Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze 

Przed chwilą, Ulman napisał:

PIS to nie ideologia tylko idiotologia.

Razem ok 1,6-1,7 mln to chyba nieźle. Masz dane aktualne a nie sprzed 2,5 roku?

raz pytam zarobił więcej od poprzedniego ?🤗  juz nie pisze o dochodach spółki

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

o siebie na pewno piszesz ....😁 to nie premier Węgier cos ci się znowu pomyliło

Powiedz jak nazwać idiotę co lubi jak mu zabierają i popiera ich a potem dają mu ochłapa w socjalu 😂

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał:

Powiedz jak nazwać idiotę co lubi jak mu zabierają i popiera ich a potem dają mu ochłapa w socjalu 😂

PISowcki patridiota.

2 minuty temu, Roman176 napisał:

jeszcze 

raz pytam zarobił więcej od poprzedniego ?🤗  juz nie pisze o dochodach spółki

A skąd mam wiedzieć czy więcej jak nie mam danych?

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Niestety zmarła tydzień temu .

no to niestety będziesz miał krucho na wiosnę

2 minuty temu, Ulman napisał:

PISowcki patridiota.

Co mateusz Morawiecki kocha najbardziej? Podatki! [NAJLEPSZE MEMY] - Planeta

😂

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

w druga stronę by było .... jak tusk by wszystko sprzeda ł  zaczął by województwa sprzedawać 

A to już nie twoje gacie 😂

Metanu się nawąchałeś człowieku

Opublikowano
12 minut temu, galan99 napisał:

Rocznica rozbioru Polski .

24 października 1795 roku Rosja, Prusy i Austria podpisały traktat III rozbioru Rzeczypospolitej.

nie wiem jak wy ale mysmy tylko na tych rozbiorach skorzystali, galicyjscy chlopi zyskali wolnosc niewiele pozniej......

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Ulman napisał:

A gdzie masz konkretne dane. Daj to podyskutujemy chyba że jak zwykle nie masz i pozostaje ci udawanie idioty. 

raz pisałem Internet jest dla mądrych ludzi 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

nie wiem jak wy ale mysmy tylko na tych rozbiorach skorzystali, galicyjscy chlopi zyskali wolnosc niewiele pozniej......

Na komunie też zyskalismy i dlatego Romany , Marecki, Galany i Mariusze tak za nią tęsknią

Roman, to by tłumaczyło dlaczego notorycznie nie potrafisz znaleźć żadnych danych na poparcie swoich fantazji.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

W czasie wielkich odkryć geograficznych , Polski nie było na mapie , Galicja nie była mocno gnębiona przez zaborcę .

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Roman176 napisał:

raz pisałem Internet jest dla mądrych ludzi 

190 Sokzburaka ideas in 2021 | śmieszne, memy, zabawne memy

Edytowane przez racyl
Opublikowano

A ile Obajtek od poczatku pracy w Orlenie?

4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

W czasie wielkich odkryć geograficznych , Polski nie było na mapie , Galicja nie była mocno gnębiona przez zaborcę .

Ty jestes debilem czy skończyłeś szkołę na 3 klasie podstawówki? Rozbiory były prawie 300 lat później.

Masz , naucz się czegoś Historia klasa 6. 1. Wielkie odkrycia geograficzne. Uczymy się razem - Bing video

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Na komunie też zyskalismy i dlatego Romany , Marecki, Galany i Mariusze tak za nią tęsknią

Roman, to by tłumaczyło dlaczego notorycznie nie potrafisz znaleźć żadnych danych na poparcie swoich fantazji.

Ulman jeśli masz liberalne podejście do gospodarki to powinieneś zrozumieć tych co mają konserwatywne . Sprawdź u  siebie w rodzinie ilu kiedyś należało do PZPR .

Opublikowano
Przed chwilą, Mariusz2903 napisał:

Ulman jeśli masz liberalne podejście do gospodarki to powinieneś zrozumieć tych co mają konserwatywne . Sprawdź u  siebie w rodzinie ilu kiedyś należało do PZPR .

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Ty nie masz konserwatywnego tylko lewicowe. 

5 minut temu, Roman176 napisał:

on sam należał cała rodzina  

He, he, he  🤣jak argumentów nie ma to zawsze mozna się posłuzyć tymi rodem z sekty PIS. Bbbuuuchaaachaaaaaa przygłupy PISocjalistyczne😆

Roman , daj źródło tych danych.

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v