Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

@Denwer Chciałem to zrezygnowałem i tyle. Nie muszę ci się tłumaczyć.

Dokładnie jak racyl pisze, studiowałem, był czas, w domu roboty tyle nie było, swojego interesu się nie prowadziło to się udzielałem, a teraz po prostu nie mam na tyle czasu. Rejestrowałem się jako wolontariusz, zbierałem do puszki, ale głownie chodziło o to żeby kręcić się z dzieciakami po mieście, bo często bywało tak że próbowano ich okraść, albo namawiali ich niektórzy żeby sobie trochę wyjąć, i ja głownie miałem ich pilnować, a przy okazji też zbierałem. Ale później z czasem było coraz gorzej i najzwyczajniej zrezygnowałem. W tym roku nawet myślałem żeby pomóc, bo mniej roboty przez COVID, ale w związku z COVID-em zbiórka uliczna ograniczona i nie potrzeba pomocy.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

stare nie potrzebne gacie to każdy głupi potrafi dać na licytację. niech kasiory da

w domu roboty ma to będzie jeszcze stał na mrozie, był młodszy, nie miał tyle obowiązków to ganiał z puszką. ot cała filozofia.

teraz zamiast stać włoży banknot do puszki i starczy

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 godzinę temu, Ywa napisał:

Powinien zostać zdegradowany za ten czyn.

Toż to zdrada PISu a za zdradę powinien być pluton egzekucyjny. 🤪

1 godzinę temu, mirro napisał:

Nooooo to pewnie w tym roku Sasin kupi długopis Prezydenta Dudy a zapłaci za to Orlen. I tu Owsiak skorzysta z dotacji.

I cyk 70 milionów wyprane. 😁

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Teraz ten zły WOŚP przyjął długopis od dobrego PiSu i sprzeda go za duuużą kasę , która potem sprzeniewierzy. 

jak ja bym  chcioł  mieć  taky  długopys 🤩🤩

Opublikowano

nimom  tyle  pinindzy  może  zrobita  zzutka  i  mi kupita  ten  dlugopis  obiecuja ze  wtedy   juz  tu  na forum  nie  zajrzo 

Opublikowano

bydzieda  miely  spokuj  bynajmej   pomyslta   ja muwio  powazne

143071490_130561462224887_18843927117481

Opublikowano
3 minuty temu, Denwer napisał:

obiecuja ze  wtedy   juz  tu  na forum  nie  zajrzo 

Kłamiesz Pan 🤨

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał:

to cos slabo sluzysz swemu panu-tak marnie placa za trollowanie ??  i tak za pare lat twoi pryncypalowie zagryza sie sami wiec szkoda kasy.......

liczył na posag po nieślubnej córce swego Pana

Opublikowano

Chyba nam się szykuje "Strajk Kobiet" V2, PiS zamierza ponoć opublikować wyrok, w związku z otrzymaniem jego uzasadnienia od TK. Znowu będzie w kraju gorąco, chyba PiS na siłę potrzebuje 3 fali koronawirusa, dzieciaki do szkoły, kobity na ulicę i znowu się rozsieje.

• Haha 1
Opublikowano
37 minut temu, PRIMO napisał:

Kłamiesz Pan 🤨

nie  obiecuja    nie  będe  pisol o polityce  u usona  konto   zaraz  po tym jak przydzie   dlugopis  zrobia  zdjęcia  razem  z kalmko  wstawia  i  mie  nima

37 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@Denwer Ale wtedy zostanie tylko henio2, pomyśl o nim ;) Jak on sobie da radę z tym całym lewactwem ;) 

da  rode  nie buj rzoby

37 minut temu, jacus napisał:

to cos slabo sluzysz swemu panu-tak marnie placa za trollowanie ??  i tak za pare lat twoi pryncypalowie zagryza sie sami wiec szkoda kasy.......

cinzko zrobone pinnonde  trza  mendrze  wydowac  a nie na dlugopisy

Opublikowano

nie zdziwiłbym się jakby się okazało że @henio1 to ta sama osoba co i @Denver 🤣

co tam jeszcze było Elprofesor, ...........?

Opublikowano
26 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Chyba nam się szykuje "Strajk Kobiet" V2, PiS zamierza ponoć opublikować wyrok, w związku z otrzymaniem jego uzasadnienia od TK. Znowu będzie w kraju gorąco, chyba PiS na siłę potrzebuje 3 fali koronawirusa, dzieciaki do szkoły, kobity na ulicę i znowu się rozsieje.

Przecież Covid to ściema kobiety pokrzyczą jak ostatnio i się uspokoją powinni ich woda polać to by niejedna się zastanowiła co robi a może Owsiak do nich dolaczy

Podobno Lempart ma poważne powikłania po Covid na mózg jej padło😋

• Like 2
Opublikowano

Będzie kolejna Epidemia już nie długo . widocznie ta za słaba nie zadziałała dobrze .

Bill Gates ostrzega: nie jesteśmy gotowi na kolejną pandemię .

Bill Gates ostrzega, że świat musi być przygotowany na kolejne pandemie, znacznie groźniejsze od obecnej. W rozmowie z niemieckim ""Sueddeutsche Zeitung" miliarder stwierdził, że kolejne pandemie są nieuchronne.

Bill Gates ostrzega: nie jesteśmy gotowi na kolejną pandemię

Pandemie należą do nowej normalności "na tej samej zasadzie jak trzęsienia ziemi, tornada czy zmiany klimatyczne" - ocenił Gates. "Musimy odrobić naszą lekcję, na następną pandemię nie jesteśmy przygotowani" - dodał, zaznaczając, że może być ona dziesięciokrotnie gorsza od obecnej. Dlatego też Gates nazywa pandemię koronawirusa "pandemią 1.".

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/bill-gates-ostrzega-przed-kolejnymi-pandemiami/d00qb4j

Opublikowano

Róża Thun: europejski rynek powinien być wspólny i równy. Ciężko nad tym pracujemy .

Jedną z podstaw UE jest zasada swobodnego przepływu osób, usług, towarów i kapitału, czyli w skrócie wspólny rynek. A jest on jednym z większych na świecie i obejmuje ponad 500 milionów konsumentów. Wg ostatnich badań zasady swobodnego przepływu towarów i usług generują rocznie korzyści szacowane na 985 mld euro. Ważnym elementem w procesie powstania wspólnego rynku od początku był Parlament Europejski. I co ważne, do dziś przy pomocy Komisji Rynku Wewnętrznego i Ochrony Konsumentów pełni on niezwykle ważną rolę. Obecnie przed wspólnym europejskim rynkiem staje coraz więcej wyzwań związanych m.in. ze wzrostem znaczenia handlu w internecie. Gościem kolejnego odcinka „Europejskich Dylematów” jest wiceprzewodnicząca tej Komisji, Róża Thun.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/roza-thun-europejski-rynek-powinien-byc-wspolny-i-rowny-ciezko-nad-tym-pracujemy/6bbrr4y

ŻEBY BYŁ JEDNO LITY I WSPÓLNY ALE JESZCZE DALEKO NAM DO TEGO ALE PRACUJĄ ALE PRZED NAMI PRACY JEST JESZCZE DUŻO WARTO POSŁUCHAĆ .

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

jak ja bym  chcioł  mieć  taky  długopys 🤩🤩

No pewnie. Takie precjoza to tylko budować ołtarzyk i organizować zbiorowe onanizowanie się wyznawców. Potem pielgrzymki, uzdrowienia i cyk trza szybko budować sanktuarium.

7 minut temu, galan99 napisał:

Dlatego też Gates nazywa pandemię koronawirusa "pandemią 1.".

A czy nasz rząd jest mądrzejszy o doświadczenia jak przed rokiem? Dla nas nie ma to znaczenia czy to pandemia 1, czy pandemia 2. Z tymi ludźmi mamy jednakowo przejebane.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v