Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Z tego co mi wiadomo, to policja nie dysponuje bronią przeciwpancerną, więc wycieczka czołgiem zakupionym w AMW mogłaby odnieść skutek, łącznie z wjazdem do salonu.

to był emerytowany górnik ścianowiec za życia podobno dużo metanu się nawdychał 

2 minuty temu, mirro napisał:

Z tego co mi wiadomo, to policja nie dysponuje bronią przeciwpancerną, więc wycieczka czołgiem zakupionym w AMW mogłaby odnieść skutek, łącznie z wjazdem do salonu.

to był emerytowany górnik ścianowiec za życia podobno dużo metanu się nawdychał 

Opublikowano
1 minutę temu, Dariowola napisał:

Pierwsze rzeczywistości  drugie prohnoza. 🤣

A to jest teren odśnieżania miasta Warszawa 🤣

EttwA9KXUAAuc14?format=jpg%26name=medium

Opublikowano
36 minut temu, marulekk napisał:

Polska będzie taką sierotką pomiędzy Niemcami a Rosją  z którą nikt niezechce rozmawiać

Ale może będzie można drzewem i węglem palić czy wyciąć drzewo na swojej posesji.

Opublikowano
1 minutę temu, akooo napisał:

Ale może będzie można drzewem i węglem palić czy wyciąć drzewo na swojej posesji.

zapomnij platforma zorganizuje taką chucpę ze nawet nic nie upolujesz szybciej to ciebie dzik zje a w leczeniu bd miał się lepiej jak ty 

Opublikowano

Weźcie ogarnijcie się z tymi memami bo i te z jednej i drugiej strony są żałosne.

1 minutę temu, Roman176 napisał:

zapomnij platforma zorganizuje taką chucpę ze nawet nic nie upolujesz szybciej to ciebie dzik zje a w leczeniu bd miał się lepiej jak ty 

Normalność musi powrócić. Żadna rewolucja nie trwa wiecznie.

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

EuCPp9EXcAAWv3c?format=jpg&name=4096x409

Co trzeci członek Platformy skończył tylko podstawówkę. Donald Tusk zadowolony

https://www.money.pl/gospodarka/komentarze/artykul/co;trzeci;czlonek;platformy;skonczyl;tylko;podstawowke;donald;tusk;zadowolony,122,0,1384570.html

2 minuty temu, akooo napisał:

Weźcie ogarnijcie się z tymi memami bo i te z jednej i drugiej strony są żałosne.

oni są w pracy 

2 minuty temu, akooo napisał:

Normalność musi powrócić. Żadna rewolucja nie trwa wiecznie.

jaka normalność kiedy było można wycinać drzewa normalnością ? rok za pisu i to wszystko w wolnej PL 

Opublikowano

Wkrótce zamiast pluralizmu medialnego zostaną nam już tylko TRZY MAŁPKI JACKA KURSKIEGO

Et3EOeVWgAEDnx7?format=jpg&name=large

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

Co trzeci członek Platformy skończył tylko podstawówkę. Donald Tusk zadowolony

https://www.money.pl/gospodarka/komentarze/artykul/co;trzeci;czlonek;platformy;skonczyl;tylko;podstawowke;donald;tusk;zadowolony,122,0,1384570.html

oni są w pracy 

jaka normalność kiedy było można wycinać drzewa normalnością ? rok za pisu i to wszystko w wolnej PL 

A co ci do tego kto co na swojej posesji robi? Moje drzewo to mogę wycinać proste-tak powinno być.

2 minuty temu, racyl napisał:

Wkrótce zamiast pluralizmu medialnego zostaną nam już tylko TRZY MAŁPKI JACKA KURSKIEGO

Et3EOeVWgAEDnx7?format=jpg&name=large

Pluralizm za pieniądze Sorosa. Tylko to co lewicy się podoba pokazują w tym pluralizmie

Opublikowano

Platforma Obywatelska podzielona. Stanowisko konserwatystów w sprawie aborcji

Na zarządzie Platformy Obywatelskiej, który ma odbyć się w poniedziałek, zespół pod kierownictwem Małgorzaty Kidawy-Błońskiej ma przedstawić rekomendację dotyczącą aborcji. Swój sprzeciw zgłosili już posłowie PO kojarzeni z konserwatywną frakcją. Do stanowiska, pod którym podpisali się m.in. Cezary Grabarczyk i Paweł Zalewski dotarła Interia.

Opublikowano

Et-sqr0XMAEXnH6?format=jpg&name=900x900

1 minutę temu, akooo napisał:

A co ci do tego kto co na swojej posesji robi? Moje drzewo to mogę wycinać proste-tak powinno być.

Ta i wyciągać łapy po część kasy z reklam w prywatnych mediach 🤣

A TVP dawać po 2mld dodatkowo + kasa z abonamentu 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

Et-sqr0XMAEXnH6?format=jpg&name=900x900

Ta i wyciągać łapy po część kasy z reklam w prywatnych mediach 🤣

A TVP dawać po 2mld dodatkowo + kasa z abonamentu 🤣

A jakie tam one prywatne.To są media różnych lobby korporacji które mają za zadanie ogłupiać narody. Co tam masz wartościowego w TVN czy Polsacie? Można się czepiać że TVP nie jest obiektywne ale mimo wszystko to wyższy poziom.  TV Trwam utrzymuje się z datków ludzi i nie musi być tam reklam,aż chce się oglądać taką telewizję. Ogólnie jak patrzę co TV zrobiła z ludźmi przez ostatnie trzy dekady to się aż boje, zero empatii i jakiegokolwiek samodzielnego myślenia.

Opublikowano (edytowane)

4 minuty temu, akooo napisał:

A jakie tam one prywatne.To są media różnych lobby korporacji które mają za zadanie ogłupiać narody. Co tam masz wartościowego w TVN czy Polsacie? Można się czepiać że TVP nie jest obiektywne ale mimo wszystko to wyższy poziom.  TV Trwam utrzymuje się z datków ludzi i nie musi być tam reklam,aż chce się oglądać taką telewizję. Ogólnie jak patrzę co TV zrobiła z ludźmi przez ostatnie trzy dekady to się aż boje, zero empatii i jakiegokolwiek samodzielnego myślenia.

wyższy poziom tvp ? 😄czego ? 😄służenia tylko i wyłącznie jednej opcji politycznej, ogłupiana ? szczucia konkretnie jednych na drugich

Edytowane przez racyl
Opublikowano

dokłanie widać materiał tvn o prezesie tvp .

doskonale widać zgodne z prawdą fakty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v