Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Żadne brawa bo najpierw pitolisz farmazony że nie podnoszą podatków i dokładają nowych a rzeczywistość jest inna tak więc na przyszłość najpierw dobrze się doinformój a potem zaprzeczaj rzeczom oczywistym. 

To ty  się  doinformuj  bo  nie wprowadzili  żadnych 8  nowych  podatków  jak i  nie  podnieśli 11  istniejących  jak  bredził  @hubertuss

W niemczech  też  wszystko  pozamykane   przez  Merkelową 

Opublikowano (edytowane)

Do zgłaszania to wy się nadajecie ale po PISowski zasiłek😂

Podatki podniósł Tusk  i UE a PIS walczył jak mógł ale im obnizyć nie pozwolili.

Edytowane przez Ulman
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ulman napisał:

Do zgłaszania to wy się nadajecie

Ciesz  się  podwyżką  jaką  dostałeś  od  stycznia  i  nie  biadol tyle  😂🤣

132266785_3632301243458949_4531353245196

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, PRIMO napisał:

Dla pewności że donos doszedł. 🤣

Specjalistą  w tej kwesti  jest  TW  Bolek  jak i TW  oskar.  Jak  i  @ogarek

Jak  nie zbanują   @kanalia36  to  może  zawiadomię TVP  Info  że  na agrofoto.pl  chronieni    są  ludzie   pokroju  @kanalia36 które  nawołują  do   ,,mordowania i patroszenia,,

I jak myślisz  zważając  na wydarzenia  z  Łodzi  i  Gdańska  zajmą  się  tematem  czy  nie  ??

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Dodaj jeszcze TW Balbina i TW Wofgang. 

Daj znać psychicznym z TVPis że cie zamordowali na forum to moze powołaja komisje śledczą do przesladowań uposledzonych 

Opublikowano
12 minut temu, Denwer napisał:

To ty  się  doinformuj  bo  nie wprowadzili  żadnych 8  nowych  podatków  jak i  nie  podnieśli 11  istniejących  jak  bredził  @hubertuss

W niemczech  też  wszystko  pozamykane   przez  Merkelową 

To chcesz powiedzieć że nie wprowadzą nowych podatków?🤔

A skąd ta pewność że makrela pozamykała wszystko ?🤨

10 minut temu, Ulman napisał:

czego podwyzką?

Chyba tych podatków których według @Denwer nie będzie. 🤣

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Ulman napisał:

czego podwyzką?

Przecież  pensje  ci  podniósł  PiS  od  stycznia  nie  wiesz  🤔

12 minut temu, PRIMO napisał:

To chcesz powiedzieć że nie wprowadzą nowych podatków?🤔

Nigdzie  tak  nie  napisałem 

12 minut temu, PRIMO napisał:

A skąd ta pewność że makrela pozamykała wszystko ?🤨

Bo byłem  i  widziałem  😎

A tu  masz  zobacz  sobie  

https://next.gazeta.pl/next/7,168930,26656068,niemcy-przedluza-twardy-lockdown-premierzy-landow-sa-za.html

Wyjedź  kiedyś  dalej  jak  do  BP  po paszport   to  może  coś  zobaczysz   no  chyba  że  łańcuch  ci  dalej  nie  sięga  🤣😂

136057823_3665294346826305_5293683035136

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Zakładam że nasz Minister Rolnictwa wypracowuje podobne rozwiązania i niedługo o nich zakomunikuje. Tak jak o opanowaniu ASF,

ASF się sam  opanował gdy dotarł do zachodnich granic kraju, poza tym minister nie jest od interwencji. Wzorem Niemiec u nas Dino powinno być wspaniałomyślne i samo z siebie zaproponować pomoc polskim rolnikom.

29 minut temu, Denwer napisał:

już  zgosił  @henio2  więc  poco   drugi  raz  to  samo  zgłaszać.

132191671_3634976449858095_2702279902781

Właściwy człowiek na właściwym miejscu 🤣.

21 minut temu, Denwer napisał:

Ciesz  się  podwyżką  jaką  dostałeś  od  stycznia  i  nie  biadol tyle  😂🤣

132266785_3632301243458949_4531353245196

U nas można krytykować tylko Kościół Katolicki, żadnych innych nie wolno.

13 minut temu, Denwer napisał:

Jak  nie zbanują   @kanalia36  to  może  zawiadomię TVP  Info  że  na agrofoto.pl  chronieni    są  ludzie   pokroju  @kanalia36 które  nawołują  do   ,,mordowania i patroszenia,,

Forum wtedy zamkną i gdzie będziesz pisał ?

Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał:

Dino powinno być wspaniałomyślne i samo z siebie zaproponować pomoc polskim rolnikom

Akurat  ten  sklep   przyłączył  się  do    #Tojestwojna    jutro  wybieram  się  do  kilku  ich  sklepów  w ramach  tej  akcji a pomyśleć  że  lubiłem  robić  u  nich zakupy  jak i w Lidlu    ah  teraz  został tylko  Lidl  :(, Ani  złotówki  u nich  nie zostawię    ale  Pepsi  mieli  w dobrej  cenie  3,5zł za butelkę  2,25l 👍

5 minut temu, dsbh napisał:

Forum wtedy zamkną i gdzie będziesz pisał ?

Nie  zamkną   ja tu  pisać  nie muszę  robię  to  dla  zabawy  to  forum  już  kilka  lat  temu  upadło   to nie to samo  co  było na początku.

Opublikowano
51 minut temu, Denwer napisał:

już  zgosił  @henio2  więc  poco   drugi  raz  to  samo  zgłaszać.

132191671_3634976449858095_2702279902781

a ja nie wierzę że zgłosił. udowodni który? czy kłamstwa jak zwykle?

3 godziny temu, ogarek napisał:

A gdzie tam ... Ot tak  mam 😋... Masz lepiej? 😁

A ty mądry panie 😂😂😂😂😋

IMG_20201231_202921.png

to się nazywa męski sylwester? :D

ja prdl  dziewczynki w palnik dajom...

Opublikowano
1 minutę temu, pafnucy napisał:

nie wierzę że zgłosił. udowodni który? czy kłamstwa jak zwykle?

Co  ci udowadniać  no  post  usunął   ktoś  tylko  pytanie  czy  bana  dożywotniego  nałożyli  na  @kanalia36  jeśli  nie to  ja to zgłoszę  do  TVP Info  jak i  Polsat  news. 

Opublikowano (edytowane)

Zgłaszać to  oni umieją się jedynie po zasiłek. A z resztą tak na zdrowy rozum. Jak w tak krótkim czasie to zgłosił? Przez telefon? Może smsa wysłał?  

@Denver zgłoś jeszcze do proboszca dobrodzieja  i z Torunia Tadeusza którego nic nie rusza. Do TV możesz zgłosic to beda i z twoich postów kilka lat wstecz co poczytać

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Akurat  ten  sklep   przyłączył  się  do    #Tojestwojna    jutro  wybieram  się  do  kilku  ich  sklepów  w ramach  tej  akcji a pomyśleć  że  lubiłem  robić  u  nich zakupy  jak i w Lidlu    ah  teraz  został tylko  Lidl  :(, Ani  złotówki  u nich  nie zostawię    ale  Pepsi  mieli  w dobrej  cenie  3,5zł za butelkę  2,25l 👍

Nie  zamkną   ja tu  pisać  nie muszę  robię  to  dla  zabawy  to  forum  już  kilka  lat  temu  upadło   to nie to samo  co  było na początku.

Forom nie upadło tylko ludzie upadli rodziny są skłócone na temat Polityki bo jeden wielbi PO a drugi PiS i się kłócą w imię czego skłócili Naród . 

O pozostałych Partiach nie wspomnę od lat 90 mnożą się jak szczury .

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Co  ci udowadniać  no  post  usunął   ktoś  tylko  pytanie  czy  bana  dożywotniego  nałożyli  na  @kanalia36  jeśli  nie to  ja to zgłoszę  do  TVP Info  jak i  Polsat  news. 

z tymi banami to tak nie przeginaj.

napisz co o Tusku. :D

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

wiesz czemu tak twierdzisz? kiedyś miałeś trochę poparcia. dziś ludzie widzą że to ten sam syf co i po. zresztą sam już zauważyłeś , ale nie wiem czemu piszesz znowu to co kiedyś . przecież dobrze widzisz jak jest.

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

Weź kwitek z milicji do GOPSu, to może dorzucą jeszcze worek węgla w nagrodę.

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Jak w tak krótkim czasie to zgłosił? Przez telefon? Może smsa wysłał?

Bardzo  prosto  na e-maila  wysyłasz  i   sprawą  muszą  się  zająć 

3 minuty temu, galan99 napisał:

Forom nie upadło

Mylisz  się  nie  pamiętasz  początku  jak  moderatorzy  pilnowali  porządku  tutaj   potem  ci najlepsi  odeszli  na  inne  forum  i  zostało  co  zostało  liczy  się  liczba  postów  i  nowych tematów  bo  kasa  z reklam itd.

4 minuty temu, pafnucy napisał:

z tymi banami to tak nie przeginaj.

za takie  coś  jest  przewidziana  większa  kara  w KK  jak  ban na forum   który  powinien być  z automatu  w  takich  przypadkach 

1 minutę temu, pafnucy napisał:

wiesz czemu tak twierdzisz? kiedyś miałeś trochę poparcia. dziś ludzie widzą że to ten sam syf co i po.

Napisałem wyżej  że kiedyś  był tu  porządek  nie  syf  odkąd  powstało  drugie  forum  to  upadło  taka  prawda.  Ja poparcia  nie  potrzebuje.  Kto  widzi   kilku  opętanych  nienawiścią  ludzi  na tym  forum   daj spokój.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Denwer napisał:

Ja poparcia  nie  potrzebuje.  Kto  widzi   kilku  opętanych  nienawiścią  ludzi  na tym  forum   daj spokój.

no ale drogi Kolego też czasami jadem i nienawiścią plujesz. też mnie dziwi że jeszcze dożywocia Tobie nie dali.

a naciągasz fakty i kłamiesz jak mało kto. weźmy takie zdjęcie na FB z uboju gospodarczego...

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
24 minuty temu, Denwer napisał:

A pewnie. Bo przed wojną to było forum, teraz juz takich forum to nie robią".:lol:

19 minut temu, Ulman napisał:

Ano właśnie. Donosisz do prokuratury na jakiś post a na Tuska za zrujnowanie kraju juz doniosłeś?

Bo czeka aż Tusk założy konto na AF i wtedy go zgłosi do moderacji.:lol:

•  
  • Haha 2
Opublikowano
40 minut temu, pafnucy napisał:

to się nazywa męski sylwester? :D

ja prdl  dziewczynki w palnik dajom...

Pewnie nie wiesz bo i skąd  ale do tego dolewa się czysta wódkę i faJny drink....  w sylwestra to trza się bawić a nie upijać i ja nigdy nie chlam czystej wódy.... 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v