Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To może nich ktoś przeprowadzi śledztwo czy ci zakażeni byli na Krupówkach, albo zakaził ich ktoś, kto tam był?

Przecież te oszołomy dalej nic nie wiedzą a domysły czerpią z prasy.

Opublikowano
21 minut temu, ogarek napisał:

Co te maseczki dają i przed czym to chroni... 

Jak to przed czym?🤨 przed mandatami. 😁

Opublikowano

Strategia polskiego rządu po roku pandemii'

"Kto ma umrzeć na COVID teraz, ten umrze. Reszta przecież i tak kiedyś musi umrzeć więc niech spokojnie czeka na swoją kolej. A jak umrze to niech nie marudzi bo właśnie nadeszła kolej. My tu będziemy obserwować i monitorować aby był porządek w tej kolejce".:lol:

Opublikowano

Nie byłem na Krupówkach a jedynie mała z żonką na badaniach w szpitalu. Moja ma pozytyw ja jeszcze niewiem - i kto jest głupi? We WOT jest prezentacja plus ćwiczenia w składaniu i rozkładaniu. Żadnej instrukcji niema i przyborniki dwa na kompanię 😁

Dlatego zdarza się np kwiatek z magazynkami od AR. Wg internetu mają pasować sle nie jest to takie oczywiste. Jedynie że suwadło na bank zostaje w tylnym położeniu co nie jest z kolei oczywiste z oryginalnym plastikiem.

Opublikowano (edytowane)

krupówki nie zawiniły ale na pewno zakarzeń bedzie miej niż w jesiennewj fali , min . zdrowia mówił iż według ich przypuszczeń czy wyliczeń około 7-8 mln . polaków miało kontakt z wirusem czy przez szczepienie czy przez  zakażenie wiec to 20 % populacji .  ileż można mieć te ograniczenia .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

A to dobre jest mutacja Angielska , Afrykańska a teraz Kalifornijska najgroźniejsza i szczepionka słabiej chroni .

Co to z ludźmi robią przez 8 godzin w jednej masce przecie to każdy kto będzie siedział to zapalenia płuc dostanie od razu w ciągu miesiąca bez wirusa .

Opublikowano
18 godzin temu, PRIMO napisał:

Aleś ty głupi i tępy. 🤦‍♂️

Ta jasne 🤨 wszystko winni rolnicy a co PISuar zrobił w tym temacie żeby takiego czegoś nie było?

Za granicą też tak się dzieje ale media tego nie rozdmuchują ciekawe czemu?🤔

"Głupi i  tępy "  to jesteś  co najwyżej  ty  bo jeśli nie  rozumiesz  tego  że  gdyby  rolnicy  nie łamali  prawa,  sprawy  z leżakami  by  nie  było    ale  pazerność   zrobiła  swoje  i  wtedy  wszyscy  winni  tylko  nie  ci  którzy  sprzedawali  nielegalnie  chore  zwierzęta.

153908712_3794596027229469_5713110466877

Opublikowano
2 godziny temu, DTaras napisał:

We WOT jest prezentacja plus ćwiczenia w składaniu i rozkładaniu. Żadnej instrukcji niema i przyborniki dwa na kompanię 😁

Czyli jest jak zwykle od jakiegoś czasu. Widać uznali że to tak tajne, że nawet użytkownik nie do końca powinien wiedzieć jak to działa i co z tym można robić.:lol:

@Denwer aaaaaaaa co to takiego ta "Skumulowana luka vat:?:lol: Bo jeśli teraz zrobili "skumulowane odzyskiwanie", to chyba sukcesu nie ma?

Opublikowano
7 minut temu, Denwer napisał:

"Głupi i  tępy "  to jesteś  co najwyżej  ty  bo jeśli nie  rozumiesz  tego  że  gdyby  rolnicy  nie łamali  prawa,  sprawy  z leżakami  by  nie  było    ale  pazerność   zrobiła  swoje  i  wtedy  wszyscy  winni  tylko  nie  ci  którzy  sprzedawali  nielegalnie  chore  zwierzęta.

Tak se tłumacz tak se mów a ja będę zdrów. 😁

Zawsze rolnik winny bo to przez ich pazerność i tak w kółko macieju. 

Wbij sobie do tego pustego PISowskiego łba że to właśnie przez politykę rządzących takie sytuacje się zdarzają. 

Opublikowano

https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/ktos-zglosil-ze-na-mszy-swietej-bylo-zbyt-duzo-wiernych-parafia-donosicielstwo-to/q24z7w8

7 minut temu, PRIMO napisał:

Tak se tłumacz tak se mów a ja będę zdrów. 😁

Zawsze rolnik winny bo to przez ich pazerność i tak w kółko macieju. 

Wbij sobie do tego pustego PISowskiego łba że to właśnie przez politykę rządzących takie sytuacje się zdarzają. 

A co takiego ten zły PiS zrobił ?😜

Opublikowano
3 minuty temu, henio2 napisał:

A co takiego ten zły PiS zrobił ?😜

A gdzie ja pisałem że akurat to PIS?🤨

Znowu masz jakieś urojenia. 😩

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Denwer napisał:

To że obecnie dochodzi do wyludzen VAT nie jest dziś wiedzą powszechna? Przecież cały rząd o tym wie skoro z tym tak dzielnie walczy. Chociaż w zalewie paranoi może zwalcza coś co nie istnieje? Za wariatami nie trafisz 🤐

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
36 minut temu, mirro napisał:

No i jest oświadczenie komisji Maciarewicza.
Panowie zapewniają że Pan Przewodniczący jest jednak zdrowy, tak na ciele  jak i umyśle, raport już dawno opracowany. Bezpardonowy atak na Pana Antoniego to jak zwykle siły wiadomo jakie, inspirowane przez wiadomo kogo.:lol:

https://wiadomosci.wp.pl/antoni-macierewicz-zostanie-odwolany-podkomisja-smolenska-wydala-oswiadczenie-6611568294112160a

dzięki niemu żołnierze zawodowi dostaną emeryturę po 15 latach służby za jego poprzedników było 12 lat kontraktu i wypad jak który chcę może służyć dalej  popełniał błędy jak wszyscy według mnie jeden z lepszych posłów na prawicy 

• Haha 2
Opublikowano

mariusz, dżizas, Ty sobie sprawdź dokładnie jak to wygląda i od czego będzie zależało aby żołnierz tych raczej 17 lat dosłużył.

A i kokosy to raczej nie będą 😅

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Jak w TVPis mówili że to sukces to tak jest i kropka. Patrzeć nie trzeba, mysleć nie trzeba a jedynie wierzyć i powtarzać trzeba

jak w Tvn mówią że Macierewicz zły to ty że zły 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Nie zły tylko głupi. 

walczył z komuną prosty poseł bez majątku katolik a że się zakiwał na smoleńsku komisji Laska uwierzyłeś we wszystko ?

23 minuty temu, DTaras napisał:

mariusz, dżizas, Ty sobie sprawdź dokładnie jak to wygląda i od czego będzie zależało aby żołnierz tych raczej 17 lat dosłużył.

A i kokosy to raczej nie będą 😅

co mam sprawdzać było 12 lat jak ktoś miał chody to służył dalej a teraz jak podpisujesz zawodowego to 15 lat i należy ci się mała emerytura albo zostajesz dalej do pełnej emerytury krocie większa od krusowskiej

Opublikowano
1 godzinę temu, PRZMAS19821982 napisał:

I tak nie uzyskasz sensownej odp.... 

A Naipredzej to wogule nie odp.... 

Nic nowego. 🧐

Ale może kiedyś?🙄😩

Opublikowano
6 godzin temu, deSilva napisał:

A co teraz powiedzą ci co tak się śmieli i popierali jak się zachowywało bydło na Krupówkach dzisiaj już ponad 12 tyś zakażonych.  Będą nowe obostrzenia dla wszystkich za głupie łby debili.

Powiedz o ile tys zwiększono liczbę wykonywanych testów? 

Dla takiego wyniku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v