Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Denwer napisał:

"Piłowanie  Katolików " ???

W nocy z 11 na 12 listopada w wyniku pobicia ze skutkiem śmiertelnym przez nieznanych sprawców zmarł w szpitalu w Siedlcach o. Maksymilian Adam Świerżewski - poinformowała KAI Prowincja Matki Bożej Niepokalanej Zakonu Braci Mniejszych Konwentualnych (franciszkanie). W chwili śmierci zakonnik miał 35 lat.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-11-13/siedlce-nie-zyje-o-maksymilian-adam-swierzewski-zakonnik-zmarl-w-wyniku-pobicia/

Dodaj pacanie do tego bandytyzmu  ze trzy strony teorii spiskowych i szczucia na niewiernych bezbożników, pedałów, lesbijki i cyklistów.

ps. zapomniałem o Tusku

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
27 minut temu, agromatik napisał:

Dodaj pacanie do tego bandytyzmu  ze trzy strony teorii spiskowych i szczucia na niewiernych bezbożników, pedałów, lesbijki i cyklistów.

ps. zapomniałem o Tusku

Szczucie a śmierć za to że się jest zakonnikiem to nie to samo . Mam nadzieję że zginął w wyniku napaści na tle rabunkowym a nie za wiarę w boga .

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał:

Mam nadzieję że zginął w wyniku napaści na tle rabunkowym a nie za wiarę w boga .

A to zajebiaszca różnica dla mordowanego. No chyba że ktoś chce zostać męczennikiem za wiarę. 

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Szczucie a śmierć za to że się jest zakonnikiem to nie to samo . 

czytanie ze zrozumieniem chyba nie jest twoją mocną stroną

słowo klucz- teorie spiskowe

Pokłosiem tego co uprawia Marecek jest umacnianie wszelakich antypatii

Edytowane przez agromatik
Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, agromatik napisał:

czytanie ze zrozumieniem chyba nie jest twoją mocną stroną

słowo klucz- teorie spiskowe

Pokłosiem tego co uprawia Marecek jest umacnianie wszelakich antypatii

FBHI90tXsAU3JC4.jpg

3af036e29e193e96a7e5cb0e2c32ca80.jpg

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
15 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Nienawiść do Pisu idzie w parze z atakiem na kościół i na odwrót , nie znam np. osób nie wierzących którzy popierają Pis.

A ty wiesz że jesteś głupi?🤨

PIS i kościół sami sobie na to zapracowali więcej kościół to nie wiara a wiara to nie kościół. 

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

https://wiadomosci.wp.pl/poparcie-dla-pis-nie-chce-spadac-fenomen-partii-kaczynskiego-6703371473357696a

Lewicowe media zachodzą w głowę , dlaczego Kaczyński nie traci w oczach Polaków .

Te sądaże są tyle warte co pomyje w zlewie. 

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

A ty wiesz że jesteś głupi?

nie pisz tak. On wie że Ziemia płaska jest....

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

FBHI90tXsAU3JC4.jpg

A ilu jest tych "PRAWDZIWYCH " katolików w Polsce?

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał:

A Orlen wykupił dużo więcej tytułów i tez nie ma wpływu na Tuska.:lol:

Ale na marecka jak najbardziej. 🤭

Opublikowano
9 minut temu, PRIMO napisał:

A ty wiesz że jesteś głupi?🤨

PIS i kościół sami sobie na to zapracowali więcej kościół to nie wiara a wiara to nie kościół. 

Te sądaże są tyle warte co pomyje w zlewie. 

Jakoś nikt w mojej okolicy na mnie nie mówi że jestem głupi , a kiedy ostatnio byłeś w kościele ? powiedz tylko naprawdę .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v