Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Denwer - czyli jednak nic rząd w tym nie pomaga jak wynika z Twojego posta. Możliwe zatem z Tuskiem czy bez to jednak kwestia koniunktury? Czy możliwe jest, że zarabiasz więcej bezwartościowego papieru? Chcesz to Ci dam namiar na firmę. Będziesz stał zmianę z gaśnicą i dostaniesz jakieś 12 tys. zł w Koronie Norweskiej. Możesz też wykazać się w spawaniu...

Opublikowano
27 minut temu, Denwer napisał:

Tak  samo  wszystko  zależy  od  umiejętności  nie  wykształcenia.  Wielu  rolników  pracuje  np  jako  spawacz  ślusarz  tokarz   wykształcenia  nie  mają  zostali  przyuczeni  i  zarabiają   bardzo  dobrze.  

Kuzyn  w firmie  zatrudnia  bodaj  10  rolników    pracują  jako  ślusarz  inni  na   frezarkach CNC  także  kwestia  tylko  chęci  i  motywacji.

i on im płaci po 3 tys ?🤣

Opublikowano
8 minut temu, DTaras napisał:

Chcesz to Ci dam namiar na firmę. Będziesz stał zmianę z gaśnicą i dostaniesz jakieś 12 tys. zł w Koronie Norweskiej. Możesz też wykazać się w spawaniu...

Nie   dzięki.  Nie  szukam  pracy   wystarczy  mi  to  co mam w zupełności 

Opublikowano

Aaaaaa może mi ktoś wyjaśnić po kiego ciula są te rejestracje przedwstępne? Po ch*ja to centralne sterowanie? Nie można do tego wykorzystać administracji samorządowej i choćby sołtysów?

• Haha 1
Opublikowano

A jak sołtysi z PSL ? 🤣🤣 to im by przypadła cała zasługa 😁

Opublikowano

kuźwa może ja nie rozumiem, ale na infolinii automat pieprzy w koło to samo. elektronicznie łatwiej, ale żeby się zarejestrować trzeba mieć profil zaufany. w tym celu dzwoń na tą samą infolinię żeby automatu posłuchać... sukces kuźwa znowu sukces!:D

Opublikowano
40 minut temu, pafnucy napisał:

jakoś na pierwszą się zapisać nie można.

To  kiepski  z ciebie  zawodnik    kuzyn  zarejestrował   swoich  rodziców  bez  problemu  tylko  pesel  i  kod  pocztowy  no  i numer telefonu 

34 minuty temu, mirro napisał:

Aaaaaa może mi ktoś wyjaśnić po kiego ciula są te rejestracje przedwstępne? Po ch*ja to centralne sterowanie? Nie można do tego wykorzystać administracji samorządowej i choćby sołtysów?

Ta  może  jeszcze  radę  parafialną  większej głupoty  nie  mogłeś  wydumać 

Co to by był  za  chaos  jak by  zrobili  jak  piszesz    pomyśl  zanim  coś  napiszesz 

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

To  kiepski  z ciebie  zawodnik 

taaaa jasne.

Opublikowano

trochę  techniki   i  się  gubisz   nie  dobrze  nie  dobrze 

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

trochę  techniki   i  się  gubisz   nie  dobrze  nie  dobrze 

słuchanie automatu mocno skomplikowane nie jest.

Opublikowano

trzeba było powiedzieć że jesteś działaczem PIS i od razu ktoś by poderwał słuchawkę 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

słuchanie automatu mocno skomplikowane nie jest.

to  bez  internety   się  zapisz  jak  tak  ci  pilno.

co  zrobisz   jak  jednym z powikłań  okaże  się  impotencja  :ph34r:

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

to  bez  internety 

no gadam że cza profil i znowu spotkanie z automatem. durnota w pisie i tyle!

Opublikowano (edytowane)

@pafnucyto  ty  nie  masz  profilu  zaufanego    jeszcze  😱

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v