Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Denwer napisał:

kilka to  ty może  masz tych muciek i  trzymasz  je  w starych  drewniakach  jak  gienek  z andrzejem.   Zdjęć  zwierząt nie  wrzucałem do  sieci  od 2014  roku  i były one tylko  tutaj  ale  ty nie miałaś  do nich  dostępu :P  :P   kolejny  raz  pokazujesz żeś  też  jesteś  ,,cymboł,, jak z tym zdjęciem  :D  :D  

No kilka mam.. Policz sobie 😋

IMG_20210121_154353.jpg

Opublikowano
22 minuty temu, ogarek napisał:

IMG_20210121_154353.jpg

ale jaja🤣

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Ulman napisał:

A jak sobie radzą inni przy większej produkcji? Ludzi od tego nie mają? Wszystko robią sami? 

Ty się nigdy nie rozwiniesz bo masz blokadę mentalną 

Tys to się rozwinął jak mój somsiad że nawet nie wie jaki to dzień tygodnia a na ręku nie nosi zegarka imo kalendarz 😜 a taki byznesmen że za 5 groszy by 🐕 d*pę lizał chętnie by moje ha kupił ale jak powiedziałem że nie stać go to aż miał pianę w gębie że złości 😁

Edytowane przez henio2
Opublikowano

https://www.facebook.com/projektAGROunia/videos/228141638939399

Nasz rząd jak banda baranów sprzeciwia się przepisom, które chcą wprowadzić Czesi i jak najszybciej powinny być wprowadzone w Polsce.

Takie zachowanie nie pozostawia złudzeń. To są zdrajcy naszego kraju, zdradzili nasze interesy.

Gdyby nakazać dziś obowiązku handlu 55% polską wieprzowiną w sklepach to okazałoby się, że nie jesteśmy w stanie spełnić tego wymogu. W Polsce już nawet pół spożywanej wieprzowiny nie jest z Polski!!

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ogarek napisał:

IMG_20210121_154353.jpg

Ładna  cyrata   zupełnie taka sama jak  na tym zdjęciu  z tymi drinami😎

A tu  proszę  twoje kłamstwa. Wedle  ciebie  mam kilka  sztuk  ale  ARIMR  dopłatę  przyznała mi do  30  :P   jesteś  kłamca

@pafnucy  paczaj

IMG_20210121_163647457.jpg

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

I co to ma być?.... Nie wiesz że tera się kwalifikuje  20 szt tylko?...... 😂😂😂😂

Ale znowu dałeś d*py na kłamstwie...... 😋😋😋😋

To nie jest decyzja z tego co widzę i tyle.... 😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Decyzja  z czasów  jak było  30  :P   Kłamco  i  co  kilka  sztuk  hehehe  kłamczuchu 

Opublikowano (edytowane)

Sranie w banie... 😂😂😂

Dawaj zdjęcia tej obory co miałeś.... Proszę marecek i te parę cielunow... 😂😂😂

To skan instrukcji... 😂😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

PiS-iory założyły sobie swojego fejsbuka, jak można było przewidzieć zakończyło się oczywiście klęską ;) W skrócie, żeby coś tam zrobić, trzeba znać co najmniej podstawowy html ;) W pierwszy dzień po założeniu przewinęło się tam pełno treści pedofilskich(to pewnie księża) ;)Da się założyć konto bez nazwy, bez emaila i bez hasła. Wystarczy w źródle strony z pól "input" usunąć atrybut "required" :) Wszystko finansowane z publicznych pieniędzy xDDDDDDDDDDDD

https://www.facebook.com/radaetyki/posts/2834894183433756

"I co się Dziwisz ?? " Prokuratura umarza śledztwo ws Dziwisza. DON STANISLAO niewinny ;) 

https://wiadomosci.wp.pl/krakow/don-stanislao-prokuratura-odmawia-wszczecia-sledztwa-w-sprawie-kardynala-dziwisza-6599593381465056a

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Denwer napisał:

i😎

@pafnucy  paczaj

IMG_20210121_163647457.jpg

To nie jest decyzja tylko  instrukcjia do wniosku 🤕

Opublikowano (edytowane)

A gdzie ja kłamie.. Toć pamiętamy twoje foty paru cielunow i tyle....... 🤔 Zreszto sam stekales że masz parę sztuk tylko.... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
3 minuty temu, ogarek napisał:

A gdzie ja kłamie.. Toć pamiętamy twoje foty paru cielunow i tyle....... 🤔 Zreszto sam stekales że masz parę sztuk tylko.... 😋

Kłamiesz    masz  wyraźnie  napisane  w decyzji  30szt  a bydła  było  więcej  :P   także  nie  parę  sztuk  :P 

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

PiS-iory założyły sobie swojego fejsbuka, jak można było przewidzieć zakończyło się oczywiście klęską ;) W skrócie, żeby coś tam zrobić, trzeba znać co najmniej podstawowy html ;) W pierwszy dzień po założeniu przewinęło się tam pełno treści pedofilskich(to pewnie księża) ;)Da się założyć konto bez nazwy, bez emaila i bez hasła. Wystarczy w źródle strony z pól "input" usunąć atrybut "required" :) Wszystko finansowane z publicznych pieniędzy xDDDDDDDDDDDD

https://www.facebook.com/radaetyki/posts/2834894183433756

"I co się Dziwisz ?? " Prokuratura umarza śledztwo ws Dziwisza. DON STANISLAO niewinny ;) 

https://wiadomosci.wp.pl/krakow/don-stanislao-prokuratura-odmawia-wszczecia-sledztwa-w-sprawie-kardynala-dziwisza-6599593381465056a

Dobrze że umorzyła bo tak nic by nie znalazła wiadomo że to tylko bicie piany przez obrońców demokracji 😜

• Haha 1
Opublikowano

Pandemia kosztowała nas więcej niż Niemców. Irlandia i Szwecja przeszły ją bezboleśnie .

Eurostat podał statystyki prawdziwego deficytu finansów publicznych europejskich krajów. Bez zamiatania pod dywan państwowych funduszy celowych widać, że państwo zadłużyło nas rekordowo w historii i bardziej niż robiły to Niemcy. Niemal suchą nogą przez kryzys przeszły Irlandia i Szwecja.

Dług publiczny przekroczył 1,3 bln zł, rosnąc do poziomu 56,7 proc. PKB
W relacji do gospodarki nie szedł w górę tak szybko od czasów Gierka, a konkretnie od 1980 roku
W Europie najmniej zadłużały się gospodarki Irlandii i Szwecji. Najwięcej pożyczonych pieniędzy na leczenie zablokowanych obostrzeniami ekonomii przeznaczyły kraje południa
Grecja do spłacenia ma już długi dwukrotnie przekraczające roczną pracę całej gospodarki .

Eurostat podał statystyki prawdziwego deficytu finansów publicznych europejskich krajów. Bez zamiatania pod dywan państwowych funduszy celowych widać, że państwo zadłużyło nas rekordowo w historii i bardziej niż robiły to Niemcy. Niemal suchą nogą przez kryzys .

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, henio2 napisał:

Dobrze że umorzyła bo tak nic by nie znalazła wiadomo że to tylko bicie piany przez obrońców demokracji 😜

Dobrze, że i Giertycha umorzyli ;) To było PiS-iorskie bicie piany ;) Taka to wasza prokuratura za Ziobry, nawet dowodów dobrze nie potrafią zebrać xD Za 2, max 3 mies okaże się że i Zbysiu Stonoga niewinny xD 

• Haha 1
Opublikowano

Minister finansów ma nietypowy apel do Polaków. Chodzi o nasze oszczędności .

Minister finansów Tadeusz Kościński zaapelował do Polaków, by wyjęli swoje oszczędności i zaczęli je wydawać. - Zachęcam, by wyciągnąć tę gotówkę "spod materaca" - stwierdził Kościński w programie "Sygnały Dnia" na antenie radiowej Jedynki.

Minister finansów zachęca do przenoszenia oszczędności i wydawania

Tadeusz Kościński odniósł się w ten sposób do faktu, że wielu Polaków nadal woli trzymać oszczędności w gotówce, a nie w banku. Jak stwierdził, zachęca, by "wyciągnąć tę gotówkę „spod materaca” i włożyć do banku". - Ja walczę z tym cały czas, oczywiście gotówka nie wnosi nic do polskiej gospodarki, jest kosztem - stwierdził.

https://businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/minister-finansow-apeluje-do-polakow-o-wydawanie-oszczednosci/knhpf0k

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Zgłoszone "instrumencie grający z podstawówki" ;) Może będzie chwila spokoju ;) 

Do  pani  doniosłeś: :D  :D   .  Zostałeś  donosicielem  ??  kapusiem ?? ;)

Opublikowano (edytowane)

Nadmierna śmiertelność w Polsce była jesienią najwyższa w całej Unii  Europejskiej [WYKRES DNIA] | Biznes na Next.Gazeta.pl

Mamy najwyższą śmiertelność w UE, ale wg naszego rządu jest wspaniale i dzielnie walczymy z koronawirusem ;) 

4 minuty temu, henio2 napisał:

Ale Kanału nie umorzyli i będzie sprawa w sądzie 😋

Sąd da zawiasy i tyle z tego będzie ;)

3 minuty temu, Denwer napisał:

Do  pani  doniosłeś: :D  :D   .  Zostałeś  donosicielem  ??  kapusiem ?? ;)

Na PiS-iora zawsze i wszędzie doniosę ;) Pamiętasz takie przysłowie "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" ?? Na innych nie donoszę, na Ciebie, z miłą chęcią ;) 

Opublikowano (edytowane)

Pewnie tak będzie ale sam fakt że skazany to powodu do dumy nie daje jeszcze powini wyrok w lokalnej prasie opublikować by sąsiedzi poczytali. 😜 A dzieci na ulicy palcami by wytykali to by się następnym razem zastanowił co pisze

Edytowane przez henio2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Do czego to doszło marecek nie swoje papiery pokazuje i zdjęcia z netu..... 😂😂😂😂😂

A gdzie te foty i filmiki mocarne się podziały? 🤔

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Na PiS-iora zawsze i wszędzie doniosę ;) Pamiętasz takie przysłowie "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" ?? Na innych nie donoszę, na Ciebie, z miłą chęcią ;) 

tak se tłumacz 🤣 

,,Dżemik , konfitura ,,  pamiętasz  ;)

12 minut temu, ogarek napisał:

Do czego to doszło marecek nie swoje papiery pokazuje i zdjęcia z netu.....

Tak se tłumacz  tak  se mów    fajna  ceratka   zupełnie  jak za PRL ;)  stare  zapasy ??

140747701_3581512658562578_7245886539682

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v