Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał:

Jesteś zwykłym małym tchórzem jak ten karakan co boi się ludzi. 

Ten mały karakan nie boj się ludzi on boi się osobników typu  Lumart i tu by się coś znalazło. 

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

Nie  bój  nic  ja  mam tu  dobrą  zabawę    a  śmiech  to zdrowie 

2 razy tyle  co  ty  mam  :P 

Dobra dobra już się nie tłumacz. 😌

To jak 🤨 odpowiesz mi na zadane pytanie czy dalej będziesz strugał głupka?

4 minuty temu, Dariowola napisał:

Ten mały karakan nie boj się ludzi on boi się osobników typu  Lumart i tu by się coś znalazło. 

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Boi się że mu plombę dziewiczą zerwie?

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

odpowiedziałem   a że ty nie  rozumiesz  pisanego  tekstu  to  już  nie  moja  wina  :P  :P  

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

odpowiedziałem   a że ty nie  rozumiesz  pisanego  tekstu  to  już  nie  moja  wina  :P  :P  

Gdzie kiedy odpowiedziałeś?🤨

No to jak 🙄 doczekam się odpowiedźi?

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

odpowiedziałem  naucz  się  czytać   a nie tylko  obornik  i  mleko 

Nie  chcą  bidulka  jak mi przykro  :D  :P  :D  :P

149979604_3803123959734901_7852629565106

Opublikowano

Marecek że tak się zapytam jakiej jesteś orientacji ??? 

Bo ty cieszysz ( a może i podnieca cię to) się plakatami z PISeczkami męskimi, uściskiem dłoni, klepaniem po plecach... Itd.... 

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Dobra dobra już się nie tłumacz. 😌

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Boi się że mu plombę dziewiczą zerwie?

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Primo ludzie z zaburzeniami i nienawiścią do wszystkigo są zdolni .

Opublikowano
2 godziny temu, henio2 napisał:

To raczej brak świadomości bo po 30 wzrasta ryzyko urodzenia dziecka z zespołem Downa. Ywa artykuł pisany na zamówienie opozycji pewnie autorem jest Lempart 😜😋

Ryzyko downa po 30 tce nie jest zbyt wysokie. Kobiety zyskują inna świadomość czekając z ciąża do tego wieku. One wtedy potrafią dobrze ocenić ze taki osobnik jak ty czy Marecek nie nadają się na ojca. Ta więc może ryzyko dziecka z downem nieco rośnie ale spłodzenia dziecka uposledzinego  maleje. 

Opublikowano
9 minut temu, marulekk napisał:

Bo ty cieszysz ( a może i podnieca cię to) się plakatami z PISeczkami męskimi, uściskiem dłoni, klepaniem po plecach... Itd.... 

zacytuj  mi  post   gdzie  tak  napisałem  ???

Opublikowano

marecek jest tak jak ten kumpel orbana-oficjalnie ustawy anty skladal a nieoficjalnie po rynnie uciekal..

on jest jak prezes -po co wiecej drazyc ,, ani zony ani dzieci tylko rodeo mu zostalo..

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Denwer napisał:

odpowiedziałem  naucz  się  czytać   a nie tylko  obornik  i  mleko 

Wuja odpowiedziałeś. 🤨

Widzę że z ciebie typowyhojrak w necie a zwykła pipa w necie. 😩

14 minut temu, Dariowola napisał:

A to dlatego kordony policji odgradzają ludzi od tych szaleńców żeby tym pisiecznicomaniakom nie odwaliła szajba i zwykłym obywatelom nic nie zrobili. 😌

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

marecek jest tak jak ten kumpel orbana-oficjalnie ustawy anty skladal a nieoficjalnie po rynnie uciekal..

Zapytaj  herr  tuska  to  jego  kolega  z partii  :P  :P

Opublikowano
7 minut temu, Denwer napisał:

zacytuj  mi  post   gdzie  tak  napisałem  ???

I znów zaprzeczasz rzeczom oczywistym. 

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

zaprzeczasz rzeczom oczywistym.

chyba  twoim  urojeniom  nadmiar  uryny  krowiej  widać  ci  na głową  zaszkodził  :D  :D  

Opublikowano

@Denwer już tak się nie 😡denerwuj bo ci żyłka pęknie. 

Jakbyś miał odrobinę przyzwoitości to odpowiedział byś już dawno na moje pytanie ale tylko wolisz udawać albo i nie  dalej głupka. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Denwer napisał:

Zapytaj  herr  tuska  to  jego  kolega  z partii  :P  :P

Już nie:

W listopadzie 2020 ogłosił rezygnację z mandatu eurodeputowanego[3]. Decyzję tę upublicznił wkrótce po tym, jak został złapany przez funkcjonariuszy belgijskiej policji na prywatnej imprezie seksualnej z udziałem około 20 osób (prawie samych mężczyzn) w brukselskiej dzielnicy klubów gejowskich,

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

już tak się nie 😡denerwuj bo ci żyłka pęknie. 

taki  ktoś  jak ty  to  mnie  tylko  i wyłącznie  rozśmiesza   daje  dobrą  zabawę   :D  :D  :D  

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

taki  ktoś  jak ty  to  mnie  tylko  i wyłącznie  rozśmiesza   daje  dobrą  zabawę   :D  :D  :D  

Tak se tłumacz tak se mów. 😁

Widać po twoich komentarzach że ciśnienie ci skoczyło. 

A teraz idź se zapal 🚬 i zara wróć i odpowiedz mi na spokojnie ile masz płatne od jednego posta. 🤨

Opublikowano
32 minuty temu, PRIMO napisał:

Gdzie kiedy odpowiedziałeś?🤨

Jeśli jest to odpowiedź niewygodna to czeka cię festiwal postów w których będzie robił z siebie głupka 

29 minut temu, Dariowola napisał:

Dlatego otoczyli Jarosłąwa żeby im tętnic nie poprzegryzał i kotem nie poszczuł.

11 minut temu, PRIMO napisał:

I znów zaprzeczasz rzeczom oczywistym. 

Nie dziw się . Jego nic nie przekona że białe jest białe.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Tak se tłumacz tak se mów. 😁

Widać po twoich komentarzach że ciśnienie ci skoczyło. 

A teraz idź se zapal 🚬 i zara wróć i odpowiedz mi na spokojnie ile masz płatne od jednego posta. 🤨

Masz urojenia  widzisz  rzeczy  których  nie  ma  :D  :D  

Nie  palę  :P  :P  

2 razy tyle  co  ty  mam płatne :P  :P  

Opublikowano

jedno mnie zastanawia od przewrotu Polak dostaje albo z prawej albo z lewej strony w twarz A cały czas ta sama klika u władzy, czy naprawdę nie ma nikogo innego poza tymi pazernymi swiniami ? nigdy nic się nie zmieni do Puki ktoś całkiem nowy nie przyjdzie . skłucili ludzi między sobą, ludzie skakaja sobie do gardeł w imię ludzi którzy mają ich w dupie , to jest żałosne, i ludzie rak daje się wkrecac jak dzieci , aż żal zw nasza ojczyzna na to patrzy, wstyd panowie wstyd

• Like 2
  • Thanks 2
Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Masz urojenia  widzisz  rzeczy  których  nie  ma 

Z własnego doświadczenia tak twierdzisz?🤔

Opublikowano
30 minut temu, Ulman napisał:

Ryzyko downa po 30 tce nie jest zbyt wysokie. Kobiety zyskują inna świadomość czekając z ciąża do tego wieku. One wtedy potrafią dobrze ocenić ze taki osobnik jak ty czy Marecek nie nadają się na ojca. Ta więc może ryzyko dziecka z downem nieco rośnie ale spłodzenia dziecka uposledzinego  maleje. 

Widzę że znasz to z autopsji 😜

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, racyl napisał:

Et4Ni3WXEAsbSTI?format=jpg&name=small

Lud i tak będzie twierdził że to zamach bo przecież jak pilot mówi że sie nie uda to on się nie zna i mógł bezpiecznie lądować.

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v