Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, agromatik napisał:

samorząd

To niech się troszczy o to by szkoły i ośrodki zdrowia funkcjonowały a nie imprezy rządząc no ale w ocjalizmie tak to dziala

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Jak ja zbierałem to potem mogłem liczyć ;) Chyba, że brałeś udział w zbiórkach na WOŚP i wiesz lepiej ;) 

Ale  nie liczą  tego  zbierający    kłamałeś  jak  zwykle  :P 

,,Akcja zbierania pieniędzy na rzecz WOŚP trwa cały dzień. Wolontariusze, którzy chcą ją przerwać, powinni zanieść swoją zaplombowaną puszkę do sztabu orkiestry. Po jej oddaniu zawartość skarbonki jest przeliczana, a kwestujący dowiaduje się, jaką kwotę udało mu się zgromadzić. Sztab wpisuje następnie kupon rozliczeniowy. ,,

Pewnie  nigdy  nie  zbierałeś   nawet  tylko  sobie  to  wymyśliłeś  :P 

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

Masz rację. Ale możesz być zapisany jednocześnie jako liczący i wolontariusz zbierający na ulicy. Kierownik sztabu wybiera liczących i tyle ;) Jeżeli zostaniesz wyznaczony na liczącego to po prostu liczysz puszki(ich zawartość) zniesione do sztabu ;) 

2 minuty temu, Denwer napisał:

Pewnie  nigdy  nie  zbierałeś   nawet  tylko  sobie  to  wymyśliłeś  :P 

Mam zachowane identyfikatory ;) Mam poszukać ?? A i te "podziękowania" chyba też gdzieś miałem. Ale to dopiero jak wrzucisz fotki swojego pistoleta czy co tam masz ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
17 minut temu, racyl napisał:

w polsce to akurat na pewno są kopalnie złota 🤣

Kopalnia Łagów jest rydzyka. to nie jest jakaś nowa wiadomosć

EspNeu5WMAEyDgU?format=png&name=900x900

No przecież pisałeś że to zaszczyt jak dziecko nauczy cielka wykorzystuje a to ulman pisał ale nie potępiasz tego rozumiem

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Masz rację. Ale możesz być zapisany jednocześnie jako liczący i wolontariusz zbierający na ulicy. Kierownik sztabu wybiera liczących i tyle ;) Jeżeli zostaniesz wyznaczony na liczącego to po prostu liczysz puszki(ich zawartość) zniesione do sztabu ;) 

No i  znowu  kłamiesz   bo  do liczenia  jest  komisja  :P

Opublikowano

@Tomasz0611  Poco  kłamiesz ???  Komisja   która  odpowiada za liczenie  nie  składa  się  z  kwestujących  :P    kompromituj  się  dalej  :P  

Opublikowano (edytowane)

@Denwer, można kwestować i jednocześnie być w komisji, a przynajmniej tak było jak ja brałem udział 😛 Liczyło się pieniądze zebrane z każdej puszki w danym sztabie, a następnie cała pula była przewożona dalej, w moim przypadku do Warszawy. 

Opublikowano (edytowane)

Wiesz co, dalej ci nie będę tłumaczył, nie brałeś udziału, nie wiesz, ale się będziesz wymądrzał ;) Chyba wiem co robiłem i w czym brałem udział, panie głupio-mądry ;) A poza tym osoba licząca też jest wolontariuszem, nie przysługuje za to żadna wypłata.

I naprawdę, jeżeli wrzucisz tu foto swojej "klamki" to bez problemu wrzucę tu zdjęcia identyfikatora ze specjalną dedykacją dla ciebie ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Wiesz co, dalej ci nie będę tłumaczył, nie brałeś udziału, nie wiesz, ale się będziesz wymądrzał ;) Chyba wiem co robiłem i w czym brałem udział, panie głupio-mądry ;) A poza tym osoba licząca też jest wolontariuszem, nie przysługuje za to żadna wypłata.

I naprawdę, jeżeli wrzucisz tu foto swojej "klamki" to bez problemu wrzucę tu zdjęcia identyfikatora ze specjalną dedykacją dla ciebie ;) 

tak tak  panie  ściemniaczu   :P      u was  inny  zasady  organizacji  sztabu  są  jak w całej  PL  :D  :D  

Opublikowano
26 minut temu, Denwer napisał:

coś  mi się  zdaję  że  ten co  zbiera  nie  liczy  tylko  przekazuje  całą  puszkę  :P 

142603580_774238056775065_28443966013939

Dokładnie tak jest a ciemnota wierzy że to dzięki WOŚP 😋

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

tak tak  panie  ściemniaczu   :P      u was  inny  zasady  organizacji  sztabu  są  jak w całej  PL  :D  :D  

Brałeś udział ? Wiesz ? Że tak się wymądrzasz ? 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Brałeś udział ? Wiesz ? Że tak się wymądrzasz ? 

Znam  osoby  które  to  organizują  :P 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Zawsze to dobrze pocieszać się że się nic nie zrobiło ale innym sie noga powineła.

A ilu sie rozwineło korzystając z tych funduszy to tego już nie widzisz?

Ja znam takich co w ciemnych sutannach papierki wyciągają.

Że nic nie widzisz to nie poradzę. Spytaj ludzi którzy realnie te pomoc otrzymali 

PIS go dotuje?

PISowskie szczucie pracuje pieknie na Owsiaka korzyść. Sekta i tak by na Owsiaka nie dała i szczucie nic nie zmieni a wk***i resztę która znowu go zasypie kasą i znowu będzie rekord na zbiórce. Każdy mem marecka i staska działa na korzyść Owsiaka. Brawo panowie!

Masz rację będzie rekord ale przecież PiS ceny podniósł to okaże się że jest mniej ale Jurek myślę że wyjdzie na swoje i na waciki dla rodziny zostanie a szary człowiek będzie czekał na badania latami 😜

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

I ty z nimi rozmawiasz, nie plujesz i nie poniżasz ? Niech się tylko Prezes i Andrzejek dowie ;) To nie dadzą ci plakatów do rozwieszania xD 

Nie  jestem  tobą  żeby    mieć  za wroga  kogoś  kto  popiera  inną  partię  polityczną :P    czy robi  coś  z czym  ja się  nie  zgadzam :)    

Tym  się  różnimy  że  dla  ciebie  PiSowiec  to  wróg  a  dla mnie    POwiec  to  nie  wróg  :P 

Opublikowano

@Denwer ty i te twoje żarty. Uśmiałem się jak norka.

4 minuty temu, Denwer napisał:

Nie  jestem  tobą  żeby    mieć  za wroga  kogoś  kto  popiera  inną  partię  polityczną :P    czy robi  coś  z czym  ja się  nie  zgadzam :)    

Tym  się  różnimy  że  dla  ciebie  PiSowiec  to  wróg  a  dla mnie    POwiec  to  nie  wróg  :P 

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Tylko żeby Prezes i Zbigniew Ziobro tego nie usłyszeli. Bo przed następnymi wyborami nie porozwieszasz sobie plakatów ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko żeby Prezes i Zbigniew Ziobro tego nie usłyszeli. Bo przed następnymi wyborami nie porozwieszasz sobie plakatów ;) 

Nie  masz  pojęcia  o  czym   piszesz  :P  :P.  Żyjesz  tym  co  zobaczysz  w TV  a nie masz  pojęcia  jak  to wygląda  od   drugiej  strony  :P  :P  :D  :D  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v