Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

To kiepsko, by my z nizin raczej by ciebie w tym getcie na rękach nie nosili🤣

A ja wcale na wieżyczkę bym się nie pchał. Raczej próbowałbym z Wami ruch oporu organizować. Tak mnie wytresowano.😂

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

A ja wcale na wieżyczkę bym się nie pchał. Raczej próbowałbym z Wami ruch oporu organizować. Tak mnie wytresowano.😂

No to dajesz na Wiejską🤭

Opublikowano

https://wyborcza.pl/7,75398,27749984,tusk-w-onecie-niech-sprobuja-mnie-zamknac.html ale się ubawilem Tusk ma w sobie tyle jadu i nienawiści co Hitler nic dziwnego w końcu jego dziadek takim służył 😎

Opublikowano

Najpierw obowiązki potem zapewnisz im rozrywkę🤭

Stworzysz koalicję ponadpartyjną. 

Saletra niech mocnym argumentem zostanie.

Opublikowano

Ale pierwsza koalicja potrzebna jest do samorozwiązania. 

Coś wymyślisz. A potem się zobaczy😜

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Najpierw trzeba by liderom z d*py zrobić jesień średniowiecza. 

Dobrze że Biedroń w Brukseli bo mogło by być ciekawie😜

Opublikowano

Łukaszenka chce wojny z Polską? Byli szefowie MSZ ostrzegają .

Rządzący Białorusią Aleksandr Łukaszenka zapowiedział, że na granicę z Polską ściągnie nie tylko swoje wojska, ale też rosyjskie i będzie działał ostro. Nawet jeżeli tylko straszy, to sytuacja może się wymknąć spod kontroli.

https://www.newsweek.pl/swiat/polityka/czy-lukaszenka-chce-wojny-z-polska-byli-szefowie-msz-trzeba-uwazac/5e5szdx?tpcc=onet_bloczek_paid&utm_campaign=oferta_paid&utm_medium=sg_bloczek&utm_source=onet.pl&utm_aureus=j7kttmoyra%2C94deb138-389c-4dd3-a9fa-

Opublikowano

Takie zachowania najlepiej pokazują co nasza władza osiągnęła i ile są warte ich opowieści o odzyskaniu podmiotowości i tum że sie z nami liczą. Za kilka miesięcy tak samo na klęczkach pójdą do Brukseli a lud dalej będzie śnił sny o potędze 🤣

Opublikowano

To wszystko ciul. Ale jak Gazprom się zgodzi a potem się okaże iż to Niemcy naciskali na Rosjan aby obniżyli, to dopiero będą jaja. Oczywiście Niemcy w obecnej sytuacji mogą nie naciskać i wtedy wycie będzie ogromne.😂

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Już teraz? I co zabrać ze sobą? Tyle saletry mi tam wwieźć nie pozwolą.😂

rząd już przeciw działa i dla tego podwyżki saletry , jakby co to zrobimy zrzutke  , szybciej nazbieramy na saletre niż andzej na prase  .          coś czuje że na styczny   cele ludzie by nie żałowali .

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Witamy  cię cebulij. Jak gardło, jak egzaminy, dupcyłeś już czy tylko dawałeś doopy?🤭

Pilnuj dzieci swoich. Licenjat na 5. Gronkowca zlocistego mam w układzie laryngologicznym. Do tego doszedl heliocbacter pylori a po szczepionce arytmia serca i reumatyzm

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v