Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, henio2 napisał:

Z czego chcesz rozloczac tak dobrze jak dziś nie było nigdy artykuł który dodała Ywa jest z roku 2016 w dodatku wystarczyło go przeczytać to by wiedział a że spadek urodzeń wynika z zmniejszającej się liczby kobiet w wieku rozrodczy m😎

.

no widzisz to pisowcy nie wiedzieli że kobiet w wieku rozrodczym ubywa a mimo to zaczeli od tego czasu płacić 500 +

Opublikowano

I to poprawiło przyrost co pisze wartykul ale to już pokonałeś tak to jest jak się manipuluje faktami

3 minuty temu, racyl napisał:

no widzisz to pisowcy nie wiedzieli że kobiet w wieku rozrodczym ubywa a mimo to zaczeli od tego czasu płacić 500 +

Opublikowano
8 minut temu, henio2 napisał:

I to poprawiło przyrost co pisze wartykul ale to już pokonałeś tak to jest jak się manipuluje faktami

tylko że nawet pisowcy nie mówią już że 500+ poprawia sytuację demograficzną, dosłownie zero o dzietności. 😄

gadają że 500+ zmniejszyło biedę 😂

EuG92RoXUAgwWFe?format=jpg&name=medium

Opublikowano
19 minut temu, agromatik napisał:

z chlewika panie pafnucy, z chlewika

Typowy zwolennik lewactwa zabrakło argumentów to obrażać tylko potrafisz

Jak ta obłąkana babka co ja na ulicę wypuścili 😜

Opublikowano

Marek, czy ta baba już ci całkowicie rozum odebrała. Weź się w garść chłopie.

EuCiEmJXYAg43tV?format=jpg&name=large

Opublikowano
1 godzinę temu, deSilva napisał:

Nikt normalny nie wierzy politykom, zwłaszcza przed wyborami.

No i ja im nie wierzyłem. A ci co uwierzyli, to ich serdecznie pozdrawiam i życzę owocnego leczenia.:lol:

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, henio2 napisał:

Typowy zwolennik lewactwa zabrakło argumentów to obrażać tylko potrafisz

Jak ta obłąkana babka co ja na ulicę wypuścili 😜

A Ty co się wtryniasz między kieliszek a zakąskę . Dialog był miedzy @pafnucy a mną .

A babki lepiej nie wykurzaj, bo jeszcze torebką po łbie przetrzepie.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
2 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Politikom się wogule nie wierzy...... 🧐🤔

Jak napiszą że będą podnosić obciążenia podatkowe i pieniądze trwonić, to uwierzę im bez sprawdzania.Zawsze to lepiej potem miło się rozczarować.:lol:

• Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, marulekk napisał:

jak zamordowany zostanie ktoś z PISu to jest zabójstwo polityczne

Przecież  zabójcą  okazał  się  były  działacz  PO   zabił    PISowca  i  chciał  zabić  Kaczyńskiego  

Opublikowano

Kiedyś się mówiło że jak rząd mówi że zabierze, to na pewno zabierze,

a jak mówi ze da to mówi.

3 minuty temu, mirro napisał:

Jak napiszą że będą podnosić obciążenia podatkowe i pieniądze trwonić, to uwierzę im bez sprawdzania.Zawsze to lepiej potem miło się rozczarować.:lol:

2 minuty temu, Denwer napisał:

Przecież  zabójcą  okazał  się  były  działacz  PO   zabił    PISowca  i  chciał  zabić  Kaczyńskiego  

Tylko przemilczasz drobniutki fakt stwierdzonej choroby psychicznej gościa. Ale to nic nie znaczący szczegół.

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, mirro napisał:

No i ja im nie wierzyłem. A ci co uwierzyli, to ich serdecznie pozdrawiam i życzę owocnego leczenia.:lol:

,, Błogosławieni ,  którzy nie widzieli , a uwierzyli '';)

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
7 minut temu, agromatik napisał:

Tylko przemilczasz drobniutki fakt stwierdzonej choroby psychicznej gościa. Ale to nic nie znaczący szczegół.

Ta  jasne

20 grudnia ub. roku Sąd Okręgowy w Łodzi skazał 64-letniego obecnie Cybę na dożywocie, uznając, iż działał on z motywacji zasługującej na szczególne potępienie i kierował się motywami politycznymi. Zdecydował też, że będzie on mógł ubiegać się o przedterminowe, warunkowe zwolnienie z więzienia po 30 latach, i pozbawił go na 10 lat praw publicznych.

Według świadków tragedii Cyba krzyczał, iż chciał zabić Jarosława Kaczyńskiego i "powystrzelać pisowców". Łódzka prokuratura oskarżyła Cybę o zabójstwo i usiłowanie zabójstwa. Według śledczych motywem zbrodni była przynależność polityczna obu ofiar. Mężczyzna w śledztwie i przed sądem przyznał się do winy; według biegłych psychiatrów był poczytalny.

https://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/387711,apelacja-w-sprawie-wyroku-na-ryszarda-cybe-skazanego-na-dozywocie-za-zabicie-w-biurze-pis-w-lodzi-marka-rosiaka.html

Opublikowano
19 minut temu, Denwer napisał:

Aaaaa to pewnie znaleźli przy nim listę tych co chciał w tamtym czasie zlikwidować?:lol:

Opublikowano (edytowane)

Tak biegli orzekli! A na zdrowy rozsądek  nie sadzisz że gość któremu wszystko jedno kogo zabije byle był z innej opcji politycznej niż ta którą preferuje, jednak ma coś pod deklem?

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

Co by nie mówić Unia poniosła klęskę w Rosi był ostatnio Komisarz dyplomatyczny i Ławrow go bardzo poniżył .

Unia będzie się rozpadać bo się nie dogadają ani w systemie obrony ani w kierunku gospodarczym jest skazana na rozpad w ostatnich 7 latach .

Opublikowano

a jak już się rozpadnie, to Polska stanie się mocarstwem?

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

był ostatnio Komisarz dyplomatyczny i Ławrow go bardzo poniżył .

Rosja to raczej "zawodnik obrotowy". Widząc że i USA i Europa chcą ich po swojej stronie, będą rozgrywać to towarzystwo na wszelkie możliwe sposoby. Nie przywiązuj do tego zbytniej wagi , bo to też mogła być ustawka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v