Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czep się drugiego brzegu Wisły.

Co znaczy nagle otrzeźwiał? Co chcesz mi powiedzieć , słucham???

Opublikowano

Ciekawe czemu, bo wszyscy strasza zachorowaniem. To jest jak spotkanie na sądzie ostatecznym, wszyscy straszą namawiają i wyzywają od anytyszczepionkowców gdzie

człowiek tylko logicznie patrząc na to co się dzieje z tym nie może uwierzyć w tego wirusa.

Ja covida miałem na początku roku, to było jak lekkie przeziębienie. A w ubiegłym roku miałem grypę, która mnie rozłożyła żyć nie szło...

Mimo, że nie chce się szczepić to mam zamiar to zrobić w tym tygodniu ze względu na córkę, tak to bym się nie szczepił.

Opublikowano
mirro napisał:

Chodziło mi o to, że jak w nocy  wyprzedzasz gościa a on wywali peta i pet rozpryśnie się na masce to zawału idzie dostać. Raz tak miałem na A2 koło Poznania. Myślałem że mi silnik piznął.  Acha a. Nie bo podobnie inne iskierki wyglądają. ll Trzynasty już zajęty jako  rocznica, to trza jaki inny dzień wybrać. Chyba że to już będzie święto stałe.😂 A le jak dobrze wymyślą - a te tematy lubią - to wyjdzie kolejny długi weekend. W Austrii już mają sezon narciarski.

Ale posta porąbało... Jeszcze raz.

mirro napisał:

Trzynasty już zajęty jako  rocznica, to trza jaki inny dzień wybrać. Chyba że to już będzie święto stałe.😂

Acha a. Nie bo podobnie inne iskierki wyglądają

mirro napisał:

Trzynasty już zajęty jako  rocznica, to trza jaki inny dzień wybrać. Chyba że to już będzie święto stałe.😂

A le jak dobrze wymyślą - a te tematy lubią - to wyjdzie kolejny długi weekend. W Austrii już mają sezon narciarski.

Opublikowano
38 minut temu, Agrest napisał:

Czep się drugiego brzegu Wisły.

Co znaczy nagle otrzeźwiał? Co chcesz mi powiedzieć , słucham???

bedzie problem bo jest snieg i mroz i ziemia jest sliska.

u nas sie mowi czep sie tramwaja

cos mi sie wydaje ze jeszcze niedawno inaczej pisales o wirusie ???

Opublikowano

Pisałem co teraz piszę, że został specjalnie wypuszczony, że nie mam zaufania do szczepień co nader często  się potwierdza że po prostu niedziałają, Pisałem o ukrywaniu w Ewuś  osób zaszczepionych którzy ulegli zakażeniu czyli fałszowaniu statystyk, Pisałem że covid istnieje, że zakażenia są i będą dziś jutro, za 10 lat...

Opublikowano

to ze to sztuczny wirus to i ja pisze i temu wymaga sztucznych lekarstw.........szury rozumieja tylko pierwsza czesc zdania..

czy bedzie za 10 lat ?? byc moze choc watpie-bedzie inny pewnie jeszcze bardziej zjadliwy. 

kto spamieta chorobe szalonych krow,swinska ,ptasia czy kocia  grype ??????????? aids,dzume,cholere, koklusz czy gruzlice ??

swiat sie zmienil-kiedys zeby przeniesc wirus z jednej czesci globu na drugi trzeba bylo lat teraz wystarczy 1 doba....

agrest a ciebie ujeli w rejestry czy szfalszowali wynik ?? jak takie falszowanie sie odbywa- widziales na wlasne oczy wiec pytam, zglosiles do prokuratury -kiedy przesluchanie ?twoi bliscy tez beda zeznawac

Opublikowano
1 godzinę temu, DamianRolnikSkup napisał:

Ja covida miałem na początku roku, to było jak lekkie przeziębienie. A w ubiegłym roku miałem grypę, która mnie rozłożyła żyć nie szło...

Mimo, że nie chce się szczepić to mam zamiar to zrobić w tym tygodniu ze względu na córkę, tak to bym się nie szczepił.

Taaaak , owszem mam swoje zdanie ale się z nim nie zgadzam.:lol:

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Każda grypa daje dodatni wyniki testu?

Tymbark w dużej butli też miał pozytywny wynik 🙊

2 godziny temu, jacus napisał:

kolejny ktory po zachorowaniu nagle otrzezwial-ciekawe czemu..

primo -ciekawe co ty bedziesz pisal gdy i ciebie dopadnie ??

Ja od czwartku mam grypę i co mi powiesz ze to covid? 🤔 

• Like 1
Opublikowano

Miałbyś duże szanse na kontrolowany 10-dniowy odpoczynek , 

Opublikowano

Bo wtedy nie ma 10 dniowego odpoczynku - choc jedna zaleta w sumie dla wielu kluczowa 

Opublikowano
53 minuty temu, jacus napisał:

wiesz w ogole co to jest e-wus ??

a kto to? nie znam człowieka?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v