Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Widać że typowy pisior bo zawsze się tłumaczy choćby w debilny sposób ale się tłumaczy. 🤦‍♂️

Dzisiejszy konkurs potwierdził moją opinię , jak to wytłumaczysz , co tu ma Pis do skakania . Raczej na sporcie się znasz mniej ode mnie .

Opublikowano
12 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Co byś nie myślał oglądalność skoków spadnie i ja już 2 serii nie oglądam . 

Wg wywiadowni TVPis spadnie na pewno i to bardzo

Akurat jak ty nie obejrzysz to żadna strata. No ale zobaczymy czy twoja pokraczna teoria sie potwierdzi w sezonie.

Jak już jesteśmy w oparach absurdu i zidiocenia to adekwatnie do twoich teorii zaryzykuje równie absurdalną. Otóż moim zdaniem słabo skaczą bo to Rosja. Ruscy jak wiadomo potrafią szkodzić naszym obiektom latającym i obstawiam że jak nasze orły sa w powietrzu to włączają elektromagnes który przyciąga ich naelektryzowane kombinezony a do tego jeszcze magnes ściągający. Oni maja taka technikę. Macierewicz dawno o tym mówił a wiadomo że on wie🥴

• Haha 1
Opublikowano

A co to dziś był pierwszy i ostani konkurs, że taka opinie wysnowasz... 

3 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Dzisiejszy konkurs potwierdził moją opinię , jak to wytłumaczysz , co tu ma Pis do skakania . Raczej na sporcie się znasz mniej ode mnie .

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

akurat tu Mariusz ma racje ,są pewne wydarzenia które łączą polaków i jest to też miedzy innymi sport i tvp , nawet jak by się przyjrzeć to w święta czy nawet w dzień  niepodległosci  czy inne ważne wydarzenia to tvp zyskuje na oglądalnośći  . oo piłka nożna i mecze reprezentacji w Polsat , dużo miejsza oglądalność niż w tvp 

Opublikowano
5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

A ty nie masz dziadków co z innych kpisz .

Mam i powiem tyle że zdurnieli do reszty przez tę całą kurwizję. 😕

4 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

A co to dziś był pierwszy i ostani konkurs, że taka opinie wysnowasz... 

Wyczytał z kart tarota. 🤭

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Akurat jak ty nie obejrzysz to żadna strata. No ale zobaczymy czy twoja pokraczna teoria sie potwierdzi w sezonie.

Jak już jesteśmy w oparach absurdu i zidiocenia to adekwatnie do twoich teorii zaryzykuje równie absurdalną. Otóż moim zdaniem słabo skaczą bo to Rosja. Ruscy jak wiadomo potrafią szkodzić naszym obiektom latającym i obstawiam że jak nasze orły sa w powietrzu to włączają elektromagnes który przyciąga ich naelektryzowane kombinezony a do tego jeszcze magnes ściągający. Oni maja taka technikę. Macierewicz dawno o tym mówił a wiadomo że on wie🥴

Tu stanowczo się mylisz. Dużo łatwiej i taniej to zrobić wysuwając 5cm Paski z papierem ściernym w torach ślizgowych. Wytracasz prędkość i spóźniasz wybicie i przyjmujesz złą pozycję w locie.

Proste i skuteczne.

... co należało dowieść !!!🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Nawet w afekcie słabego skakania dowalasz Pisowi ale ja zostanę przy tym że to przez TVN i niech będzie że przez Turów aczkolwiek trener Dolezal jest marny .

5 minut temu, PRIMO napisał:

Mam i powiem tyle że zdurnieli do reszty przez tę całą kurwizję. 😕

Wyczytał z kart tarota. 🤭

Brawo twoi dziadkowie i zdrówka im pożycz ode mnie .

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał:

W TVP wszystko ma lepszą oglądalność odkąd Kurski zmienił firmę która to bada.

zamiast krytykować  dla samej krytyki warto sprawdzić i dopiero coś naapisać z sensem , zgodnie z badaniami nielsena za 1 półrocze tego roku najlepszą oglądalność ma tvp 1 ; potem polsat  potem tvp 2 i dopiero na 4 miejscu jest tvn 

Opublikowano
6 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Nawet w afekcie słabego skakania dowalasz Pisowi ale ja zostanę przy tym że to przez TVN i niech będzie że przez Turów aczkolwiek trener Dolezal jest marny .

Brawo twoi dziadkowie i zdrówka im pożycz ode mnie .

Przez tą kurwizję to nie wiedzą co dzieje się w około tylko wierzą w te brednie w TVi. 

Opublikowano
9 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Jak to w afekcie słabego skakania? Jak mam to rozumieć?

Trenerem powinien zostać Terlecki bo na odlotach zna się dobrze😆

A tak a propos - czemu oni skaczą z górki jak ziemia jest płaska?

8 minut temu, jarecki napisał:

zamiast krytykować  dla samej krytyki warto sprawdzić i dopiero coś naapisać z sensem , zgodnie z badaniami nielsena za 1 półrocze tego roku najlepszą oglądalność ma tvp 1 ; potem polsat  potem tvp 2 i dopiero na 4 miejscu jest tvn 

Ale ja się zupełnie zgadzam. Niezależne firmy się nie mylą a wiekszość jest zawsze głupia. Pełna zgoda.

Opublikowano

nielsen to nie zależna firma z usa chyba , a czy jest badanie jakikolwiek miarodajne to wątpie bo wiedząc żę masz wpływ na dane to można np włączyć daną stacje w zależnosci od opcji politycznej którą popieramy i sobie zasnąć lub iść do codziennych zajęć .

Opublikowano (edytowane)
Dnia 20.11.2021 o 15:58, DTaras napisał:

A Ci się dalej po kostkach napierda... no nie ważne. TO JA PISAŁEM, ROMAN

to ze pisałeś to niewiem ...   ale ty jak coś piszesz tak jest i nie wypierasz się ............  a to ze wypiera się pierwsze przyjęcia teraz ze by im dał gra na idioty dobrze wiedział ze nie przywieziemy ich i wypuścimy na ulicy i powiemy teraz sp***dalać i radze sobie sami .... narracji karania polski ze nie chcemy imigrantów też jednoznacznie gadał 

Edytowane przez Roman176
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v