nie było by się wtedy czym chwalić ile to kasy poszło 😋 i poco komu taka pamiątka jak za 10 lat połowa będzie po rozwodzie 😋 

No jak się u ciebie tak rozwodzą, faktycznie po co to wszystko

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

To raczej PiS ma problem, tyle transferów socjalnych, walki z PO, walki z kastą, dochodzeń smoleńskich, propaganda telewizyjna i wszystko psu w dupe xD 

Ale to Platforma miała tworzyć ewentualny nowy rząd a tu niespodzianka. Premier Hołownia może decydować o wszystkim :P.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, soltys48 napisał:

I taki z ciebie DOBRY  KATOLIK.....

z ciebie  lepszy  donosiciel   :P 

1 minutę temu, dsbh napisał:

Premier Hołownia może decydować o wszystkim

W nowym  serialu  TVN   bo  nie  w  realu  

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

W zasadzie jestem ciekawy jak te rządy by wyglądały.

rupta  co  chceta  jak  mawiał  poeta 

Opublikowano
Przed chwilą, dsbh napisał:

@Denwer to dlaczego Pis nie ma pomysłu na obecną kadencję i w zasadzie dąży do przegranej ?

Bo to banda debili potrafiąca rządzić tylko w czasie prosperity, a jak przychodzi kryzys to uciekają jak szczury z okrętu.

Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał:

W zasadzie jestem ciekawy jak te rządy by wyglądały.

Podobnie jak teraz z jedną małą różnicą. Bez mieszania przez Kaczyńskiego.

Opublikowano

to dlaczego Pis nie ma pomysłu na obecną kadencję

Nikt  nie przewidział  pandemii    jak  skończy  się  ten cyrk  to  będzie  dobrze    i  tak  radzą  sobie  super  podczas  tak  wielkiego  kryzysu  gdyby  PO  rządziła  czy  hołownia  to by   już  było  po   Polsce 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v