Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, akooo napisał:

PiS ani PO to nie są partie skrajne ale oportunistyczne. PiS to nie prawica a PO to nie lewica. To są partie ludzi interesu i dojenia Polski. PiS jak już zrobił coś dobrego to później wycofywał się okrakiem.

@Denwer Weź se już daruj,też nie lubię PO ani lewactwa ale co ty tu robisz to już prymitywizm totalny. Jak już coś wrzucasz to weź coś bardziej mądrzejszego poszukaj.

Ale teraz budują swuj wizerunek na skrajnościach.

Opublikowano

Ponoć prof.Pawłowicz, wzorem węgierskiego posła z Fideszu, opuściła płonącą lecznicę po rynnie. Ciekawe, co miała w plecaku?  😂

Et1Am6OWgAY3zwA?format=jpg&name=900x900

Opublikowano

Dyrektor ośrodka w którym przebywała pani Krystyna Pawłowicz już wszystko powiedział.

Ett2U_ZXAAMBYW9?format=jpg&name=small

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v