Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jarecki, Denwer, Henio każdy człowiek jest inny, dlaczego tak ciężko zrozumieć?

Dla mnie te owe tak ochoczo przez Was przedstawiane kobiety są współczesnymi Joannami DARK (d'ark), broniącymi swego pola:

https://www.polskieradio.pl/39/156/Artykul/718682,Joanna-dArc-oskarzona-o-herezje-splonela-na-stosie

jej... Wioska w czasie toczącej się wówczas wojny stuletniej stała się niesłychanie ważnym punktem strategicznym w walkach między dwoma francuskimi stronnictwami politycznymi: armaniakami i burgundczykami, popieranymi przez Anglików.... Stanęła przed kościelną komisją inkwizycyjną, zarzucono jej czary, nieobyczajność, herezję, oskarżono o konszachty z siłami nieczystymi. W sumie Joannie d’Arc postawiono 70 zarzutów........Komisja inkwizycyjna przekazała Joannę d’Arc Anglikom, a ci 30 maja 1431 roku w Rouen spalili ją na stosie....Za świętą uznano ją w 1920 roku. Dziś jest jedną z patronek Francji.

😇

Opublikowano
15 minut temu, PRZMAS19821982 napisał:

To proszę o dowody?????? 

Tłumacze ci że każdy kto ma telefon w Plus płaci na Polsat czy chce czy nie nie masz możliwości rozwiązania umowy przed jej zakończeniu  miałem z nimi przepychanki złożyłem reklamację ale zawyżone rachunki tak musiał en płacić 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@PRZMAS19821982 nie doczekasz się. Solorz jest finansowany i tyle. Nie trzeba żadnych dowodów xD

Z UE kasę dostaje jak każdy  pomoc Covid podobnie

Opublikowano (edytowane)

Musiałeś zapłacić bo tak stanowi kodeks cywilny i prawo handlowe na podstawie których podpisałeś umowę. Nikt nie odebrał twojego prawa do późniejszego reklamowania należności.

Edytowane przez agromatik
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, henio2 napisał:

Tłumacze ci że każdy kto ma telefon w Plus płaci na Polsat czy chce czy nie nie masz możliwości rozwiązania umowy przed jej zakończeniu  miałem z nimi przepychanki złożyłem reklamację ale zawyżone rachunki tak musiał en płacić 

Nie wiedziałeś co podpisujesz? Czytać nie umiesz? To tylko i wyłącznie twoja wina, ze się z umowa nie zapoznałes a nie Solorza ;) Trzeba czytać co się podpisuje a nie wierzyć przedstawicielom handlowym, oni aby patrzą jak załadować cie na minę. 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ja mam w plusie inie  płace na żądny polsat.... To nie czytałeś co podpisujesz, jakie są umowy.... Ile będziesz płacił?????? 

7 minut temu, henio2 napisał:

Edytowane przez PRZMAS19821982
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ojoj co to się dzieje https://wiadomosci.wp.pl/najnowszy-sondaz-bez-zludzen-dla-pis-to-przepasc-6607840485985056a

Polacy chyba powoli mają dość PiS-uaru. Niby wygrywają, ale co z tego jak tylko 170 posłów xD Jeszcze z rok ich wspaniałych rządow i zejdą do 20% :)

A potem nastanie wszechobecne szczęście i dobrobyt a Rydzyk i jego telewizja zostaną przekazane Owsiakowi 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nie wiedziałeś co podpisujesz? Czytać nie umiesz? To tylko i wyłącznie twoja wina, ze się z umowa nie zapoznałes a nie Solorza ;) Trzeba czytać co się podpisuje a nie wierzyć przedstawicielom handlowym, oni aby patrzą jak załadować cie na minę. 

Zapoznałem ale przesyłają zawyżone rachunki bo nie potrafią rozpatrzyć od pul roku reklamacji

• Haha 1
Opublikowano

nawet puste ekrany mialy niedawno wieksza ogladalnosc niz tv trwam i republika..

media rydzyka maja taka sama przyszlosc jak ich sluchacze czy papierowe gazety-wymra za pare lat......

0_1_106696_Piloty_przez_pluszowymis.jpg

• Haha 2
Opublikowano

Z UE kasę dostaje jak każdy  pomoc Covid podobnie

I co w związku z tym , nie odpowiedziałeś na pytanie .🤨

A właśnie @Denwer odpowiesz mi na pytanie ile dostajesz za jedneg posta ?

Tylko nie unikaj albo nie zmieniaj tematu jak to masz w zwyczaju. 

Opublikowano
3 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Ja mam w plusie inie  płace na żądny polsat.... To nie czytałeś co podpisujesz, jakie są umowy.... Ile będziesz płacił?????? 

Nie będę nic płacił bo sprawę kieruję do sądu i umowę rozwiązuje

• Haha 1
Opublikowano

3 minuty temu, henio2 napisał:

Zapoznałem ale przesyłają zawyżone rachunki bo nie potrafią rozpatrzyć od pul roku reklamacji

Zabierz ten telefon świntuchom to i rachunki przestaną przychodzić zawyżone.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Widocznie tak jest w umowie której nie czytałeś... W Play też był kiedyś kruczek, że niby tyle, a drobnym druczkiem na dole, że tylko w przypadku e-faktury, zwykła faktura pocztą + 10 zl, ale to trzeba czytać. 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, henio2 napisał:

Nie będę nic płacił bo sprawę kieruję do sądu i umowę rozwiązuje

Masz takie prawo.... Ciekaw na jakiego sędziego natrafisz???? No kara za rozwiązanie umowy chyba wiesz jaka????? 

Edytowane przez PRZMAS19821982
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v