Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Za to to jakbym mógł to bym cię w mordę strzelił, i to tak że byś się do góry podwoziem wywinął. Ale możesz być bezpieczny, krzywdy ci nie zrobię, bo jeszcze byś doniósł do "płokułatuły" i prawo mi zabrania, to nic ci nie zrobię i żadnej groźby nie kieruję w twoją stronę.

No pewnie takim studentem byłeś że zabolało 😜😜

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, henio2 napisał:

No pewnie takim studentem byłeś że zabolało 😜😜

Po studiach inżynierskich wyciągam 10k netto miesięcznie, a wieś to hobby i dodatkowe źródło pieniędzy. Pracuję sobie spokojnie z domu, na telefonie i się śmieję z takich świniopasów jak ty ;) 

I zgadzam się, w tym kraju produkuje się debili z dyplomem, ale nie każdy jest taki sam. Głównie to wynik nadmiernych naborów na tak beznadziejne kierunki jak np. politologia czy europeistyka, ale jak ktoś łeb ma na karku to czegoś takiego nie studiuje.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

teraz trzeba tylko mieć właściwe poglądy i już możesz pracować w tvp 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Po studiach inżynierskich wyciągam 10k netto miesięcznie, a wieś to hobby i dodatkowe źródło pieniędzy. Pracuję sobie spokojnie z domu, na telefonie i się śmieję z takich świniopasów jak ty ;) 

I zgadzam się, w tym kraju produkuje się debili z dyplomem, ale nie każdy jest taki sam.

Nosz zatrudnili idiotę po studiach dali 10 tysi na rękę i ty dajesz na Owsiaka 100 zł toć to jałmużna😋😜

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I zgadzam się, w tym kraju produkuje się debili z dyplomem, ale nie każdy jest taki sam.

To fajnie że ci się powodzi. Niech ci Bóg błogosłąwi ale po co się naśmiewać z innych nawet ich nie znając?

Opublikowano

Ty henio prędzej włosy na d*pie sobie powyrywasz niż dasz na ukochanego rydzyka

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

może po to by później dysmuzgii nie udawać?

Poczytaj sobie kentarze gość studiował i był tak zażenowany poziomem że przerwał większość tych pseudo student ów mogłoby kiedyś skończyć co najwyżej gimnazjum

Opublikowano
2 minuty temu, henio2 napisał:

Nosz zatrudnili idiotę po studiach dali 10 tysi na rękę i ty dajesz na Owsiaka 100 zł toć to jałmużna😋😜

ciebie i na tyle nie stać.

Opublikowano
Przed chwilą, akooo napisał:

To fajnie że ci się powodzi. Niech ci Bóg błogosłąwi ale po co się naśmiewać z innych nawet ich nie znając?

Żeby on był mądry i miał coś pod kopułą to bym się nie śmiał, są mądrzy bo zawodówce i idioci po studiach, i w drugą stronę też to działa, nieraz ktoś nie ma może talentu do nauki, ale sprytny w rękach i fizycznie też naprawdę może nieźle zarabiać, spawacze w znajomej firmie zarabiają lepiej niż ja, a chłopaki po technikum i zawodówce.

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Ty henio prędzej włosy na d*pie sobie powyrywasz niż dasz na ukochanego rydzyka

Rydzykowi nie dam bo lubię pomagać bardziej potrzebującym a Rydzykowi pomogą z moich podatków

4 minuty temu, akooo napisał:

Ale ja ich znam na codzien pracują w urzędach i muszę się użerać z nimi ich głupota mnie przeraża

Opublikowano

A co taki 18 latek z bogatej rodziny może o życiu wiedzieć. Podobnie jak ta cała protestująca banda.

Opublikowano

Ostatnio miałem spinek o pozwolenie na wycinkę drzewa chciałem wyciąć lipę a urzedas że nie wyrazi zgody bo to miododajne drzewo powiedziałem mu że ma sobie je posadzić u siebie 

Opublikowano

Swoją drogą ale ten WOŚP działa że nawet Kaczyński to wsparł. Nie dasz,jesteś najgorszym z najgorszych i bez serca. Tak działa propaganda.

Opublikowano
2 minuty temu, henio2 napisał:

Ostatnio miałem spinek o pozwolenie na wycinkę drzewa chciałem wyciąć lipę a urzedas że nie wyrazi zgody bo to miododajne drzewo powiedziałem mu że ma sobie je posadzić u siebie 

PiS dobrze kiedyś zaczął że mogłeś sobie drzewa na posesji wycinać szkoda że się potem przestraszył jak zwykle albo wyciął kto miał wyciąć i tyle w temacie

Opublikowano
1 minutę temu, akooo napisał:

Swoją drogą ale ten WOŚP działa że nawet Kaczyński to wsparł. Nie dasz,jesteś najgorszym z najgorszych i bez serca. Tak działa propaganda.

No rzeczywiście musisz dać cholernie dużo 🤣 to od ilu będą dawać serduszka od 100zł ? 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v