Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał:

To ja już  wczoraj pisałem jak patolstwo PISowskie transmitowało mszę  w 8 rocznicę  śmierci seniorki Kaczyńskiej. No ale jak zidiocenie to na maxa - jak widzę nowym kaznodzieją został Jaruś i judzi ciemnotę z ambony. Kto go tam w ogóle wpuścił? Potem się dziwią ze się ludzie od kościoła odwracają....... Albo naczelnikowi na dekiel sądzi że starości albo z jakiś powodów musi w ten sposób sektę mobilizować. 

Ciekawe co będzie następne - urodziny kota, kolejny ślub bratanicy a może transmisja z jej wyjazdu z kolejnym facetem? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Ulman napisał:

To ja już  wczoraj pisałem jak patolstwo PISowskie

,,patolstwo,,  to  jest  u ciebie  na wschodzie 

139070109_464209851257951_53819899783119

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Kaczelnik ma racje że zło atakuje nasz kraj i tym złem są kaczysci z pisu 🤕

Opublikowano

Wg PIS jak się siedzi w osobnych pokojach w hotelu to grozi epidemią a gdy ludzie się tłoczą w marketach to jest bezpiecznie. Gdyby siedzieli w restauracjach zachowując odległość to też byłoby bardzo niebezpieczne zachowanie. Najgorsi są głupi i pracowici.

• Like 1
Opublikowano

A ludzie przecież głupi i ciemni co Adamowicza przez tyle kadencji na prezydenta wybierali 🤣

Opublikowano

Ja pierd.... Odkąd Finkelstein spersonifikował wroga publicznego Węgier na Sorosu. Numer jest powielany do wyrzygania. Aby tylko odwrócić uwagę i zrobić na tym poparcie. Ciekawe jaki byłby efekt odstawienny w Polsce? Gdyby odciąć PiS od spindoktorów tak na dwa tygodnie...

Opublikowano

@Ulman dokładnie tak. jak się pójdzie do marketu i zobaczy że tych ludzi wchodzących nikt nie pilnuje ile weszło na sklep, nikt nie sprawdza czy ludzie dezynfekują ręce, dozownik płynu do dezynfekcji jest w postaci jak zwykłe mydło łazienkowe z pompką  i w dodatku jest pusty, parking pod sklepem pełny a ochroniarz pilnuje tylko żeby ktoś czegoś nie ukradł  to dokładnie widać jak rząd krzywdzi inne branże zabraniając im otwarcia

Opublikowano

Może w następnych wyborach będzie startował na prezydenta starahowic 🤣

ErtzJxQXMAYpohc?format=jpg&name=900x900

Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

Wg PIS jak się siedzi w osobnych pokojach w hotelu to grozi epidemią a gdy ludzie się tłoczą w marketach to jest bezpiecznie. Gdyby siedzieli w restauracjach zachowując odległość to też byłoby bardzo niebezpieczne zachowanie. Najgorsi są głupi i pracowici.

według  Niemców  też  bo  u nich  tak  samo  wszystko  pozamykane  jak  u nas  ;)

Opublikowano (edytowane)

macie brak zajecia .  marketów nie da się zamknąć bo ludzie muszą jeść a ograniczenia są tam gdzie się da wprowadzić choć nie które branżę można by otworzyć napewno stoki powinny działać , ale same stoki bez otwarcia noclegów to też lipa .z drugiej strony  była gospodarka otwarta i szpitale były na skraju wydolnośći lub nawet niewydolne 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

Z mapy wynika ze hotele dla biznesu sa otwarte. Mapa kłamie czy ty kłamiesz? 

Jak sie tak wzorujesz na Niemcach to uchodźców zacznij sprowadzać.

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
Opublikowano

Chłopie chodzi o to że tych marketów nikt nie pilnuje jak marcu czy kwietniu . po za tym że ludzie mają maski na twarzach nie ma żadnej różnicy między styczniem 2020 a 2021

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał:

macie brak zajecia .  marketów nie da się zamknąć bo ludzie muszą jeść a ograniczenia są tam gdzie się da wprowadzić choć nie które branżę można by otworzyć napewno stoki powinny działać , ale same stoki bez otwarcia noclegów to też lipa .

Jesli tłumy w marketach nie sa zagrożeniem , zakłady i budowlanka pracuje normalnie to jakim starsznym zagrożeniem jest siedzenie w hotelach w oddzielnych pokojach? Na zachodzie też lockdowny ale tylko nasi kretyni zamkneli hotele dla biznesu.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Jak sie tak wzorujesz na Niemcach to uchodźców zacznij sprowadzać.

niemcy miały ten komfort żę miały uchodzców z panstw postkomunistycznych z polski , bułgari itp prawie jedna kultura słowiańska my sprowadzamy ukrainców bo tylko oni są na tyle głupi żęby tu jeszcze pracować 

5 minut temu, racyl napisał:

Chłopie chodzi o to że tych marketów nikt nie pilnuje jak marcu czy kwietniu . po za tym że ludzie mają maski na twarzach nie ma żadnej różnicy między styczniem 2020 a 2021

jest róznica zten obecny wirus łatwiej zaraża co widać po statystykach w europie czy brazyli 

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

zamkneli hotele dla biznesu.

I  co biznes  upadnie  przez  to  🤣😂    

138286569_3570573886323122_3137563465199

Opublikowano (edytowane)

tak serio to jakoś niw idziałem azjatów lub  czarnoskórych  w firmach budowlanych lub w firmach z sektora rolnego a jest ich sporo ale głownie w handlu 

Edytowane przez jarecki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v