Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zaraz to będzie powtórka Balcerka .

W 1939r. nazistowscy Niemcy zakazali Polakom obchodów Święta Niepodległości 11 listopada Po 82 latach tragiczna historia się powtarza?

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Edytowane przez galan99
Opublikowano

oglądaliście szach mat dla ludzkości. Jesteśmy w przededniu wielkiego resetu. Elity wiedzą żę zasoby są ograniczone. Niestety ludzi na świecie przybywa dlatego trzeba tą ludzkość zredukować do 500 mln. Dlatego chcą ludzkość mieć pod kontrolą za pomocą certyfikatów kto się nie zaszczepi zginie w getcie dla niezaszczepionych pod Gdynią. Następnie zapanuje głód i anarchia dlatego ceny nawozów rosną żeby sztucznie ograniczyć podaż jedzenia. Zapanuje głód i ludzie zaczną się tłuc tak jak elity tego chcą. Przetrwają najlepsze jednostki genetycznie które wytrwają choroby przenoszone przez gryzoni. Wiecie co łączy obecną sytuację do tej z 14 wieku kiedy panowała dżuma. Wtedy jak i teraz ludzi ubywa na wsi a przybywa w mieście. Tak nie powinno być w Biblii napisane czyń sobie ziemię poddaną. Nie po to jest ona uprawna i żyzna żeby leżała odłogiem

• Like 1
Opublikowano

Kto na tą grupę wybrańców będzie zapieprzał?

Przecież lotniska i pola golfowe puszcza im wchłonie.

A drogi jeżynami i winobluszczem porosną

Opublikowano
2 godziny temu, deSilva napisał:

Ojejku jejku, jak przedsiębiorcom rosną koszty, to zaraz sobie wliczy to w cenę którą zapłaci konsument, a Kowalski na roli jedynie co sobie może sam podnieść to spodnie jak będzie srał ze strachu że nie będzie tego w stanie spłacić.

Taaaaa wszystko se powlicza, bo cena którą raczy zapłacić konsument jest jak dziurawe wiadro. Ceny windować można cały czas i odbiorca nie będzie szukał tańszego towaru. Jesteś ( z całym szacunkiem)  idealnym kandydatem na jednego z ministrów w obecnym rządzie.😂

Opublikowano
1 godzinę temu, kopernik123456789 napisał:

https://www.cda.pl/video/6253481ea

Te dwa filmy obejrzeć i zobaczyć co nas czeka. @Bugii też myśli że krowy zmieni na handel zboża wy się obudźcie bo świat jaki był nam znany już nie wróci.

A to ta zagłada jakaś wybiórcza ? I te kataklizmy pozostawią jakieś urządzenia co je naprawiać trzeba będzie?  A w ogóle to na co mamy się przygotowywać skoro ma być totalna?😂

Opublikowano
11 minut temu, kopernik123456789 napisał:

JA po pierwszym szczepieniu arytmia serca i reumatyzm i w szpitalu byłęm na druga dawkę nie poszedłem bo nie boje sie drugi raz śmiesznego wiruska

Paranoik, antyszczepionkowiec i co jeszcze? Plaskoziemca też jesteś? 

6 minut temu, kopernik123456789 napisał:

Wypadałoby bo inaczej czeka nas dochod gwarantowany albo śmierć w gettach dla niezaszczepionych

Szykujesz się już na śmierć w getcie? 

Opublikowano

To będziesz stał na wieży z wieżyczką karabinka.

Będziesz rozdawał karty😁

Ja będę na dole krzemionką w ciebie rzucał🤭

Opublikowano

Ludzie przestali bać się BOGA - sami uważają się za boga że wszystko mogą , a tak naprawdę nic nie mogą są tylko małym pyłkiem nam  tej ziemi i czasowo .

Wszystko upadnie kiedyś bo ludzie sami się zniszczą człowiek człowiekowi zgotuje piekło .

Wielu nie wierzy i się śmieje na samo powiedzenie że Bóg istnieje .

Czasy nachodzą zapisane w przepowiedni .

Czasy ostateczne – 5 proroctw biblijnych o powtórnym przyjściu Jezusa Chrystusa spełniło się .

https://pl.kingdomsalvation.org/testimonies/prophecies-concerning-Jesus-return.html?gclid=EAIaIQobChMI6N-BxcDy8wIVS-N3Ch2nEAdsEAAYASAAEgJ5x_D_BwE

Michalda mówiła Salomonowi, że jeśli ludzie „dobrze czynić będą i Bogu posłuszeństwo oddadzą, On doda im lat jeśli zaś Boga obrażać będą i w grzechach brnąć, Bóg odpłaci im się i skróci liczbę lal istnienia świata.

https://wiadomosci.onet.pl/religia/przepowiednie-krolowej-saby-o-koncu-swiata-slynnych-siedem-znakow/z86ymj7

https://histmag.org/Przepowiednie-Michaldy-ksiegi-sybillinskie-prosto-z-Polski-8878

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Paranoik, antyszczepionkowiec i co jeszcze? Plaskoziemca też jesteś? 

Szykujesz się już na śmierć w getcie? 

śmiej się smiej się. Ja przyjmuję co roku na grypę szczepionkę i  nic mi nie było a po tym dziadostwie w szpitalu byłęm pfizer

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

To będziesz stał na wieży z wieżyczką karabinka.

Będziesz rozdawał karty😁

Kużwa jak mnie połamie to musieliby mnie tam windą wsadzać.😂

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Ludzie przestali bać się BOGA

A czemu sie Go bać? 

Mnie uczono że Bóg jest miłością i dobrem. 

Opublikowano
3 minuty temu, kopernik123456789 napisał:

śmiej się smiej się. Ja przyjmuję co roku na grypę szczepionkę i  nic mi nie było a po tym dziadostwie w szpitalu byłęm pfizer

Pany, to kolega Cebulij czy jakoś tak, znowu tu swoje bajki opowiada xD

Opublikowano

Witamy  cię cebulij. Jak gardło, jak egzaminy, dupcyłeś już czy tylko dawałeś doopy?🤭

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Kużwa jak mnie połamie to musieliby mnie tam windą wsadzać.😂

To kiepsko, by my z nizin raczej by ciebie w tym getcie na rękach nie nosili🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v