Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał:

,,Wybory" przewodniczącego PO🤣🤦‍♂️

Takie same "wybory" jak "wybory" prezesa PiS xD Jedyna możliwość na brak wygranej Kaczyńskiego, to jego śmierć xD 

Chyba nie usłyszeli – Związek zawodowy "Solidarność" protestował w Luksemburgu przeciwko zamknięciu kopalni Turów. Niepotrzebnie! Chyba nie usłyszeli jak premier Morawiecki jeszcze w maju mówił, że sprawa jest pozytywnie załatwiona

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ale tu trzeba płakać a nie cieszyć się. Ta banda debili z rządu skłóciła nas chyba z całym światem. Jedynie Węgrzy chcą jeszcze jako tako z nami rozmawiać, ale to też różnie bywa, za bardzo na nas się nie oglądają, jak im Unia kasę da pod warunkiem, że Węgrzy nas nie poprą, to Węgry wezmą tą kasę i się na polaczków wypną 4 literami.

lepsze to niż zgoda bicie prawdy jak ktoś nas oczernia ... Komorowski bił brawo za polskie obozy zagłady  .... Tusk to samo 

ciebie też fhuja wszyscy biorą i siedzisz cicho w imię znajomości ? 

Opublikowano

16  lat  temu  Polacy   pokazali    donaldowi  któremu  marzyło  się zostać  Prezydentem RP  środkowy  palec   :D  :D  :D  

comment_Ly9EzcEEkjTjsqMI5NdAeJSQ94T4gFHU

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Denwer napisał:

16  lat  temu  Polacy   pokazali    donaldowi  któremu  marzyło  się zostać  Prezydentem RP  środkowy  palec   :D  :D  :D  

A komu pokazano środkowy palec w 2010 ?? 

Marzył się Kaczyńskiemu Jarkowi prezydent, ale z bulem przegrał xD 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, galan99 napisał:

Obstawiamy będzie ciekawie starcie baby kontra - Bąkiewicz .

Kobiety wygryzą Bąkiewicza? Szykuje się pojedynek o 11. listopada .

Tu raczej wiadomo kto wygra, Bąkiewicz ma lepszą wprawę w rzucaniu kostką, obsłudze bejsbola i kastetu, z policją pod stadionem tez nie raz się zmierzył, zasłona dymna z rac to też nie problem. A i jak trzeba, to jego żołnierze zrobią tzw. tulipana z butelki po swoim ulubionym napoju xD 

I takie coś jest finansowane z budżetu państwa, z naszych podatków idzie kasa na tą faszystowską swołocz stadionową.

Opublikowano
5 godzin temu, Roman176 napisał:

co ty za bzdury opowiadasz 600 płaci tylko jedna firma powyżej 620 /650 

swierkot ile placi ??  ktoer tak placa blisko malopolski? moze oplaci sie zawiezc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v