Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, deSilva napisał:

Jak rozwalisz traktor u sąsiada to dasz go, bo ty go nie skonstruowałeś?

Traktor naprawisz a tego co zostało z tego już nic nie zrobisz. 

4 minuty temu, deSilva napisał:

Zdawało im się że sprowadzą.

Mnie też zdawało się że PIS będzie mądrzejszy od poprzedników a okazało się że jeszcze bardziej głupszy. 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, deSilva napisał:

Tylko głupi by uwierzył że teraz się da, ale na początku jak by się postawili to mogło się dać.

Putin by się przestraszył i tak jak po groźbach całego świata oddał Krym, Osetię, (nie chce mi się więcej wymieniać), tak oddał by nam te tony stopu lotniczego i zapewnił że więcej trotylem nie będzie się bawił. Im więcej się rzucamy, tym on lepsza na tym robi karierę polityczną w kraju. 

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Traktor naprawisz a tego co zostało z tego już nic nie zrobisz. 

Mnie też zdawało się że PIS będzie mądrzejszy od poprzedników a okazało się że jeszcze bardziej głupszy. 

Rower byś zabrał bo twój, a co do mądrości PiSu, też mam mieszane uczucia, ale przynajmniej nimcowi nie włazi w dupsko.

Opublikowano
15 minut temu, deSilva napisał:

Bośta mówili że nie potrafiliście go sprowadzić, ale żeśta nie powiedzieli że daliście go w prezencie.   :P

no to frajerów z was kaczyński z macierewiczem zrobili a wy go nawet rozliczyć za to nie możecie 😂

Gdzie ten zamach ? 😂

Opublikowano (edytowane)

2 minuty temu, deSilva napisał:

a co do mądrości PiSu, też mam mieszane uczucia, ale przynajmniej nimcowi nie włazi w dupsko.

Przeca ten kierunek to ponad 80% naszego handlu spożywką

Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

no to frajerów z was kaczyński z macierewiczem zrobili a wy go nawet rozliczyć za to nie możecie 😂

Gdzie ten zamach ? 😂

Zamach? może na kota Kaczyński się zamachnął, nie wiem.  :P

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Gdzie ten zamach ? 😂

w Gdańsku  🤣🤣🤣

Opublikowano
2 minuty temu, agromatik napisał:

Przeca ten kierunek to ponad 80% naszego handlu spożywką

Zdrowe relacje jak najbardziej, ale nie ustępstwa na wszystko bo to niemcy.

Opublikowano
5 minut temu, deSilva napisał:

Nie, ale zgodzili się na procedury dogodne dla Rosjan.

To co według ciebie mieli zrobić ???

Ja nie bronię nich oczywiście.

mieli szabelką odbić wrak, wypowiedzieć wojne, gaz na Syberii zabrać, podpalić tundrę , poskarżyć się wujkowi Samowi, przejąć Kreml. Polska nic nie może zrobić czy wtedy czy teraz

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

mieli szabelką odbić wrak, wypowiedzieć wojne, gaz na Syberii zabrać, podpalić tundrę , poskarżyć się wujkowi Samowi, przejąć Kreml. Polska nic nie może zrobić czy wtedy czy teraz

Wujek sam powiedział że ma to w du,pie.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, marulekk napisał:

Weź na zdrowy rozum, jaki kraj by na to sobie pozwolił, Putin wyczuł od razu że się na wszystko zgodzą i wyszło jak wyszło. Tfusek stał przy nim jakby w pory napier*olił ze strachu, no to o czym tu gadać.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

w Gdańsku  🤣🤣🤣

Pisowiec mówi że ten w Gdańsku ważniejszy od Smoleńskiego  😂

do czego to doszło 🤣

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, agromatik napisał:

A nie w Łodzi?

W Łodzi  to było  zabójstwo  POlityczne

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
6 minut temu, deSilva napisał:

Weź na zdrowy rozum, jaki kraj by na to sobie pozwolił, Putin wyczuł od razu że się na wszystko zgodzą i wyszło jak wyszło. Tfusek stał przy nim jakby w pory napier*olił ze strachu, no to o czym tu gadać.

a  bronek    zaczął   drapać  się  do  Pałacu  Prezydenckiego   na podstawie  paska  w TVP   tak mu było  pilno  do  aneksu 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, henio2 napisał:

Europa może się od nas uczyć a nie pouczać 😜😋

Francuzów nauczyliśmy jeść nożem i widelcem🤣 tak taki jeden, mało kumaty, przynajmniej twierdził. 

Opublikowano
17 godzin temu, Ywa napisał:

Widzisz do czego doprowadzili rządy PO że kobiety wolą rodzić za granicą że względu na socjal  zapomnieli tylko napisać że te pieniądze porównując kosztu życia w niczech to są grosze

Opublikowano
24 minuty temu, deSilva napisał:

Rower byś zabrał bo twój, a co do mądrości PiSu, też mam mieszane uczucia, ale przynajmniej nimcowi nie włazi w dupsko.

Ale za to USArańcowi żydkowi to już bez wazeliny wchodzą.

23 minuty temu, Denwer napisał:

w Gdańsku  🤣🤣🤣

Aleś ty teraz błysnął.

16 minut temu, henio2 napisał:

https://nswiecie.pl/artykul/jak-firmy-walcza-z-obostrzeniami/1138485.      Europa może się od nas uczyć a nie pouczać 😜😋

Jak zwykle nie na temat.

Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

W Łodzi  to było  zabójstwo  POlityczne

Reasumując Marecki: jak zamordowany zostanie ktoś z PISu to jest zabójstwo polityczne jak z PO to zamach??? 

Szkoda że wtedy korony niebylo bo by zabójstwa pod covid można było podciągnąć

Opublikowano
1 minutę temu, henio2 napisał:

Widzisz do czego doprowadzili rządy PO że kobiety wolą rodzić za granicą że względu na socjal  zapomnieli tylko napisać że te pieniądze porównując kosztu życia w niczech to są grosze

Chłopcze skończ te mrzonki opowiadać 😂 OD 5 lat rządzi kaczyński i teraz jego trzeba rozliczać

Opublikowano

Z czego chcesz rozloczac tak dobrze jak dziś nie było nigdy artykuł który dodała Ywa jest z roku 2016 w dodatku wystarczyło go przeczytać to by wiedział a że spadek urodzeń wynika z zmniejszającej się liczby kobiet w wieku rozrodczy m😎

3 minuty temu, racyl napisał:

Chłopcze skończ te mrzonki opowiadać 😂 OD 5 lat rządzi kaczyński i teraz jego trzeba rozliczać

.

Opublikowano
2 minuty temu, marulekk napisał:

z23939108Q,Memy.jpg

Dobrze że nie na kolanach podpisywał. 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v