Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Londyn www.youtube.com/watch?v=vlV-Wp5nKjU 

Klagenfurt www.youtube.com/watch?v=crpv3KAZt3A 

Augsbrg www.youtube.com/watch?v=kp-5ODSwS_M www.youtube.com/watch?v=MC0jBnLv8UU 

Wiedeń www.youtube.com/watch?v=Ol5tMTXcAAY

Luksemburg www.youtube.com/watch?v=zMEuitMyu_w 

Melbourne www.youtube.com/watch?v=oMVgqDAMUEc ale o tym presstytutki nie napiszą

Opublikowano

Czemu kawę?

Najlepsze ponoć  są wina Tuska🤭

Kurna wypiłby jakiego półtoraka na smaka bo gardło od kaszlu zdarte.

Opublikowano (edytowane)

@Roman176

I co to zmieni ??  , te obrazki  co na tych filmikach ?? 

tam jest tak co tydzien , odkąd chcą decydować o zabiegach med. odgórnie 

teraz to jest za poźno na  takie akcje 

Edytowane przez V12
Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał:

Kto ci to na ogrodzeniu napisał?  Komu podpadłeś?

Nie nastanie bo ludzie są coraz głupsi. Internet zastępuje wykształcenie a telewizja myślenie. Nie po to Kurski dostaje 2 mld zeby ludzie mysleli samodzielnie.  Jedno co może sytuacje naprawić to głęboki kryzys, bankructwo lewicowego systemu i bieda dla mas które muszą dobrze odczuć ją na własnej d*pie. Dokładnie tak jak z dziećmi - jak dostanie w tyłęk to rozum mu wraca. 

To Unia misi upaść bo jest lewacka .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

ano ba !! B| zaraz cos ide polać 

Edytowane przez V12
Opublikowano
9 minut temu, witejus napisał:

🤣człowieku po dwóch fakultetach🤦‍♂️

Napisz jak było według ciebie to będzie pole do dyskusji. Na razie to rzuciłeś hasełko i nie umiesz go rozwinąć ani uzasadnić.

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Napisz jak było według ciebie to będzie pole do dyskusji. Na razie to rzuciłeś hasełko i nie umiesz go rozwinąć ani uzasadnić.

Zacytuję twego guru Korwina ,,rżniesz głupa?" czy udajesz analfabetę ,nie znasz historii Rosji ,Chin?

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Zacytuję twego guru Korwina ,,rżniesz głupa?" czy udajesz analfabetę ,nie znasz historii Rosji ,Chin?

Znam i właśnie dlatego cie dopytuje gdzie tu widzisz analogie. Na razie to mi się wydaje że nie umiesz uzasadnić swojej opinii.

Opublikowano

Jeśli nie widzisz to gówno znasz nie historię .Poszukaj sobie i poczytaj co masy robiły z tymi którzy dali masom  w d*pę. I nie wciągaj mnie w jałowe dyskusje ,bo to i tak do niczego nie prowadzi

Opublikowano

Myśleć już o wyborach .

Kiedy będą najbliższe wybory do Sejmu i Senatu?

Ostatnie wybory parlamentarne w Polsce miały miejsce 13 października 2019 roku, co oznacza że kolejne odbędą się w 2023 roku.

Ilu jest posłów a ilu senatorów?

W Sejmie jest miejsce dla łącznie 460 posłów a w Senacie dla 100 senatorów.

Kiedy odbędą się wybory prezydenckie?

Ostatnio wybory miały miejsce w 2020 roku. Oznacza to, że kolejne wybory prezydenckie odbędą się w 2025 roku.

Kiedy odbędą się wybory samorządowe?

Od 2018 roku wybory samorządowe odbywają się co 5 lat (wcześniej były co 4). Ponieważ ostatnie wybory miały miejsce w 20128 roku, to następne odbędą się w 2023 roku.

Kiedy będą wybory do Parlamentu Europejskiego?

Odbywają się one co 5 lat. Ponieważ ostatnie miały miejsce w 2019 roku, to najbliższe odbędą się w 2024 roku.

Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał:

no właśnie donek też miał smaki a ze stracił prawko ostatnio to skoczyliśmy po wódkę 

Opublikowano

Ciekaw jestem co ty jaśnie oświecony masz do powiedzenia.

Ja napisałem swoje zdanie i dlaczego tak myślę. Ty rzuciłeś coś o Chinach i Rosji ale nie w ząb nie potrafisz rozwinąć. 

Opublikowano

Zadajesz pytania na poziomie czterolatka ,a ja mam ci tłumaczyć czasy rewolucji i historię lat dwudziestych i trzydziestych w Rosji?Mam ci opowiadać historię Chin po zdobyciu władzy przez Mao Ze Donga?

Opublikowano (edytowane)

@witejus

a Ty nie czujesz że w przyszlośc pachnie "bidą dla mas"  

I to u nas , mnie tam nie obchodzą , kraje oddalone tysiace kilosów 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Zadajesz pytania na poziomie czterolatka ,a ja mam ci tłumaczyć czasy rewolucji i historię lat dwudziestych i trzydziestych w Rosji?Mam ci opowiadać historię Chin po zdobyciu władzy przez Mao Ze Donga?

Ja to dobrze znam ale zastanawiam sie gdzie ty widzisz analogie do tego co napisałem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v