Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

A  pan  planuje   się   zaszczepić   czy  nie    że  tak  zapytam

no ba. 

Opublikowano
13 minut temu, henio2 napisał:

https://youtu.be/zcq_4PZ8mNg.         Polski to mądry naród tylko głupie Niemce wszystko pozamykane i siedzą cicho abo nie są tak pazerne😜

chyba  prokuratura  zaczęła  działać  kanalia  zniknęła  

Opublikowano

No gdzie... Przecie są dwie co donoszą 🤔

Pierdu pierdu znaczy robią 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, ogarek napisał:

Przecie są dwie co donoszą 🤔

Masz na myśli  tego  co  pisał  tutaj  swego  czasu🤔  ;

,,Poruszyłem niebo i ziemię i nic.On miał świadectwa zdrowia i tym się podpierał i obronił dupsko przed weterynarią, ale już przed US nie.,,

Czy  może  tego  co  pisał🤔 ;

,,Zgłosiłem sprawę nie tylko do weterynarii,,

,,Sprawę moją skierowałem do prokuratury ,ale i tak umorzyli .No nic chociaż może innych ostrzegę przed oszustami,,

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

W swojej sprawie miał rację i tyle... Ale żeby takie gnidy pisowskie kopały człowieka to dno i tyle.. 

Kapusie zafajdane i niedouki co wieszają obrazy władzy na ścianach jak za komuny... 🤮

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

@ogarek

A ci  panowie  których  zacytował  wyżej  też  są  ,,gnidami,,  że  kapowali  do  weterynarii  i  US

Opublikowano

Nie  odwracam  tylko  pytam  jak ktoś  kapuje  do  weterynarii  i  US  też  jest  ,,gnidą,,  ???

Opublikowano
28 minut temu, ogarek napisał:

W swojej sprawie miał rację i tyle... Ale żeby takie gnidy pisowskie kopały człowieka to dno i tyle.. 

Może i kopią ale codziennie starają się być lepszymi ludźmi🙏

• Haha 1
Opublikowano

Więcej i więcej władzy dla zajebania ludzi .

UOKiK będzie mógł wchodzić do mieszkań Polaków z kontrolą!

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta dostanie niedługo nowe uprawnienia, które będą efektem wprowadzenia w życie unijnych przepisów - donosi "Dziennik Gazeta Prawna". Wielu ekspertów obawia się jednak, że są one zbyt szerokie. Zwłaszcza te, które pozwolą na przeszukanie mieszkań obywateli w ramach prowadzonego postępowania. Dziś ma do tego prawo tylko policja.

https://www.fakt.pl/pieniadze/uokik-z-nowymi-uprawnieniami-do-przeszukan-mieszkan-obywateli/mf43v4m

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, ogarek napisał:

Jeśli kapuje oszusta to nie.... 

Czyli  jak kapuje  domniemanego  oszusta  to  nie   ale jak  kapuje   domniemanego  przestępce  to  tak 

ot  podlaskie myślenie  😂   sam  kapował  do  moda   a  do  innych  będzie  miał  pretensje 

31 minut temu, Ulman napisał:

Może i kopią ale codziennie starają się być lepszymi ludźmi🙏

A  ty potwierdzasz  oszusta  można  kapować  do  US   weterynarii  i  do  prokuratury  czy  nie  ??

Edytowane przez Denwer
Opublikowano

Kto wyleci z posiadłości swej będzie Elektrownia Atomowa .

Elektrownia atomowa powstanie najprawdopodobniej na północy, na Pomorzu - poinformował w czwartek minister klimatu i środowiska Michała Kurtyka.

Minister przekazał w RMF FM, że pierwszy blok powstanie w 2033 roku. - Najprawdopodobniej na północy, na Pomorzu - powiedział.

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

oszusta  można  kapować  do  US   weterynarii  i  do  prokuratury  czy  nie

to nie oszust, tylko przedsiębiorca.

Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

Do donoszenia mam obrzydzenie.  To jest ostateczna ostateczność. Ja daje takie tematy prawnikowi.

Skojarzyło mi się z mafią wynająć człowieka do egzekucji.😁  Donoszeniem też się brzydzę. 

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Ulman napisał:

Do donoszenia mam obrzydzenie.  To jest ostateczna ostateczność. Ja daje takie tematy prawnikowi.

Tak  też  myślałem  że  samodzielnie  myśleć  nie  potrafisz.  To  ty  jesteś  tym  kolegom  @hubertuss  który  jak usłyszał  że   celebryci  zaszczepili  się  bez  kolejki  to  też  postanowiłeś  że  się  zaszczepisz 🤔 ??

Edytowane przez Denwer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v