Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 godziny temu, Ulman napisał:

tylko zła Merkel wzieła do łapy telefon i sprawę załatwiła

-cześć aleksander

-cześć andzela, albo dajesz mi kasę albo ja wysyłam tobie, przez polskę kilkadziesiąt tysięcy migrantów

-nie wysyła, zrobię wszystko co chcesz, zapłacę

:D :D :D 

22 godziny temu, Ulman napisał:

Zrobił co chciał i to nasi tańczyli jak im zagrał

Dnia 19.11.2021 o 09:50, hubertuss napisał:

Wychodzi na to, że zachód załatwi tę sprawę za nas. 

mega głupota czy latami wtłaczana propaganda?

główny cel polski to ochrona granicy i niewpuszczenie do polski tysięcy migrantów; na razie cel osiągnięty (pomimo działania wielu kolaborantów);

diagnoza - polska przegrała

niemcy/uniaeuropejska zostały zaszantażowane i uległy szantażowi, zapłacili okup

diagnoza - merkel wygrała

• Like 1
Opublikowano

Merkel zapłaciła i załatwiła sprawę. Nasi wpieprzyli kupę kasy w druciki i słupki i gdyby nie Merkel dalej by te koszty ponosili. Merkel osiągnęła co chciała więc wygrała i przy okazji załatwiła nam wygraną. 

tvpis76350f.jpg

Opublikowano

No i niech mu płaci,jak mają odejść od granicy to dobrze. A Polska też pokazała siłę i granice obroniła. @Ulman O co ci człowieku chodzi?

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, nie napisał:

-cześć aleksander

-cześć andzela, albo dajesz mi kasę albo ja wysyłam tobie, przez polskę kilkadziesiąt tysięcy migrantów

-nie wysyła, zrobię wszystko co chcesz, zapłacę

:D :D :D 

mega głupota czy latami wtłaczana propaganda?

główny cel polski to ochrona granicy i niewpuszczenie do polski tysięcy migrantów; na razie cel osiągnięty (pomimo działania wielu kolaborantów);

diagnoza - polska przegrała

niemcy/uniaeuropejska zostały zaszantażowane i uległy szantażowi, zapłacili okup

diagnoza - merkel wygrała

13.11.2021  Minister  MSWiA  mówi  w RMF FM  że  rozważają  zamknięcie  przejścia  kolejowego  prowadzącego  z  Chin

15.11.2021  Spotkanie   MSZ   z  ambasadorem Chin 

Następnie  angela   upokorzona  dzwoni  do   Prezydenta łukaszenki   którego  uznać  nie  chcieli.

Większość  migrantów  przenosi  z  nad  granicy  do  jakiś  hal  magazynowych    

Ale  w dalszym  ciągu    małe  grupy  próbują  szturmować  granicę 

Wielki  sukces   Angeli  że  była  zmuszona  uznać  Łukaszenkę  za  Prezydenta  Białorusi     Sukces  jak  się  patrzy  :D  :D  :D 

11 godzin temu, witejus napisał:

yebło cie ,dwoje wnuków ,a ty o jakimś 500

@pafnucy  to  taki  typ   który  pluje  jadem  na pis  do  wyborów  a jak  przychodzi  do  głosowanie  to  głosuje  na  PiS  :D  :D  :D  :D 

257893666_127950412996645_53539947795941

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
10 godzin temu, Ulman napisał:

Ostatnio pisałeś że pis przegra przez drozyznę. Możesz sie zdecydować czy tak się będziesz miotał od sciany do ściany bez własnej opinii

to ja odpowiem , coraz bardziej dostrzegam zmiany po nowym roku wraz zlelonym ładem i to na minus , cosik mi się zdaje żę ten wzrost gospodarczy na 2022 r nie przekrocze według mie 3 % a bezrobocie wzrosnie robi się bardzo drogo . Galan napisał żę wyjscie do restauracji w rzeszowie to wydatek 200 zł , u mie na prowincji teraz to już minimum 100 zł na 2 osoby a po nowym roku pewnie dodatkowe wzrosty .       A co de sedna pytania to pis nie przegra przez drożyzne a wygra  dzieki opozycji i to stwierdzam z przykroscią 

• Like 1
Opublikowano

Nic z tego. Prędzej na Biedronia zagłosuję. Przynajmniej wstyd będzie mniejszy. 

Opublikowano
24 minuty temu, pafnucy napisał:

Nic z tego. Prędzej na Biedronia zagłosuję. Przynajmniej wstyd będzie mniejszy. 

Ta   przed  ostatnimi wyborami  pisałeś  podobnie  :D  :D 

259372353_608708770444756_86721799845111

Opublikowano
51 minut temu, Denwer napisał:

13.11.2021  Minister  MSWiA  mówi  w RMF FM  że  rozważają  zamknięcie  przejścia  kolejowego  prowadzącego  z  Chin

15.11.2021  Spotkanie   MSZ   z  ambasadorem Chin 

Następnie  angela   upokorzona  dzwoni  do   Prezydenta łukaszenki   którego  uznać  nie  chcieli.

Większość  migrantów  przenosi  z  nad  granicy  do  jakiś  hal  magazynowych    

Ale  w dalszym  ciągu    małe  grupy  próbują  szturmować  granicę 

Wielki  sukces   Angeli  że  była  zmuszona  uznać  Łukaszenkę  za  Prezydenta  Białorusi     Sukces  jak  się  patrzy  :D  :D  :D 

@pafnucy  to  taki  typ   który  pluje  jadem  na pis  do  wyborów  a jak  przychodzi  do  głosowanie  to  głosuje  na  PiS  :D  :D  :D  :D 

I o to właśnie chodzi by osiągać cele. Glupi PIS nawet nie podjął by rozmów z Łukaszenka bo duma nie pozwala a ona zadzwoniła i załatwiła. Zmuszona uznać bo zadzwoniła? Wygodne rlumaczenie dla PISiaków których zmarginalizowano do podmiotu zbędnego w całej sprawie. 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Glupi PIS nawet nie podjął by rozmów z Łukaszenka bo duma nie pozwala a ona zadzwoniła i załatwiła.

Na twoją głupotę nie pomogły dwa fakultety i wojaże po świecie.

Opublikowano

A to za obecnych też działa seryjny samobójca?

Myślałem że tylko za poprzednich

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Denwer napisał:

Ta   przed  ostatnimi wyborami  pisałeś  podobnie  :D  :D 

259372353_608708770444756_86721799845111

Denwerku coś się czepił? 

Przynajmniej Tusk nie chowa się za imunitetami

No i pytaniem mam do @Denwer

Przezegnałeś sie dzisiaj przed tym pluciwm na bliźnich dziś? 

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, pafnucy napisał:

Przynajmniej Tusk nie chowa się za imunitetami

Bo go  nie  ma  :D  :D  :D    Myślał  że  wolno  mu   łamać  prawo   a  tu  zonk   imunietut  nima  trza było  prawko  oddać  :D  :D  

259680168_449341533215015_11671394358754

13 minut temu, pafnucy napisał:

Przezegnałeś sie dzisiaj przed tym pluciwm na bliźnich dziś?

Zrobiłem tak jak ty wczoraj  ;)

258774103_1224539111389161_3331571332653

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
47 minut temu, witejus napisał:

Na twoją głupotę nie pomogły dwa fakultety i wojaże po świecie.

Fakultet za piniądze to co się dziwisz 😜

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

jak Tusk

Ale jaja,ale jaja,ale jaja🥴,mamy ,,wolne sądy" ,mamy imprezujące sądy ,bez masek🤣

I co poniosą konsekwencje tego myślisz? Pamiętaj prawo jest dla maluczkich a nie dla sędziów. A  po drugie to co w maseczkach mieli na imprezie siedzieć? ;)

10 godzin temu, Ulman napisał:

Przez te parę dni broniła  tylko nie wiedzieć czemu busy z beżowymi zatrzymywali w całej Polsce

Zawsze ktoś się prześliźnie. Nie bądź taki drobiazgowy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v