Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jarecki - jak obejść jak wyraźnie napisane, że idą zgodnie z prawem? Poza tym drzwi do lasu nie wstawisz. Ja mam trochę inne odczucia - mam wrażenie, że robią to specjalnie aby gdy ktoś się porządnie wqrwi i zarząda kompensacji powiedzieć: "ale myśmy nie zakazywali"

Co do Szwecji. Trzeba pamiętać, że wojna zmieniła swoje oblicze.

Opublikowano

Bo lud uważa że nie jest ważne prawo tylko jak naczelnik powiedział stoki to miał na mysli wszystkie górki z których mozna zjechać i zakazał przemieszczania się na nić z góry na dół. Kto się czepia ten wrogiem narodu, rządu i pewnie jest pazernym prywaciarzem który obchodzi prawo

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, DTaras napisał:

Ja mam trochę inne odczucia - mam wrażenie, że robią to specjalnie aby gdy ktoś się porządnie wqrwi i zarząda kompensacji powiedzieć: "ale myśmy nie zakazywali"

Czyli podejrzewasz jakieś przebłyski instynktu?

Opublikowano (edytowane)

W listopadzie czytałam, że w rejonie naszego morza były ćwiczenia amerykańsko-szwedzkie, następnie jeden z okrętów cumował w Gdyni, ten który wcześniej uderzał w Syrii. Zresztą normalka.

minister spraw zagranicznych Iranu Mohammad Dżawad Zarif. "Pompeo żałośnie kończy swoją katastrofalną karierę kolejnymi kłamstwami, które podżegają do wojny" - napisał na Twitterze. "Nikt nie daje się oszukać. Wszyscy terroryści z 11 września (2001 r., którzy zaatakowali USA) przybyli z ulubionych miejsc (sekretarza Pompeo) na Bliskim Wschodzie; ŻADEN z Iranu" - podkreślił Zarif. Większość zamachowców z 11 września pochodziła z Arabii Saudyjskiej, sojuszniczki USA w regionie.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Pompeo-Al-Kaida-ma-obecnie-nowa-baze-Iran-Teheran-to-fikcja-8035720.html

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
5 godzin temu, henio2 napisał:

Nie chodzi o zbiórka a upolitycznienie jej ponadto nie każdy sprzęt z serduszkiem został zakupiony że środki WOŚP a już na pewno nie jest ich własności a jak się co niektórym wydaje 

U rydzyka to co jest za zebrane od ludzi pieniądze to jest odgrodzone ponad 2 metrowym płotem i nikt nie ma do tego dostępu 🤣

Jakby rydzyk zabrał się za zbieranie na sprzęt medyczny dla służby zdrowia to dopiero by go było co nie miara 🤣

Opublikowano
15 godzin temu, henio2 napisał:

No stracił bo lewakom nie spodobało się jego poglądy tak będzie wyglądała wolność słowa w wykonaniu obrońców demokracji ale już Premier porządek z tym robi

juz to widze oczyma duszy jak byly prezes miedzynarodowego banku robi porzadek z przyjaciolmi od sowy , chyba ze piszesz o tym porawdziwym premierze co zrobic porzadek moze w ..kuwecie😛

14 godzin temu, Denwer napisał:

139493767_3316147245155996_1808153713261

a ktoz go zrobil vice-prezesem sadu ??? czyzby zero z kolegami ?

Opublikowano

No   taką  zimę  to  ja rozumiem  -20  ah  pięknie😍.     Zaraz  niektórzy  zaczną  płacz😥  że  zboże  wymarznie  czy rzepak 😂😂

137624706_3570021916378319_9201603498514

Opublikowano
11 godzin temu, galan99 napisał:

Że Rosja będzie wydobywać Ropę na Syberii jak Gaz łupkowy a to zanieczyści wodę na Syberii .

A ja durny myślalem że chodzi Ci faktycznie o dozbrajanie się Skandynawii.

Opublikowano
28 minut temu, racyl napisał:

może na podlosiu masz te -20C 🤣 u mnie -11C

Nie  w Kujawsko  Pomorskie 🤩🤩

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

No   taką  zimę  to  ja rozumiem  -20  ah  pięknie😍.     Zaraz  niektórzy  zaczną  płacz😥  że  zboże  wymarznie  czy rzepak 😂😂

Co ci wymarznie przy tej ilości śniegu? Nie kompromituj się 

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, Ulman napisał:

Co ci wymarznie przy tej ilości śniegu? Nie kompromituj się 

Naucz  się  czytać   poco  się  kompromitujesz 😂😂.  Nigdzie  nie  pisałem  że mi   zboże  wymarznie czy rzepak  🤣.  

2 godziny temu, Denwer napisał:

Zaraz  niektórzy  zaczną  płacz😥  że  zboże  wymarznie  czy rzepak 😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v