Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał:

Gdzie ten błąd? Po co zacytowałeś moje "póki co"?

Jak zapytali gdzie błąd to zacząłeś się rakiem wycofywać? Co sprawdziłeś, że mi uwagę niesłusznie zwróciłeś? Co dotarło, ze się ośmieszyłeś znowu? Brawo ty piękne samo zaoranie. Zawsze jak se nie radzisz merytorycznie to bierzesz się za sprawdzanie moich błędów. Tym razem się wyłożyłeś. Bo moje "póki co" cytowane przez ciebie jest napisane poprawnie.

Zluzuj majty

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał:

Zluzuj majty

Witejus, to co mnie w konia robisz że z małej litery? dobrze odczytałem, że się przeliczyłeś.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, hubertuss napisał:

Co nerw? Boli kompromitacja? Powinieneś być przyzwyczajony. To w sumie twoje drugie imię powinno być.

Nawet nie umiesz wyłapać intencji,,póki co "cytowałem w sensie ,na razie ,jeszcze, a ty dorabiasz od razu głupawe teorie i podniecasz się jak stonka wykopkami.

7 minut temu, pafnucy napisał:

to co mnie w konia robisz że z małej litery

Jak widać nie jest to trudne.A z małej litery napisałem tak dla żartu😋

Edytowane przez witejus
Opublikowano

co sie Denwer Spórek czepiasz? toż Ona tego samego co Kaczyński chce.

Opublikowano

@witejusdaj spokój nie ośmieszaj się. Najpierw pisałeś bajki o jakichś 10 tysiącach policjantów a jak ci napisało kilka osób, że są wakaty w stosunku do obecnych potrzeb to się zacząłeś po swojemu w szukanie błędów bawić. Ale ci nie wyszło. Teraz nie potrafisz się z tym pogodzić bo ego dziesięć razy większe od rozumu.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

@witejusdaj spokój nie ośmieszaj się. Najpierw pisałeś bajki o jakichś 10 tysiącach policjantów a jak ci napisało kilka osób, że są wakaty w stosunku do obecnych potrzeb to się zacząłeś po swojemu w szukanie błędów bawić. Ale ci nie wyszło. Teraz nie potrafisz się z tym pogodzić bo ego dziesięć razy większe od rozumu.

Przestań już ,nudny się robisz.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Denwer to, że rodzice dzisiejszych działaczy lewicowych byli w pzpr tak nie dziwi jest wręcz naturalne. Natomiast dziwi ile dawnych działaczy pzpr jest w pise lub doradza dla pisu lub jest ekspertami szczujni.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

242125879_392036615877676_11716846802104

Ba Lech Kaczyński nawet negocjował i podpisał traktat z Lizbony który stwierdza to samo.

3 minuty temu, witejus napisał:

Przestań już ,nudny się robisz.

Skompromitowałeś się i tyle.

Opublikowano

no może i to,     ale głównie dobra zwierzątek, tylko szkoda że guzik do czynienia mieli z nimi .

4 minuty temu, mirro napisał:

Znaczy się co? Jedno i drugie potrzebuje chłopa?:lol:

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

tylko szkoda że guzik do czynienia mieli z nimi .

A co te zwierzęta Ci zrobiły że chcesz je skazać na obcowanie z tymi osobnikami gatunku ludzkiego?:lol:

Opublikowano (edytowane)

oj weź. i Ty taki nic nie trybiaty?

a tak poważnie.

zwierzętom, życiu, należy się szacunek i dobro, ale stawianie ich na równi z człowiekiem, to głupota i tyle.

Edytowane przez pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v