Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Bąkiewicz, ty faszystowski bandyto, co mi zrobisz??

Żebyś  się nie  zdziwił  :D  :D  :D  ;)

250990869_124344649981678_39889974154337

Opublikowano

Rondo  Dmowskiego  30.10.2021  Czyżby    Czajkowski  szykował  amunicje  dla  swoich koleżków  z Antify  ??

248654505_403952211193380_33758432716125

248999314_403952221193379_32288911611449

248265923_403952224526712_82748327189235

Opublikowano

Do czego to doszło żeby porównać jabłka do śmierci Adamowicza podejrzewam że łapy maczał tam Tusk 😜. https://www.e-sadownictwo.pl/wiadomosci/z-kraju/10493-albo-cena-jablek-w-gore-albo-straci-pan-rodzine-prezes-firmy-spod-grojca-dostal-list-z-grozbami

Opublikowano
mirro napisał:

1 godzinę temu, kopernik123456789 napisał:

Nie ja jestem katolik i wyznawca biblii glosuje na konfederacje

Tylko nie mów że w Biblii znalazłeś fragment każący głosować Ci na Konfederację.😂

47 minut temu, Ulman napisał:

Elementarna wiedza twierdzi że na tej głębokości można się spodziewać temperatury co najmniej 2000 stopni 😆

No to będzie ciepła woda. 😂

W Toruniu się już dowiercili? A może to piekłoooo... i mają dostęp służbowy...

Roman176 napisał:

@Ulman  ja cię szanuje ale nie pier**l ... świergot daje 600zł  jechać za 2 razy tyle z 20 tonami się nie opłaca .....,    ja daje rady jak jest pogoda dostałem miesiąc temu 6ha nowej dzierżawy wapno teraz 30ton podmiotu i dzisiaj siew źle ??

Nooo pomiot tak szybko za wapnem? Niewiem. Ty masz tam dobre ziemie to bym dał pomiot, posiał a wapno wywalił gdzieś w styczniu na zamarznięte... Ale jestem amator przecież.

Opublikowano

USA i UE rozwiązały spór o cła na stal i aluminium .

W sobotę agencja Reuters podała, że Stany Zjednoczone i Unia Europejska zgodziły się zakończyć spór o amerykańskie cła na stal i aluminium. Umowa eliminuje również taryfy odwetowe Europy przeciwko produktom amerykańskim.

Będzie taniej .

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał:

Sok z Buraka: memy, które nie miały nic wspólnego z rzeczywistością |  AntyFAKE

Wassermann i Terlikowska zapowiedziały pozwy przeciwko oszczerstwom. - Przeciwko każdemu, kto będzie powielał te kłamstwa, zostaną podjęte stosowne kroki prawne - powiedziała Małgorzata Terlikowska. - Oświadczam ponownie, że to ohydne kłamstwo. Padłam ofiarą przestępstwa i podjęłam już stosowne kroki - zapowiedziała Małgorzata Wassermann na Twitterze.

https://www.salon24.pl/newsroom/730832,sok-z-buraka-ma-klopoty-wassermann-i-terlikowska-zapowiadaja-pozwy

Opublikowano

policja już odzyskała rowery maji włoszczowskiej szybko nawet jak chcą to mogą , kilka lat temu w sąsiedniej gminie skradziono samochód a w srodku był przewożony uran to sami złodzieje tak się bali policji żę  wszyscy szukali samochodu .

Opublikowano
36 minut temu, Denwer napisał:

Wassermann i Terlikowska zapowiedziały pozwy przeciwko oszczerstwom. - Przeciwko każdemu, kto będzie powielał te kłamstwa, zostaną podjęte stosowne kroki prawne - powiedziała Małgorzata Terlikowska. - Oświadczam ponownie, że to ohydne kłamstwo. Padłam ofiarą przestępstwa i podjęłam już stosowne kroki - zapowiedziała Małgorzata Wassermann na Twitterze.

https://www.salon24.pl/newsroom/730832,sok-z-buraka-ma-klopoty-wassermann-i-terlikowska-zapowiadaja-pozwy

A ja bym się wcale nie zdziwił. To swietojebliwe towarzystwo to kłamliwe i dwulicowe draństwo a jak powszechnie wiadomo, najciemniej jest pod latarnią. Jeśli to kłamstwo to niech idą do sądu. 

• Like 1
Opublikowano

kurna to bylo w 2016 r i co od tego czasu sie stalo-wielkie nic.. wanna wassermanow chcial zabic, na budowie ich domu zginal robotnik zatrudniony na lewo, mieli swoj prywatny gazociag i co i nic.........

w piatek podniesiono akcyze na uzywki -planowany wzrost wplywow 15 miliardow za rok a moze sie okazac ze jak zawsze bedzie strata.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

w piatek podniesiono akcyze na uzywki -planowany wzrost wplywow 15 miliardow za rok a moze sie okazac ze jak zawsze bedzie strata.

Tylko ten wzrost najbardziej dotknie biednych, jak whisky zdrożeje z 50 na 52 to mały pryszcz, ale jak czerwona kartka z 18 na 20 to będzie lament xD

Opublikowano

Czy to wolny kraj czy tak działa demokracja wolność własnego myślenia i sumienia ? .

Burza po głosowaniu ws. akcyzy. Posłom KO grożą dyscyplinarki

W klubie parlamentarnym Koalicji Obywatelskiej mają być wszczęte postępowania dyscyplinarne wobec posłów, których zabrakło na piątkowym głosowaniu w sprawie podwyżki akcyzy – dowiedział się Onet. Nieusprawiedliwionym grożą kary finansowe. Niewiele brakowało, by PiS to ważne głosowanie by przegrało.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jarecki napisał:

za takie coś to powinieneś trafić pod prokurature według mie .

coś ta wasza prokuratura jakoś słabo działa, od 2016 te grafiki nadal widnieją

gdzie jest wyrok ? 5lat to mało ? 😂

Terlikowska - znaleziska i wpisy o #terlikowska w Wykop.pl

Edytowane przez racyl
Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał:

Czyli podniesiono podatek i  w jego wyniku zabiorą nam 15 mld rocznie a ciemnota PISowska to popiera i sie cieszy. Głupota nie ma żadnych granic.

Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał:

Czy to wolny kraj czy tak działa demokracja wolność własnego myślenia i sumienia ? .

Burza po głosowaniu ws. akcyzy. Posłom KO grożą dyscyplinarki

W klubie parlamentarnym Koalicji Obywatelskiej mają być wszczęte postępowania dyscyplinarne wobec posłów, których zabrakło na piątkowym głosowaniu w sprawie podwyżki akcyzy – dowiedział się Onet. Nieusprawiedliwionym grożą kary finansowe. Niewiele brakowało, by PiS to ważne głosowanie by przegrało.

Jak się wstawisz  w robocie to muszą być pociągnięte kosenfekcje..... 

Opublikowano
23 minuty temu, PRZMAS19821982 napisał:

Jak się wstawisz  w robocie to muszą być pociągnięte kosenfekcje..... 

gdyby ustawa nie przeszla toby zrobili reasumpcje ,albo w nocy wstawili nowa...

podniesienie akcyzy na szkodliwe dla zdrowia uzywki jest sluszne-tylko pieniadze z nich powinny byc przeznaczone na leczenie ich skotkow. leczeni palaczy i pijakow kosztuje miliardy ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v