Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Tak tak widziałem te artukuły. A danych też nie umiesz podać jak to forumowy kłamca i błazen.

Marecek to bezwolny członek sekty . On nie myśli bo po co, nie analizuje bo przecież nie trzeba i nie zastanawia się żeby sie nie spocić. Źródła nigdy nie poda bo dostaje to z centrali sekty 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Denwer napisał:

ładnie  siebie  określiłeś  brawo 

Ja tak nazwałem ciebie. Co czytanie ze zrozumieniem leży? Różnimy się tym, że ty mnie możesz wyzywać bez dowodów a ja ci konkretnie pokazuję, że łżesz. Wrzucasz fake newsy i memy gdzie po prostu kłamstwo i  i insynuacja jak z tymi 100 % artukułami aż wylewa się  Byle by obrzucić kogoś gnojem. Jakiś łgarz bojąc się pozwu nie odważył się napisać, że po twierdzi, że 100 % księży to pedofile to zrobił insynuacje pisząc o jakichś artukułach.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wrzuca tu te śmieci i gnój a tam albo kłamstwo wprost albo insynuacja jak z tymi artukułami. Propaganda robiona przez durni dla durni.

Ale spoko zaraz poleci do kościoła łyknie wafelka od księdza i będzie znowu gnojem obrzucał po staremu.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

Kiedyś mi tu jeden na af pisał, żebym uważał bo chodzi na siłownię i ma kolegów. Nicku nie pamiętam niestety. A z pistoletem niech lepiej uważa bo kiedyś wyślą go na misję jak tego nieszczęśnika wczoraj.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Ja tak nazwałem ciebie. Co czytanie ze zrozumieniem leży?

Nazwałeś  siebie   bredzisławie. No  u ciebie  leży  bo  czytać  nie potrafisz  co  ci udowodniłem :D  :D  :D  

33 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Taką chorobę, to o ile mnie pamięć nie myli to @Denwer miał, lub coś podobnego, już dokładnie nie pamiętam xD 

Lepiej być dyslektykiem  a nie jak niektórzy  na tym forum   złodziejem  ;)

242286451_119037417154897_67366008773857

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
11 minut temu, Denwer napisał:

Lepiej być dyslektykiem  a nie jak niektórzy  na tym forum   złodziejem 

;)

Jak złodziejem to zgłoś Ziobrze by sprawiedliwosci stało się zadość. No chyba że jesteś tak jak te wszystkie tłumoki wierzące że PIS złodziei wyłapuje bo niby wszyscy kradną oprócz PISowskiej sekty tylko że jakoś skazanych nie widać. 😅😂🤣

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Jak złodziejem to zgłoś Ziobrze by sprawiedliwosci stało się zadość.

Nie  będę  donosił   życie  samo  go  ukarze  ;)

Opublikowano

Czyli zatajasz fakt przestepstwa o którym wiesz? Działasz tym samym na rzecz tegoż złodzieja. Wiem że wobec członków sekty tak sie robi ale kolega chyba spoza tego kregu.😁

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ulman napisał:

Czyli zatajasz fakt przestepstwa o którym wiesz?

Jak byś nie  zauważył  to  to jest  publiczne  forum  więc  o jakim zatajaniu piszesz  ???   Ty  tak samo  masz tą wiedzę  może  tam samo  zgłosić 

241982776_386410746445161_95555522547744

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Gdy ktoś nie stawia Pana Boga na pierwszym miejscu to nic nie jest na swoim miejscu i mamy co mamy. Proponuję zacząć od siebie na początek wprowadzić kulturę debaty. Czas iść sobie z tego tematu i nie pluskac w tym szambie jakie się tu wylewa co polecam każdemu. Gdyby każdy miał Boga na pierwszym miejscu to już byśmy żyli w namiastce raju jaki jest dla nas przygotowany przez Pana Boga tylko trzeba na niego zasłużyć

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Jak byś nie  zauważył  to  to jest  publiczne  forum  więc  o jakim zatajaniu piszesz  ???   Ty  tak samo  masz tą wiedzę  może  tam samo  zgłosić 

Jeśli wiesz o przestępstwie co sam przyznałeś a nie zgłaszasz organom to zatajasz. Forum nic do tego nie ma. 

Mozesz mnie oswiecić jaka ja mam wiedze i co mogę  zgłosić?  To dla mnie bardzo interesujące......

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v