Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
28 minut temu, jacus napisał:

skad wiesz ze go nie sprowadzi ??🤣 zawsze sie smieje z takich ze jesli tecza zawsze kojarzy im sie z seksem to cos jest na rzeczy. po ostatniej burzy byly az 3 we fragmentach az dziw ze potem ze swoja stara a nie z kolega😭.

najsmieszniejsze jest to ze podobno sa dwie tecze-jedan ma inne kolory niz druga , agrest jak odrozniasz jedna od drugiej ?? bo ja ni  wuja.

Nie sprowadzi.

A kojarzy mi się z nachalną promocją, która mnie denerwuje, czy to lgbt, weganizm, czy mediaexpert 

Co za dużo to niezdrowo.

Opublikowano

jeszcze raz obejrzalem ten pasek ramki a dla pewnosci jeszcze drugi raz i zadnego biedronia a nawet teczy tam nie widze- kurna, kilka roznych kolorow i nic wiecej...........chyba zboczony jestem 😛.

Opublikowano
Agrest napisał:

28 minut temu, jacus napisał:

skad wiesz ze go nie sprowadzi ??🤣 zawsze sie smieje z takich ze jesli tecza zawsze kojarzy im sie z seksem to cos jest na rzeczy. po ostatniej burzy byly az 3 we fragmentach az dziw ze potem ze swoja stara a nie z kolega😭.

najsmieszniejsze jest to ze podobno sa dwie tecze-jedan ma inne kolory niz druga , agrest jak odrozniasz jedna od drugiej ?? bo ja ni  wuja.

Nie sprowadzi.

A kojarzy mi się z nachalną promocją, która mnie denerwuje, czy to lgbt, weganizm, czy mediaexpert 

Co za dużo to niezdrowo.

Jeszcze Jehowi - o tych zapomniałeś...

mirro napisał:

To ja też w tym temacie.😂 

Marusia jak łania wysoko pęciny unosi, cieszy się słońcem, oczka ku niebu wywraca... Co prawda nie widać ale jak to chłopak to ma fart że to nie radiotelefonistka....

Opublikowano (edytowane)

A wiesz, jehowych już parę lat nie widziałem. 

Kiedyś dwa razy do roku zelówki butów zdzierali.

Weganizm to bardziej hardcorowy wegetarianizm. 

Wychodzi że jak już Spurkowa wytępi hodowlę mleczną to pić będziemy mleko owsiane. 

Braknie gleby na pszenicę🤣

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)
Dnia 18.10.2021 o 14:21, Agrest napisał:

Nie sprowadzi.

Co za dużo to niezdrowo.

Tak 👏👍 

A ja tylko dodam 👇

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

ŚWIAT jest piękny tylko zamieszkują go pojebani ludzi , psychole i tak samo w Niemczech sędziów wybierają Politycy i odwołują tak samo politycy ale pozostałym krajom juz tak k**wa nie wolno . h*j z takim prawem Unii Niemcy ponad wszystko .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A to już Putin Merkel i Łukaszenka i Tusk nie są  na pierwszym miejscu? A może  na pierwszym miejscu jest ex aequo  z 20 tys osób a może nawet reszta świata😂

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

A to już Putin Merkel i Łukaszenka i Tusk nie są  na pierwszym miejscu? A może  na pierwszym miejscu jest ex aequo  z 20 tys osób a może nawet reszta świata😂

On dla ciebie już nie długo będzie dużo gorszy od Putina a Tusk i Merkel grają z nim do jednej bramki . Jedynym ratunkiem w przyszłości dla Polski jest wymówić pakiet klimatyczny i powoli wyjść z UE .

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

jest wymówić pakiet klimatyczny i powoli wyjść z UE .

I to po cichu żeby nawet nie zauważyli, że nas nie ma.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Tak 👏👍 

A ja tylko dodam 👇

Screenshot_2021-09-02-17-41-04-48_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

No akurat w pkt 4 to muszę stwierdzić że niektórzy chyba dokonali takiego wyboru "człowiek" to o nich ciężko powiedzieć. 😂

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Taaa? I co jeszcze ciekawego wymyślisz? 

W czym będzie gorszy od Putina i w co grają z nim Merkel i Tusk?

Putin nie wpieprza się mi do pieca i pola np. a Merkel i Tusk grają z nim na obalenie nie wygodnego dla eurokratów Pisu.

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Uwzieli się na nią ci zmotoryzowani zamachowcy

Eeeee tam, jak ktoś jeździ po autostradzie wolniej jak ciężarówki, to wcześniej czy później ktoś musi mu dupsko skasować.😂

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Putin nie wpieprza się mi do pieca i pola np. a Merkel i Tusk grają z nim na obalenie nie wygodnego dla eurokratów Pisu.

Bbbuuuuchaaaachaaaa !!! Syndrom oblężenia ma sie doskonale😆

A czemu maja tych baranów obalać? Oni nic nie znaczą a jedynie drą ryj i się awanturują.

Opublikowano
20 minut temu, Ulman napisał:

Bbbuuuuchaaaachaaaa !!! Syndrom oblężenia ma sie doskonale😆

A czemu maja tych baranów obalać? Oni nic nie znaczą a jedynie drą ryj i się awanturują.

Po 6 latach nie widzę następców tych baranów , i co ty na to ?

Opublikowano
6 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Po 6 latach nie widzę następców tych baranów , i co ty na to ?

I co ja na to? To proste - ty nie zobaczysz innych mozliwości nawet za 30 lat tak samo jak nie widzisz mozliwości ze ziemia jest okragła i  nie masz świadomości ze jesteś lewicowcem. Po prostu wierzysz w bzdury i urojenia a nie zdrowe zmysły i logiczne myslenie

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Po 6 latach nie widzę następców tych baranów ,

Choć z drugiej strony to wychowali już stado swoich następców. A ich wychowankowie będą robić tego, czego nauczyli ich mistrzowie. I będą tak samo nie reformowalni a ponieważ już poznali smak korytka, to buta weźmie i tak górę nad rozsądkiem. 

I tu wraca hasło "J..ć PiS", A dlaczego? Bo PiS nie j..any staje się toksyczny. Tak po prawdzie to można tam wstawić nazwę dowolnej partii.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano

W konfederacji widzisz światełko?

Zupełnie poważnie pytam, bo szukam kogoś kto ociepli stosunki z Putinem, twardo będzie z Unią postępował, socjal może zabrać. Dużych wymagań nie mam.

To do Ulmana

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v