Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jak za czasów PIS to jeszcze powiedzą ci że to i tak mało i prawie za darmo robią

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

jak za czasów PIS to jeszcze powiedzą ci że to i tak mało i prawie za darmo robią

sie ludzie ceeenią tera....

Opublikowano

Po części to wina każdego z was, wystarczy nie głosować na kłamców. Oszukali = nie ma głosu, demokratyczny przesiew. Ale co zrobić jak w Polsce rządzi ten co więcej obiecuje, zresztą nie tylko w Polsce. Patrząc na elity polityczne ostatnich dziesięcioleci, to te same mordy w różnych barwach.

Opublikowano
48 minut temu, pafnucy napisał:

@Denwer, dlaczego ci ludziowie tak dużo zarabiają? też bym chciał...

cza  było  się  uczyć   a nie  w szkołe  kamieniami  rzucać ;)  tyraz tylko  cuśkawki  ci  zostało uprowiać   :D :P  :D  :P  

Opublikowano
5 minut temu, akmaly napisał:

Po części to wina każdego z was, wystarczy nie głosować na kłamców. Oszukali = nie ma głosu, demokratyczny przesiew. Ale co zrobić jak w Polsce rządzi ten co więcej obiecuje, zresztą nie tylko w Polsce. Patrząc na elity polityczne ostatnich dziesięcioleci, to te same mordy w różnych barwach.

Podaj nazwiska nieskazitelnych następców .

5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Hahahhah, włącz coś innego niż TVP xD 

Nie trafiłeś , Polsat .

Opublikowano
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Podaj nazwiska nieskazitelnych następców

Nie chodzi o nazwiska a podejście, głosowanie na tych samych kończy się tym co mamy, czyli partyjnymi skoczkami. Trzeba dawać szansę tym co jeszcze jej nie mieli, zawiodą to inni i tak w koło aż ktoś w końcu zrozumie że suweren ma głos.

Opublikowano
1 minutę temu, akmaly napisał:

Nie chodzi o nazwiska a podejście, głosowanie na tych samych kończy się tym co mamy, czyli partyjnymi skoczkami. Trzeba dawać szansę tym co jeszcze jej nie mieli, zawiodą to inni i tak w koło aż ktoś w końcu zrozumie że suweren ma głos.

Nie wykonalne bo zmiana na innych co 4 lata nic nie da , wiedząc że będą odchodzić będą kraść na potęgę .

Opublikowano
11 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Nie wykonalne bo zmiana na innych co 4 lata nic nie da , wiedząc że będą odchodzić będą kraść na potęgę .

Słaby argument - niby Ci co są od lat nie kradną? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v