Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał:

jazda po pijanemu bez prawo jazdy bez oc i przeglądu potracenie kobiety i poniosła śmierć to niewinność ? 

6 lat reformy sądownictwa i sądy nadal nie działają tak jak powinny ?? Oj coś ten Ziobro się o*ierdala xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
21 minut temu, Roman176 napisał:

gdyby tusiu rządził nie pozwolił by mieć taniej niż niemcy a taki głupek tego nie zrozumie , jak to jest mieć najtańszą paliwo w eu i pier**lić ? 

bo taki gamoń jak Ty usłyszał taką narrację w tvp o najtąńszym u nas paliwie w europie i to powtarza z uporem maniaka kompletnie odcinając się od faktów

to jest typowe dla pisogłupków że nie mogą uwierzyć że pis im podatków doładował w tym paliwie niż ten zły tusk 😂

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ah Ty o Najsztuba pytasz. Plecy ma to nie siedzi ;) Hajto też nie siedzi. 

A Sasin czemu nie siedzi ?

ostatni ma immunitet ? a propo znasz jakiegoś polityka co siedzi ? 

Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

bo taki gamoń jak Ty usłyszał taką narrację w tvp o najtąńszym u nas paliwie w europie i to powtarza z uporem maniaka kompletnie odcinając się od faktów

to jest typowe dla pisogłupków że nie mogą uwierzyć że pis im podatków doładował w tym paliwie niż ten zły tusk 😂

pisałem już ze Internet należy do inteligentnych  można sprawdzić tak jak twojej parti hejterzy co okradają zdjęcia foty i różne publikacje na twoje memy i to z różnych krajów

to jest dno można upaść niżej ?  

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał:

jazda po pijanemu bez prawo jazdy bez oc i przeglądu potracenie kobiety i poniosła śmierć to niewinność ? 

Daj jakiś artykuł albo dwa na potwierdzenie. Ja znalazłem tylko info że potrącił na trzeźwo bez prawka a babcia żyje i ma sie dobrze.

Jesli piszesz o tym wypadku to znaczy że jestes debilem i nie umiesz czytac. Piotr Najsztub. Wypadek dziennikarza. Wyrok SN ostateczny (interia.pl)

Opublikowano

No właśnie ja też szukałem info o śmierci jej i nigdzie nic nie znalazłem. 

2 minuty temu, Roman176 napisał:

a czemu mi to piszesz ? 

No chcesz wsadzać Najsztuba. Sasin otwarcie odjebal numer na nie mała kwotę i nawet tego nikt nie komentował. 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał:

Daj jakiś artykuł albo dwa na potwierdzenie. Ja znalazłem tylko info że potrącił na trzeźwo bez prawka a babcia żyje i ma sie dobrze.

Jesli piszesz o tym wypadku to znaczy że jestes debilem i nie umiesz czytac. Piotr Najsztub. Wypadek dziennikarza. Wyrok SN ostateczny (interia.pl)

miała się dobrze hehe po wypadku zebrami 77latka która nie stała już z łózka po 2 latach zmarła 

Przed chwilą, szymon09875 napisał:

No właśnie ja też szukałem info o śmierci jej i nigdzie nic nie znalazłem. 

niezmarła bezpośrednio z winy wypadku 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ty musisz ciagle udowadnaić jakim idiotą jesteś? Baba umarła 2 lata po wypadku w wieku 79 lat . No k**wa , rzecz nie spotykana🤣

Nc też nie pisza że był pijany a ty tak twierdzisz🥴

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

jeśli po wypadku przestała sie tak ruszać to jest 77 lat noga nawet złamana się nie zrośnie dobrze 

Przed chwilą, Ulman napisał:

Ma odpowiadać bo tak się Romanowi wydaje i kropka. Lud zawszy wi lepij

czyli jest niewinny ? 

Opublikowano

no a ile dźwigali i jak był wtedy bum ? 

1 minutę temu, Ulman napisał:

No i co?

Alkoholik i ćpun. To okoliczności łagodzące.

Czy to oznacza, że redaktor Najsztub może już poruszać się pojazdami zmechanizowanymi bez uprawnień do prowadzenia pojazdu oraz ważnych przeglądów technicznych auta i ubezpieczenia OC?

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał:

jeśli po wypadku przestała sie tak ruszać to jest 77 lat noga nawet złamana się nie zrośnie dobrze 

czyli jest niewinny ? 

Babcia moja w wieku 82lat miała proteze stawu biodrowego wstawiana i po pół roku chodziła sama więc to nie reguła ;)

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał:

no a ile dźwigali i jak był wtedy bum ? 

Alkoholik i ćpun. To okoliczności łagodzące.

Bum to był na całym swiecie i żadna w tym zasługa prezesika. 

Był pijany albo na haju? Czy znowu kłamiesz? Możesz potwierdzić że sąd zastosował złagodzenie właśnie ze względu na to?

Opublikowano
53 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

W takim burdelu wygrał wszystkie wybory i na przyszłe też wygra , jak to wytłumaczysz , ten fenomen Kaczyńskiego ?

Ja tam mam wytłumaczenie, ale nie nadaje się do publikacji na tym forum. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v