Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Kilka podobnych było już sytuacji rozbicia samolotu wykoszone 300 metry lasu i ludzie przeżyli a tu jedna Brzoza rozwaliła samolot .

Brzoza nie rozwaliło samolotu tylko lądowanie na dachu w lesie.

Opublikowano (edytowane)

a teraz ciekawostka obok mie zrywali asfalt na drodze wojewudzkiej zanim jeszcze droge otworzyli , brawo Struzik żę mazowsze zaczeło kontrolować , nawet robili odwierty chyba dogadali sie z GDDKIA  i to ci z GDDKiA robili odwierty , ciekawa sytuacja była bo zrobili z 500 m. nasypu i tez muslieli piach wywozić .  S 8  pod wyszkowem tez zj***li bo peka .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
7 godzin temu, henio2 napisał:

Chłopie wkleiłem to bo tam Andrzej pisze że dziwi się że Kołodziejczyk jeszcze nie zasięgał jego opinii nie zaprosił na protesty tylko taki nietolkowny może myśleć że ktoś kto wychodzi naulice walczyć będzie opłacalność on tylko do koryta patrzy się dostać 

kołodziejczak fizycznie coś produkuje to i wie co jest opłacalne a co nie a tacy z PIS, psl ministrowie, posłowie jeżdzący po  polsce to co mogą wiedzieć o opłacalności niewiele mają wspólnego ze wsią

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

A skąd wiesz że na dachu widziałeś są jakieś nagrania tego lądowania .

Zobacz obraz źródłowyZobacz obraz źródłowyBrzoza_smole%C5%84ska.jpgPopatrz na uszkodzenia wraku, samolot do góry kołami i grubość  tego drzewa w proporcji do dorosłych ludzi 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

A skąd wiesz że na dachu widziałeś są jakieś nagrania tego lądowania .

wystarczy pomyśleć. tu nie ma nic do badania.

Opublikowano
5 godzin temu, dsbh napisał:

Z tego samego powodu prawdopodobnie dla którego Rosja, mimo zakończenia śledztwa, nie chce oddać wraku samolotu. Patrząc na działania wymiaru sprawiedliwości, to faktycznie należy go zreformować. Co do wydarzeń w Gdańsku. Zawiniła organizacja imprezy a całą sprawę próbuje się upolitycznić.

to ja się pytam gdzie ta nowa jakość, szybkie postępowanie przygotowawcze ?.

jakby Adamowicza  nie dorwał na scenie to dopadłby go pod jego domem. Adamowicz nie chodził przecież z grupą ochroniarz czy policjantów jak kaczyński

Chciał konkretnie wyeliminować adamowicza bo uważał że jest winny jego garowania, nawet jakby to zrobił pod jego domem to i tak byłoby o tym głośno bo to jednak znana osoba była

Putin nie oddając wraku czy Wielka brytania nie wydając tego polaka wegetującego pokazała takim krzykaczom gdzie jest ich miejsce i że sobie mogą tylko pogadać i tak nic nie wskórają 😂

takich przykładów darcia gęby gdzie z góry wiadomo że nic to nie da   jest jeszcze sporo

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

nic  ci  nieudacznicy  nie  potrafią  zrobić 

dodaj że z pis tak mają. wszystko zj***li. nawet poparcie społeczne.

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

2h  przed  zamknięciem  jechałem  nim.  Czego  PO  się  nie dotknie  to  wszystko  spier*oli    nic  ci  nieudacznicy  nie  potrafią  zrobić 

Łooo matko! To ty się nie boisz i nie brzydzisz takimi zdradzieckimi mostami jeździć? Powinieneś poruszać się tylko po patriotycznych PISowskich

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

144102161_3605328502847660_2631112719965

to masz mowę miłości dla równowagi

Opublikowano

Czyli  rozpisujesz sie całymi dniami o sciemie którą Kaczyński dla ciemnoty przygotował? Czemu to tak pieknie łykasz skoro taki z ciebie wybitny przedstawiciel proletariatu?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Denwer napisał:

@pafnucy  może  ty  wstąp  do  tej  agro  *ujni  bo  ....

143688902_3634197306627894_3144923250477

słyszałeś o dysortografii? chyba tak?

Edytowane przez pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v