Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daj spokój dawno się nie ak nie ubawilem 😜 pewnie niedawno stamtąd wyszedłeś że masz taką wiedzę 😎

Ulman napisał:

3 minuty temu, Rogas71 napisał:

Powiedz kto o zdrowych zmysłach groziłby śmiercią kobiecie stojącej nad grobem moim zdaniem to zagranie opozycji 😎 gwarantuje że sprawca nigdy się nie znajdzie co jest im bardzo na rękę 😜

Jesteś przekonany że to opozycja? 

Wiadomo pewności nie mam ale wcale by mnie to nie zdziwiło 😎

Opublikowano
7 minut temu, Rogas71 napisał:

dlatego dla lepszego efektu pogróżki wysłali swoim: Sikorskiemu, Jońskiemu, Kowalowi , Lubnauerowej i kilku innym.

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Rogas71 napisał:

Daj spokój dawno się nie ak nie ubawilem 😜 pewnie niedawno stamtąd wyszedłeś że masz taką wiedzę 😎

jako wyborca pis-u nie jestez zbyt rozgarniety wiec ci wytlumacze ze na stronach panstwowej komisji wyborczje mozna sprawdzic wyniki kazdych wyborow w kazdej komisji wyborczej w polsce i za granica- w tym w obwodach specjalnych do ktorych naleza takze szpitale psychiatryczne czy wiezienia,domy opieki itp. w kazdym szpitalu  pis ma miazdzaca przewage nawet 75-80 %glosow, wyborcy innych parti wystepuja w ilosciach sladowych 😜

8fa39fddf9fa2e5f7cac330a00c0f2bd.jpg

Edytowane przez jacus
Opublikowano
3 minuty temu, agromatik napisał:

Tomek ty sie jeszcze nie przyzwyczaiłeś do tercetu: paranoik, idiota, łgarz notoryczny, głąb?

Niesiołowski, Nitras, Tusk, Kierwiński???🤔🤣

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ty taki głupi czy tylko udajesz  ?? Bo jak tak patrzę, to te 2 mld na TVP dają efekty. 

To się nazywa samodzielne myślenie stymulowane

Porzeczka ty też masz tusiomanię?

Opublikowano
12 minut temu, Rogas71 napisał:

Dokładnie

A ci przed domem Jarka to też na zlecenie PIS?

11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ty taki głupi czy tylko udajesz  ?? Bo jak tak patrzę, to te 2 mld na TVP dają efekty. 

On nie udaje.

Opublikowano
18 minut temu, agromatik napisał:

Porzeczka ty też masz tusiomanię?

Że tak powiem, nie trawiłem gościa już na długo przed tym, nim to się stało modne🤣

A ogólnie jakoś tak mi podpasowali pod tercet 🤣

Opublikowano

Gen. Polko: „Łukaszence sytuacja wymknęła się spod kontroli. Prowokacji będzie dużo”

Były dowódca jednostki specjalnej GROM gen. Roman Polko w rozmowie z portalem DoRzeczy komentował sytuację na granicy z Białorusią. Padły niepokojące słowa o możliwym nawarstwianiu się prowokacji.

Sytuacja na granicy z Białorusią staje się coraz bardziej napięta. Służby poinformowały, że ubiegłej nocy na stronę polską przedostała się kilkuosobowa uzbrojona grupa. Gdy napotkali Polaków, zwrócili na stronę białoruską wcześniej przeładowując broń. „Służby robią rekonesans, zapewne dlatego się zapuściły na polską stronę. Chcą zobaczyć, czy za granicą jest obszar chroniony czy niechroniony” – ocenił gen. Polko w rozmowie z DoRzeczy.pl.

https://wmeritum.pl/polko-lukaszence-sytuacja-wymknela-sie-spod-kontroli/359195

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Gen. Polko: „Łukaszence sytuacja wymknęła się spod kontroli. Prowokacji będzie dużo”

Były dowódca jednostki specjalnej GROM gen. Roman Polko w rozmowie z portalem DoRzeczy komentował sytuację na granicy z Białorusią. Padły niepokojące słowa o możliwym nawarstwianiu się prowokacji.

Mówisz o tych PiS-iorach, co się przebrały za leśne ludki i udawały niby Białoruską prowokację ?? 

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Mówisz o tych PiS-iorach, co się przebrały za leśne ludki i udawały niby Białoruską prowokację ?? 

No teraz to już kopiujesz mój prześmiewczy tekst🤣

No chyba że naprawdę tak myślisz?🤔

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

No chyba że naprawdę tak myślisz?🤔

Przy naszej obecnej władzy nic mnie nie zdziwi ... Po tym numerze z krową i Błaszczakiem ... Po serialu Netflixa opisywanym jako realne zdarzenie ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
40 minut temu, agromatik napisał:

Tomek ty sie jeszcze nie przyzwyczaiłeś do tercetu: paranoik, idiota, łgarz notoryczny, głąb?

A które to 🤔 ?

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Przy naszej obecnej władzy nic mnie nie zdziwi ... Po tym numerze z krową i Błaszczakiem ...

O co chodzi z tą krową ?

Projekcje to akurat nasza specjalność , budkę pod ambasadą podpalić 🙂

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

A które to 🤔 ?

O co chodzi z tą krową ?

No nie widziałeś jak Błaszczak straszył podlaskie krowy przed gwałcącymi je Arabami xD ??? O to to

image.jpeg.a8dbe05f6a69444a9f1b0d8bd3b5e8e5.jpeg

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, agromatik napisał:

agrest takich z tej drugiej strony sceny tez można wytypować Suski,Terlecki,Ziobro i ten od ciemnoty, o Czarnek.

A nie twierdzę że nie.

Tych tercetów by wiele stworzyć można.

Ale nie wiem czy zauważyłeś że Kaczyńskiego nie wymieniłeś🤭

Łebski Harry. Chyba czujesz miętę i respekt dla jego intelektu🤣🤭🤭🤭

2 minuty temu, agromatik napisał:

Nie straszył tylko ostrzegał, niektóre tak sie przejęły że im mleko się zsiadło.

A to brzmi jak informacja z pierwszej ręki🤣

Opublikowano

NATO reaguje na prowokację Białorusi! „Niedopuszczalne”

„Obserwowaliśmy falę migrantów, próbujących przedostać się na terytorium sojuszników przez Białoruś” – poinformowała kwatera główna NATO. Zapewnili również, że Sojusz „nadal uważnie monitoruje sytuację”, w ramach której „wywierana jest presja na naszych sojuszników – Litwę, Łotwę i Polskę”.

https://wmeritum.pl/nato-reaguje-na-prowokacje-bialorusi-niedopuszczalne/359200

Może coś rozpętają .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v