Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mariusz2903 napisał:

Jacy wielkoduszni , weście dzieci do własnych domów i wtedy piszcie o bydlakach z PISu , nasłuchacie się lewackich głupot i popieracie KGB .

Jedyną przeszkodą ku proponowanemu rozwiązaniu jest postępowanie naszych władz z tymi ludźmi. To Mariusz, co jeszcze napiszesz?

Takie mam pytanie - Rumuńskie grupy stają się problemem w Polsce. Ukraińcy generują własne struktury a Wy nadal cykacie się Islamu?

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Nie lubię .

co prawda zadnego na oczy nie widzial ale wystarczy ze strasza go duchy poprzednich wlascicieli jego wlosci,

ziemkiewicz zamkneli-w sumie dobrze.

tylko jedno mnie dziwi -corke wydal na pastwe angielskich lewakow, jeszcze ja tam w oksfordzie na lgbt a nawet q przerobia. tyle jest w polsce pszenno-ziemniaczano-buraczanych uczelni, na kul-u by ja zotwartymi reka przyjeli.

chyba ze wie ze te jego madrosci tylko dla polskich glupkow ,a dziecku trzeba zapewnic prawdziwa przyszlosc na zgnilym zachodzie ??

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, DTaras napisał:

W tamtym czasie dziecko nie miało skąd pomocy dostać. Kryteria były jednoznaczne. Tu kryteria to wyobraźnia i opcje a i tak korzystamy z rozwiązań dla czasów gdzie niema człowieczeństwa.

Za tą całą sytuacją na granicy stoi KGB białoruskie i rosyjskie, czekają na błąd Polaków a wplątywanie tam dzieci to wiadomo gra na emocjach , ja się dziwie że lewacy nienawidzą dzieci nienarodzonych i chcą je zabijać a podesłane przez Łukaszenkę chcą chronić  możesz mi to wytłumaczyć ?

Edytowane przez Mariusz2903
  • Haha 1
Opublikowano

a prawacy zajmuja sie tylko nienarodzonymi a inne je nie obchodza- nie liczac niektorych ksiezy .

w jakim kraju my zyjemy jesi nawet uchodczy nie chca u nas mieszkac tylko od razu do niemiec ??? jak zyc premierze,jak zyc.......

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

a prawacy zajmuja sie tylko nienarodzonymi a inne je nie obchodza- nie liczac niektorych ksiezy .

w jakim kraju my zyjemy jesi nawet uchodczy nie chca u nas mieszkac tylko od razu do niemiec ??? jak zyc premierze,jak zyc.......

A 500 + przez 18 lat to nic ?

'

'

Opublikowano

Założył że Tusk, Czarzasty, Kosiniak i Korwin w przyszłości nie zabiorą

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Mariusz2903 napisał:

A 500 + przez 18 lat to nic ?

Nie wiedziałem, że 500+ w 2003 roku wprowadzono xD Nie wiedziałem, że to SLD wprowadziło 500+ xD Ciekawych rzeczy tu się można dowiedzieć ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
20 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Za tą całą sytuacją na granicy stoi KGB białoruskie i rosyjskie, czekają na błąd Polaków a wplątywanie tam dzieci to wiadomo gra na emocjach , ja się dziwie że lewacy nienawidzą dzieci nienarodzonych i chcą je zabijać a podesłane przez Łukaszenkę chcą chronić  możesz mi to wytłumaczyć ?

bo jestes na tyle ....pi że nie odróżniasz zdrowych kilkuletnich dzieci od tych co nawet nie wiadomo czy się urodzą zdrowe i będą żyć

Opublikowano
23 minuty temu, Mariusz2903 napisał:

Przyjmę jedno z tych dzieci z granicy pod swój dach, jak ty zajmiesz się jednym z tych z Zespołem Down'a albo z innymi ciężkimi wadami genetycznymi.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, pafnucy napisał:

czemu tylko jedno? a rodzice? rozłączyć rodzinę chcesz?

A rodzice pielić truskawki, żeby na jedzenie dla dzieciaka i dla nich było, to nie Niemcy, tu socjalu nie ma, na życie trzeba zarobić xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

5 minut temu, pafnucy napisał:

czemu tylko jedno? a rodzice? rozłączyć rodzinę chcesz?

A rodzice pielić truskawki, żeby na jedzenie dla dzieciaka i dla nich było, to nie Niemcy, tu socjalu nie ma, na życie trzeba zarobić xD 

Jak im załatwisz formalności w dwa miesiące to i Ci opielą Twoje truskawki. Potem pojadą gdzie im lepiej czyli od większego miasta w okolicy po nawet i Niemcy. Znam Tunezyjczyka co prowadzi interes w mojej okolicy. Rozstał się z tutejszą bo dzieci mieć nie chciała i zaimportował sobie z Tunezyjskiej wioski. Nie było to proste bo musiał w Tunezji się żenić. To teraz pomyśl jak góral z Iraku może się dostać do Europy.

Mariusz2903 napisał:

A tak naprawdę to za los tych dzieci nie odpowiada ani Kamiński ani SG tylko ci co wzięli za to pieniądze i ich przewieźli na naszą granicę .

Błąd. Odkąd zaewidencjonowały je nasze służby to już odpowiadają one.

Opublikowano

kaczystan to parodia prl-u.. 

jakze niedawno bo 30 lat temu to polacy koczowali na granicach cywilizowanego swiata. na turystycznych wizach jechali do lepszego swiata, koczowali w polach kukurydzy, rozwalali obozy dla uchodcow, nielegalnie przekraczali zasieki na granicach... tysiace tak ucieklo za chlebem .

jaruzelski z brezniewem toczyli wojne hybryddowa, z niemcami,austria,szwecja,dania, francja...

Opublikowano (edytowane)

Ty jesteś parodią samego siebie,jełopku roztropku.Jaruzelski z Breżniewem sprowadzali samolotami emigrantów i przeganiali lufami karabinów przez granicę?To Polacy z własnej woli ,zatrzymywani siłą w kraju ,emigrowali na zachód a nie siłą byli wyrzucani pod lufami karabinów,mędrku.

9 godzin temu, jacus napisał:

kaczystan to parodia prl-u.. 

jakze niedawno bo 30 lat temu to polacy koczowali na granicach cywilizowanego swiata. na turystycznych wizach jechali do lepszego swiata, koczowali w polach kukurydzy, rozwalali obozy dla uchodcow, nielegalnie przekraczali zasieki na granicach... tysiace tak ucieklo za chlebem .

jaruzelski z brezniewem toczyli wojne hybryddowa, z niemcami,austria,szwecja,dania, francja...

Edytowane przez witejus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v