Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie odcinki pod drogami to pewnie też wymieniają przy okazji przebudowy dróg

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał:

Takie odcinki pod drogami to pewnie też wymieniają przy okazji przebudowy dróg

Albo i nie, w mieście powiatowym zrobili nowa drogę, po 3 miesiącach ją już kuli żeby położyć kanalizację, takie to u nas zarządzanie, tak rządzi PiS:)

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

u sąsiadów chcieli żeby przez ich działkę puścili linię NP ziemią to 15 tys musieliby zapłacić

nie tylko w warszawie rury pękają 🤣 w warszawie najbardziej jeżdżą po włodarzu 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Albo i nie, w mieście powiatowym zrobili nowa drogę, po 3 miesiącach ją już kuli żeby położyć kanalizację, takie to u nas zarządzanie, tak rządzi PiS:)

skąd ja to znam u mie rzadził psl i też tak było 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jeszcze powiedz że  mróz deszcz wiatr zależy od PiS to Masz problem. 🤣👍

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

w tym wypadku to chłopy więcej skrobią 🤣🤣

jak  nie  stać  na garaż to  muszą  skrobać

Opublikowano

oj marecek marecek. w miastach więcej samochodów niż garażów już nie mówiąc o wsiach

Opublikowano
2 minuty temu, Dariowola napisał:

Jeszcze powiedz że  mróz deszcz wiatr zależy od PiS to Masz problem. 🤣👍

Zależeć to może i nie zależy. Ale i tak zwalą na Tuska.

Opublikowano

Rząd po cichu zmienił kolejność szczepień. Najpierw prokuratorzy, skarbówka i CBA. Dopiero potem przewlekle chorzy .

Czary-mary ze szczepieniami! Okazuje się, że w Narodowym Programie Szczepień, który rząd przyjął z pompą pod koniec grudnia, obowiązuje inna kolejność wykonywania szczepionek, niż w wydanym przed kilka dni temu rozporządzeniu. Wcześniej zaszczepieni mają być m.in. prokuratorzy, w efekcie osoby z przewlekłymi chorobami dłużej będą musiały czekać na swoją kolej. – Będziemy się domagać rewizji programu szczepień – mówi Faktowi posłanka KO Barbara Nowacka.

Sondy nie posłuszne i taj sano Prokuratura trzeba zaszczepić i to szybko .

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/szczepienia-przeciw-covid-19-dla-prokuratorow-i-sluzb/ksprsmm

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał:

Najpierw prokuratorzy, skarbówka i CBA

Nosz k**wa , CBA to jest artykuł pierwszej potrzeby.

No chyba że znowu wybierają się po Giertycha. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano

Nikt  nic  nie  pisze  że  KO  się  sypie     Senator  im  się  katapultował  do  2050       co  za  strata   😂

Opublikowano (edytowane)

To i tak opozycja do PiS-u, to tak jak Emilewicz przeszła z Porozumienia do PiS-u ;) a jak tam  @Denwer erotyczne foteczki na Twitterze jednego z waszych posłów ?? ;)  Taki yntelygent miał pewnie hasło 1234 i mu się włamali ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał:

Zależeć to może i nie zależy. Ale i tak zwalą na Tuska.

No zapomniałem 🤣 ten łłachudra anomalia od strony  Niemiec  może sprowadzić. 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Nikt  nic  nie  pisze  że  KO  się  sypie     Senator  im  się  katapultował  do  2050       co  za  strata   😂

Mało ważny Senator z marginalnej partii, zmienia ją na inną nic nie znaczącą. Jest powód do otwarcia szampana?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mirro napisał:

Mało ważny Senator z marginalnej partii, zmienia ją na inną nic nie znaczącą. Jest powód do otwarcia szampana?

On był  teraz niezależny ale czuję że robi się przegrupowanie .

Edytowane przez Dariowola
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v