Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie kazania to idź do kościoła głosić.... Ale coś mi wygląda że nie masz ku temu ani wykształcenia ani kompetencji... Bo gdybyś miał to byś wiedział że to nie miejsce na takie dyrdymały. Bóg nie potrzebuje takich frazesów z ust fałszywych  i samozwańczych proroków 

3 minuty temu, akooo napisał:

Gdy ktoś nie stawia Pana Boga na pierwszym miejscu to nic nie jest na swoim miejscu i mamy co mamy. Proponuję zacząć od siebie na początek wprowadzić kulturę debaty. Czas iść sobie z tego tematu i nie pluskac w tym szambie jakie się tu wylewa co polecam każdemu. Gdyby każdy miał Boga na pierwszym miejscu to już byśmy żyli w namiastce raju jaki jest dla nas przygotowany przez Pana Boga tylko trzeba na niego zasłużyć

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ulman napisał:

Jeśli wiesz o przestępstwie co sam przyznałeś a nie zgłaszasz organom to zatajasz.

Nic  nie  zatajam  wiedza  dostępna publicznie.

4 minuty temu, Ulman napisał:

Mozesz mnie oswiecić jaka ja mam wiedze i co mogę  zgłosić? 

A co czytać  nie potrafisz  ???

Koleś przyznał że  pobierał  próbki  ziemi   sąsiada  zakwaszonej  i  podawał  to  do  badań  jako  swoją  aby wyłudzić   pieniądze  z  rządowego programu  dopłat  do wapnowania  gleb.

242025839_921718422057820_79316798064118

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Jesli nie to zatajasz przed organami nie informując ich o przestępstwie.

Informacja PUBLICZNA    nie rób  z siebie  większego  idi*ty  niż  jesteś   :D  :D  :D.  Ty  o  niej też  wiesz  jak i  moderatorzy  i to oni  powinni  to zgłosić 

242299697_101130512331866_61634392059465

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Nic  nie  zatajam  wiedza  dostępna publicznie.

A co czytać  nie potrafisz  ???

Koleś przyznał że  pobierał  próbki  ziemi   sąsiada  zakwaszonej  i  podawał  to  do  badań  jako  swoją  aby wyłudzić   pieniądze  z  rządowego programu  dopłat  do wapnowania  gleb.

242025839_921718422057820_79316798064118

Ja tam do wędkarstwa nic nie mam. W USA w trakcie szkolenia policji każdy policjant doświadcza na sobie użycia paralizatora. Aby poczuć osobiście co funduje zatrzymanemu. Jest to część szkolenia. Proponuje więc każdemu wędkarzowi haczyk w gębę i potem próbę jego wyjęcia samodzielnie lub przez kogoś. By wiedział co funduje rybce.

1 minutę temu, Denwer napisał:

Informacja PUBLICZNA    nie rób  z siebie  większego  idi*ty  niż  jesteś   :D  :D  :D.  Ty  o  niej też  wiesz  jak i  moderatorzy  i to oni  powinni  to zgłosić 

Masz jakąś informacje o przestępstwie to donoś. To, ze ktoś coś napisał na forum tonie znaczy, że to zrobił. Ale jak masz info, że zrobił to pisz donos. Na co czekasz. Pamiętaj tylko, ze za wprowadzanie w błąd organów ścigania też są kary.

Opublikowano
9 minut temu, Denwer napisał:

wyłudzić   pieniądze  z  rządowego programu  dopłat  do wapnowania

A to nie unijne? 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Proponuje więc każdemu wędkarzowi haczyk w gębę i potem próbę jego wyjęcia samodzielnie lub przez kogoś. By wiedział co funduje rybce.

Aż  zacytuje  żebyś   nie edytował   

:D  :D  :D  :D  

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, pafnucy napisał:

A to nie unijne? 

Nie      Polskich podatników z budżetu  krajowego

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

@Denwer A po co mam edytować? Łowienie dla wielu to przyjemność. Nawet jak wypuszczają ryby. Dla ryb to oznacza ból czego nie rozumiesz?

Czy ciebie poj🤬o jak tą szurniętą Spurek?

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, racyl napisał:

7dea51afa9ff39c0f524e54853ee9399.jpg

To  bardzo trafiony projekt Jarosław wszak wyrósł z komuny i nadal w niej tkwi😆

14 minut temu, Denwer napisał:

To w takim razie wszystko jasne. Tak się dzieje w skali całego kraju to znaczy  PISowski proletariat wie że wszyscy kradną ale nie zgłaszają bo to wiedza publiczna. Władza tej wiedzy nie posiada więc nie podejmuje działań i złodziei do paki nie wsadza. Bbuuuchaaachaaaaaa!!!!🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, akooo napisał:

Gdyby każdy miał Boga na pierwszym miejscu to już byśmy żyli w namiastce raju jaki jest dla nas przygotowany przez Pana Boga tylko trzeba na niego zasłużyć

Per aspera ad astra. No chyba że chodzi Ci o ten raj co tam 40 dziewic czeka.😂

2 minuty temu, pafnucy napisał:

Ukrywanie przestępstwa to też przestępstwo

Nawet według judeo-chrześcijańskich korzeni.😂

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Czy ciebie poj🤬o jak tą szurniętą Spurek?

Dlaczego pojebało? Czy ja mówię aby zabronić wędkowania? Serio uważasz, że ryba nie czuje bólu? Dostał byś haczyk w gębę to byś może zrozumiał, ze czuje. Ja nie pisze by zabronić wędkarstwa ja pisze, że człowiek dla zabawy zadaje ból zwierzętom jakimi są ryby w tym przypadku. Serio nie rozumiesz czy po prostu lepiej ci o tym nie myśleć dla spokoju sumienia? O ile można zrozumieć łowienie dla zaspokojenia głodu to łowienia dla przyjemności to jest męczenie zwierząt dla własnej rozrywki.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, pafnucy napisał:

Ukrywanie przestępstwa to też przestępstwo

Pewnie  że  tak. Tylko  że   informacja  napisana publicznie   więc  o ukrywaniu  nie  ma mowy 

242028887_3000469076863168_7204190082107

5 minut temu, hubertuss napisał:

O ile można zrozumieć łowienie dla zaspokojenia głodu

16 minut temu, hubertuss napisał:

Proponuje więc każdemu wędkarzowi haczyk w gębę i potem próbę jego wyjęcia samodzielnie lub przez kogoś. By wiedział co funduje rybce.

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Dlaczego pojebało? Czy ja mówię aby zabronić wędkowania? Serio uważasz, że ryba nie czuje bólu? Dostał byś haczyk w gębę to byś może zrozumiał, ze czuje. Ja nie pisze by zabronić wędkarstwa ja pisze, że człowiek dla zabawy zadaje ból zwierzętom jakimi są ryby w tym przypadku. Serio nie rozumiesz czy po prostu lepiej ci o tym nie myśleć dla spokoju sumienia? O ile można zrozumieć łowienie dla zaspokojenia głodu to łowienia dla przyjemności to jest męczenie zwierząt dla własnej rozrywki.

Zapytam jeszcze raz?!

Czy ciebie poj🤬o ?

To jest typowa gadka durnego lewactwa które dużo krzyczy ale tak naprawdę nie wie o co chodzi. 🤦‍♂️

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Pewnie  że  tak. Tylko  że   informacja  napisana publicznie   więc  o ukrywaniu  nie  ma mowy 

Chyba że adresat tej informacji woli jej nie widzieć.😂 Wtedy jest ukrywanie się przed informacją. 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v