Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6 minut temu, Ywa napisał:

Mam nadzieję, że to żart, bo dopiero co dzieci przyjechały do mnie zza granicy na ferie tygodniowe.

Jeśli nie jesteś wyrodną matką, każ im natychmiast wyjechać. Z naszymi wariatami nic nie wiadomo.:lol:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

nie pamiętam który to staszek

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
37 minut temu, pafnucy napisał:

henio donieś na siebie do moda. prowokujesz do kłótni i obrażasz

i jeszcze cytuje poprzedni post, jego kolega po fachu takie rzeczy zgłasza, ciekawe czy henia zgłosił??

Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał:

Jeśli nie jesteś wyrodną matką, każ im natychmiast wyjechać. Z naszymi wariatami nic nie wiadomo.:lol:

Nie przesadzaj Mirro, taryfa  przyjeżdża po nie w sobotę a odjeżdża w niedzielę, najwyżej samolotem.

Opublikowano

Pszenica podrożała a teraz co podrożeje  i to o ile .

W tym sezonie za ciepło zapłacimy więcej nawet o 30 proc.

Rachunki za ciepło w tym sezonie grzewczym mogą wyższe nawet o 30 proc.

Atak zimy po nowym roku, a także wzrost cen prądu i opału, sprawiają, że rachunki za ogrzewanie pójdą w górę .

Opublikowano
2 godziny temu, henio2 napisał:

Pomoc żywnością

Możesz jakieś rozporządzenie podać?

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Wraca szybko Duda bo zamierzają wprowadzić Lockdown i  zamknięcie granic to szybko wraca .

On nic nie ma do powiedzenia więc przyczyna musi być inna.

1 godzinę temu, henio2 napisał:

Toż Tera pojechałeś Islandia jest wielości powiatu ma 300 tys mieszkańców 😜😋

Miasto Bydgoszcza tyle mieszkańców 😜

Tylko lewackie niedouki robią z tego sensację

A co ma populacja do rzeczy? Idąc tą logiką to czym i jak powinien wracać przywódca Chin?

1 godzinę temu, henio2 napisał:

Tylko obrażać potrafisz to tylko objaw bezradności panu prezydentowi to byś mógł ci najwyżej długopis czyścić 😋😜

Kogo obrażam jak piszecie z pogardą o głowie państwa nie wstyd wam?

Ty też piszesz z pogardą o Dudzie pisząc pan prezydent z małej litery🤣

1 godzinę temu, Denwer napisał:

Tyle  że  PiS  żadnego  socialu  dla  bezrobotnych  nie  wprowadził.

Za  rządów  PiS  bezrobocie  spadło   a wraz z nim  liczba  ludzi  pobierająca  socjal  dla  bezrobotnych  bo  aby  go  otrzymać  trzeba  być  zarejestrowanym  w    pośredniaku 

Także  kłamiesz  😎

Jeśli żadnego socjalu nie wprowadził to czemu chwali sie olbrzymimi transferami socjalnymi na kilkadziesiąt miliardów rocznie? Na co idą te pieniądze jeśli nie na socjal co sami przyznają.

Opublikowano
35 minut temu, PRIMO napisał:

Nie wiem czy płakać 😭 czy się śmigać 🤣 

https://superbiz.se.pl/wiadomosci/to-koniec-500-kaczynski-chce-wprowadzic-nowy-program-aa-9a73-mkwT-jvRB.html

A może sam "byk rozpłodnik" przyczyniłby się do tego a nie nakazywał innym. 🤨

Jak facet który nie ma dzieci bierzę się za projekt zwiekszenia dzietności to musi być porażka. Bolesne to tym bardziej że rzeczywistość ośmieliła się być inna niż prezes sobie załozył😬

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

no to bierzta ją 😂

Et9OosdWYAAw4Lm.jpg

Ciężki kakiber to i amunicja musi być konkretna. 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v