Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

"Prawi i Sprawiedliwi widzimy się w Warszawie ........"

Na Marszu Niepodległości  zdecydowana  większość  to  wyborcy  Konfederacji  :P 

250214765_4404455079624133_6939501144943

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, Denwer napisał:

250373688_636942204584783_20410533639808

Mam nadzieję, że policja rozgoni to nielegalne zgromadzenie ... A dokładnie to tą część od Bąkiewicza, reszta chętnych niech normalnie idzie i świętuje odzyskanie niepodległości ;) Niech idą biało-czerwone flagi, a nie hasła "Polska dla polaków"

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

To jest socjalistyczna złodziejska swołocz. Gorzej jak komuchy. Jeśli ja zawieram umowę z operatorem to nasze wzajemne rozliczenia nie powinny nikogo interesować. Rząd nie ma jakiegokolwiek tytułu prawnego by w to ingerować i zabierać kasę bo nie jest stroną wzajemnego biznesu. Niestety nikt z wybitnego elektoratu nad tym sie nie zastanowi bo wpierw musiałby w ogóle  zacząć myśleć. Przy pomocy propagandy i straszenia rząd może zrobić z ciemnotą co tylko będzie chciał. To jest tragizm naszego kraju i narodu. 

23 minuty temu, Denwer napisał:

Na Marszu Niepodległości  zdecydowana  większość  to  wyborcy  Konfederacji  :P 

250214765_4404455079624133_6939501144943

Ten artykuł konstytucji powinien być natychmiast i w całości wykreślony bo nie może sprawować władzy ktoś kto jest głupi.

Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał:

sam się robisz fhuja Tusk 05. 2012 dźwignął akcyzę ....   2019 jest doliczany podatek emisyjny   zagłosował w eu ten co życzył ci ciepłej wody w kranie 

No i jak zwykle okazało sie że to wszystko wina Tuska. 😅😂🤣

19 minut temu, Roman176 napisał:

@racyl nieudoły miały szanse obniżyć akcyzę i co nie zebrali się bo mają cię w d*pie 

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-wielcy-nieobecni-podczas-glosowania-poslom-ko-moga-grozic-dy,nId,5616628

Widzisz Romanek ty rozumujesz jak chłopek i nie sięgasz wzrokiem choć jeden krok dalej tylko łykasz to co ci podsuwają. Pomyśl czemu tak się stało

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

No i jak zwykle okazało sie że to wszystko wina Tuska. 😅😂🤣

https://ksiegowosc.infor.pl/podatki/vat/akcyza/295406,Akcyza-na-olej-napedowy-2012-dlaczego-rosnie-i-czemu-tak-duzo.html

a nie ? 

Już 1 stycznia 2012 r. kierowców czekają podwyżki na stacjach benzynowych związane ze zmianami w akcyzie. Kończy nam się bowiem okres przejściowy na stosowanie niższej stawki akcyzy na olej napędowy. Dziś diesel objęty jest akcyzą na poziomie 302 euro  za 1000 litrów. Za nieco ponad cztery miesiące będzie to musiało być co najmniej 330 euro.

22 minuty temu, racyl napisał:

Ktoś nas robi w ch**a! – Demotywatory.pl

a on wstawia ze jest głupi i popiera głupich 

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Widzisz Romanek ty rozumujesz jak chłopek i nie sięgasz wzrokiem choć jeden krok dalej tylko łykasz to co ci podsuwają. Pomyśl czemu tak się stało

no Polsat mi źle wyjaśnił ...   

W Sejmie obecnej kadencji od 1. do 40. posiedzenia odbyło się łącznie 4502 głosowań. Jest tylko jeden poseł, który był obecny na wszystkich głosowaniach. To Sylwester Tułajew z Prawa i Sprawiedliwości. Pierwsza przedstawicielka opozycji w rankingu frekwencji na głosowaniach zajmuje dopiero... 36. miejsce.

1 minutę temu, racyl napisał:

Ty jesteś chory czy pracujesz w IPN 🤣

dobrą mam pamięć zagłosowałem wtedy za ch*jem 

Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał:

no Polsat mi źle wyjaśnił ...   

Ano właśnie. Wyjaśnił źle a ty zdolności intelektualnych nie posiadasz i będziesz powtarzał co ci powiedzieli. To jest właśnie potęga mediów wobec wątłych umysłów. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v