Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, akooo napisał:

Nic dobrego to tam raczej nie ma. Masa otumanionych dzieciaków a szkoda.

boisz się życia?

Opublikowano

Poco filmy jak do Żar i Kostrzyna mam godzinkę jazdy? Byłem. Używki są niezależnie, Krisznowcy to nie sekta, przystanek Jezus też tam jest. Narkotyki? To niestety zaczyna się pod nosem, w domu. Rusz dupsko sprzed YouTube i poznaj trochę ludzi - może ich polubisz.

Opublikowano
1 minutę temu, Ywa napisał:

boisz się życia?

Życia się nie boje ale na dyskotekę bał bym się iść :)

Opublikowano
9 minut temu, henio2 napisał:

Ta jasne a w ramach tej akcji rozdawali trawkę 😋😜

bądź człowiekiem  i daj namiary 😁

Opublikowano
Przed chwilą, akooo napisał:

Życia się nie boje ale na dyskotekę bał bym się iść :)

Fakt, byłam nad morzem na dyskotece rok temu z zamiarem nocowania na plaży, ale niestety znalazło się nieciekawe towarzystwo i trzeba było się eksmitować mimo obecności ochrony; a na woodstocku są służby i jest bosko....

Opublikowano
3 godziny temu, PRIMO napisał:

Ty usuń to bo marecek i staśek palpitacji serca dostaną i zwątpią. 

No tak mamy tyle sprzętu oklejonego przez Owsiaka a ludzie umierają podobno na potęgę coś poszło nie tak?😜😋

Opublikowano
20 minut temu, Ywa napisał:

Fakt, byłam nad morzem na dyskotece rok temu z zamiarem nocowania na plaży, ale niestety znalazło się nieciekawe towarzystwo i trzeba było się eksmitować mimo obecności ochrony; a na woodstocku są służby i jest bosko...

No zgadza się swój wśród swoich zawsze dobrze się czuje.😁

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Dariowola napisał:

No zgadza się swój wśród swoich zawsze dobrze się czuje.😁

Masz rację, niektórzy czują się dobrze na Woodstocku a inni w chlewni albo oborze, a niektórzy to najlepiej w owczarni ;)

Opublikowano
7 minut temu, henio2 napisał:

No tak mamy tyle sprzętu oklejonego przez Owsiaka a ludzie umierają podobno na potęgę coś poszło nie tak?😜😋

Tak, ci ludzie uwzięli się na władzę i umierają jej na złość.

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Masz rację, niektórzy czują się dobrze na Woodstocku a inni w chlewni albo oborze, a niektórzy to najlepiej w owczarni ;)

Zapomniałeś o forum. 😁

Opublikowano
48 minut temu, henio2 napisał:

Ale przynajmniej ludziom żyje się lepiej 😎

Zwłaszcza tym co tylko socjal biorą a do pracy to dwie lewe ręce. 

18 minut temu, henio2 napisał:

Jak to nie wiesz co poszło nie tak?

Ano poszło nie tak tylko dlatego że rządzącym zachciało się zabawy w ograniczenie dostępu do szpitali. 

Opublikowano
6 godzin temu, pafnucy napisał:

którego emeryta rolnika stać na prywatna służbę zdrowia? 

czy za pisu podniesiono tak znacznie emerytury rolnicze?

ja wydałęm 1100 zł na laryngologa. W tym od konca sierpnia do poczatku października 950. LEczelnie zdalne doprowadziło do tego ze zjadłem 2 antybiotyki ktore nie pomogły na anginę i w sumie chorowałem 2,5 miesiąca na nią.

Nie rozumiem co niektórzy robią na wsi skoro tacy ekonomiści jak @mirro @henio2 pafnucy składać panowie cv do nbp

Opublikowano
4 minuty temu, PRIMO napisał:

Zwłaszcza tym co tylko socjal biorą a do pracy to dwie lewe ręce. 

i z tych  paru  złoty  socjalu  im  się  dobrze  żyje   :D  :D  :D  😂😂

144902739_2716389462006417_4442252045382

Opublikowano
4 minuty temu, sabuliga napisał:

Nie rozumiem co niektórzy robią na wsi skoro tacy ekonomiści jak @mirro @henio2 pafnucy składać panowie cv do nbp

Epizod służby dla Polski już miałem. Teraz czas nacieszyć się rodziną i ozapierdalać się na swoim. 

Opublikowano (edytowane)

I taki nagły pik w 2020 w porównaniu z 2019 ?? I na COVID zmarło tylko około 50% z tego piku, a reszta z jakiego powodu ? 

Zmarło o 60tys osób więcej, z czego tylko 27tys. na COVID, a reszta na co ? 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał:

20 lat.

i co dużo masz ha? Masz emeryture?

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I taki nagły pik w 2020 w porównaniu z 2019 ?? I na COVID zmarło tylko około 50% z tego piku, a reszta z jakiego powodu ? 

Zmarło o 60tys osób więcej, z czego tylko 27tys. na COVID, a reszta na co ? 

A kogo to obchodzi w innych krajach też zmarli 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v